kredi kartı borcu bankacılar bilgisi olanlar lütfen yardımmm

size sonuna kadar katılıyorum bir bankacı olarak. kendi hesaplarımdan çok müşterilerin hesaplarını, ödemelerini takip ediyorum, sürekli telefon açıyorum. önyargılarını kıramıyoruz ama bir türlü nedense.

kredi kartı hangi bankaya aitse o banka mı yapıyor bu işlemi yani taksitlendirme karta mı yapılıyor kredi kullanımı gibi mi oluyor ?

daha bugün aynı soruyu bende akbanka gittim sordum çünkü aynı sıkıntı bendede vardı genel müdürlüğü ararsanız oradan yardımcı olurlar dendi bana.

Kizlar esimin kredi karti borcu var 6000 tl kadar bidahaki ay kullanima kapatip taksitlendirme yapalim borcu bitirelim dedik birinden duydum boyle bisey yapiyormus bankalar yaptiran yada bilgisi olan var mi ??
ben yaptım bankanın musterı temsılcısı ıle gorusun genelde 12 yada 24 ay bellı bır faız oranıyla taksıtlendırme yapıyorlar su an ıkı ayrı bankadan ıkı kredı kartım yapılandırmada ve borcları bırkaç aya kadar bıtecek. onceden kredı cekıp kapamıstım ama kartı kullanmak mecburıyetınde oldugumdan yenıden borc yaptım, bır tanede aktıf kartım var ıkı ay da bır banka asgarısını otomatık kesıyor onu da bu kartların borcu bıtınce kapatıp borcunu taksıtlendırme ıle odemeyı dusunuyorum. yoksa asgarı ode ode borc bıtmıyor, cunku odedıgını kullanıyorsun ama yapılandırma esnasında kart kullanım dısı oldugundan kartı kullanamıyorsun ve zorunlu ekonomı kıstlaması yapıyorsun.

şu anda ödüyorum ben. 3000 borcum vardı yapılandırdım başka türlü kapatamıyordum. son ayı ödeyecem bitti sayılır. ama ne kredi kartı ne kredi alabılıyorum o bankadan işlemlerim kısıtlı. cekebılıyorsanız borc tutarında kredi cekıp kapatabılırsınız zaten yapılandırmadada alıyorlar faiz kredidede en azından ne listeye alınırsınız ne baska birşey.

Ekstrenizin asgarisini ödeyince o ayki kalan borcu taksitlendiriyor bazı özel bankalar.
Toplam borç yapılandrması gecikme olmadan olmuyor , faizi yüksek oluyor.

Hayir canim, bankalar o kadar uyanik ki insani boyle tuzaga dusuruyolar iste. 6000 lira fazla degilmis aslinda keske bi kerede bitirebilsen, 100 bin lira borcu olanlar var onlar napsin. Minimumlarini odeyince de borc hic bitmiyo malesef cunku faiz zaten o minimumun yarisi. Bankacilik bilgisi olmayan kredi kartinin nasil isledigini anlamiyo minimumlari odeyince borc bitecek saniyolar ama malesef, bitmiyo cok az bi azalma oluyo sadece, pirede kulak bi azalma. Insanlari tuzaga dusuren bisey bu kredi karti

Kizlar esimin kredi karti borcu var 6000 tl kadar bidahaki ay kullanima kapatip taksitlendirme yapalim borcu bitirelim dedik birinden duydum boyle bisey yapiyormus bankalar yaptiran yada bilgisi olan var mi ??
Canım ne yaptın ne ettin bilmiyorum ama burdaki yorumların bazılarını dikkate alma.Git direk müşteri hizmetleri yetkilisiyle görüş.

İnsanların kafasındaki banka önyargısı kırılmadı gitti.Yıl olmuş 2015 biz hala kredi kartı olmalı mı olmamalımıyı tartışıyoruz genelde.Bilinçsiz olduktan sonra,ister kredi kartın olsun ister nakit paran.Kredi kartı dünya üzerindeki en büyük kolaylıktır.

Bankalarda kan emici,fırsatçı,dolandırıcı değildir.Dünya kadar insan ev alırken iş kurarken araba alırken,eğitim masrafı düğün masrafı hastane masrafı şu bu....bankadan kredi kullanırken sorun yok,iş ödemeye gelince bankalar şöyle bankalar böyle.Yahu banka seninle szöşleme yapıyor.Sözleşmede şartlar,faiz oranları belli.Sende imzalıyorsun.Ödmeeyince yok efendim niye bu kadar faiz.Banka ister mi verdiği krediyi geri alamasın.Taksitle iki kıytırık eşya bile alsak vade farkı konuyorda,banka babasının hayrına mı para dağıtacak.

ben yaptım ama 3 ay ödemememi sonra takibe alınmamı ondan sonra yapıalndırma yapacaklarımı söylediler öyle yaptım 2 yılda bitecekti 3 yıl oldu hala bitmedi çok pişmanım 5 yıl kara listeye alındım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…