- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Zeynoalpis
-
Sen ne saygısız bir insansın ? Seni insan yerine koyup da cevap veriyoruz bir de !Mallar sirf sizi otturmek icin konu acmak bile yetioooo man kafalar... benim karta ihtiyacim yok zaten... konusun okuzleeeeeerrrrr
Yav zaman gecsin die bi muhappet acak deduk ne kadar uzattiginiz maloslar
VaroşAgziniza babam doldsnnnn
öbür tarafa inanıyorsanız hakka da inanıyorsunuzdur herhalde.İyi eglendudunuz beni mersi datlularrr
Size Allah'tan biraz ahlak biraz da akıl diliyorum ağzınız tam bir mahalle karısı tadında...B
Bisus burusuk
He yavrummmm
Olabilir belki sevgilinden hamilesin. Belki terk edip gitti ne bilelim. Sen eşine güveniyo olabilirsin ama banka ne bilsin eşin ödeyecek mi ödemeyecek mi. Bunun için ek kart var. Saldırmayın üyelere.Kendime guvenmesem nie alim zaten sacmalama captain... ben her yere taksit odeyen biriyim.. ayrica cocugum var diorum hamileyim diorum bekarmi olabilirim sence
Sizde anneme laf etmen u zamanbakın 10a yakıne eski konunuz var. hamilelik vs üzerine. belli ki troll değilsiniz fake değilsiniz. bu davranışınızın sebebi ne ki?
İstediği cevapları alamayınca bozuldu. Bir arkadaşın yaptığı eşini ikna edememiş tespiti de doğru demek ki ondan sonra şalteller attı.Bana biraz fazla gerçekçi geldi özellikle farklı bankaların sunduğu seçenekler kısmı
Bu foruma sadece insanlar kayıt oluyor,senin ne işin var burdaGelin evimi temizleyin size 200 lira yemiye
Sen benim b.o.kmu ye datlumİstediği cevapları alamayınca bozuldu. Bir arkadaşın yaptığı eşini ikna edememiş tespiti de doğru demek ki ondan sonra şalteller attı.
S
Sizde anneme laf etmen u zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?