Kredi karti

Hahah küçükken sevmediğimiz çocuğu aramıza almayınca böyle çemkirirdi kimse onu sevmezdi o da uzaktan küfrederdi
Yalnızdıı mutsuzduu ve özgüvensizdiii
Aynı senin gibi konu sahibi.. ALLAH yardımcın olsun haline çok üzüldüm. Sevilmediğin okadar belli ki.
Şimdiden edeceğin hakaretleri sana ve sevdiklerine iade ediyorum :)

Ben aldım. Calismiyorum, herhangi bir gelirim de yok. Kuveyt Turk un ev hanımları için limiti 500 lira olan bi kartı var, ona başvurdum. Personel neye göre ise, çıkmaz falan diye yorum yaptı ama birkaç gün sonra aradılar. Başvuru kabul edilmiş. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Limiti bana fazlasıyla yetiyor.

Kendime guvenmesem nie alim zaten sacmalama captain... ben her yere taksit odeyen biriyim.. ayrica cocugum var diorum hamileyim diorum bekarmi olabilirim sence

Siz kendinize guveniyorsunuz da banka niye size guvensin?
Mesela hamile kalmak icin evli olmak gerektigini sanan birisiniz. Kendinize de buna benzer bir mantikla guveniyorsaniz banka hakli.

İstediği cevabı alamayınca böyle mahalle soytarısı gibi cemkiren kadınlara da çok rastlar olduk bu aralar... Bir de üzerine dolu hakaret ! İnsanda biraz ahlak edep örtüsü olur ! Babasıyla sovdurmeye başladı b*okuyla bitirdi... Simdi bu zihniyetteki kadına dışarda saygı duyuyorlardır çünkü içinin dışından daha pis olduğunu kimse bilmiyor !

Mallar sirf sizi otturmek icin konu acmak bile yetioooo man kafalar... benim karta ihtiyacim yok zaten... konusun okuzleeeeeerrrrr
Böyle bi türle, hemcins olduğum için kendimi kötü hissediyorum hatta utanıyorum.
Niye ? Niye ben utanıyorum??

Mune

Mantıklı olan ek kart çıkartmanız. Size kendi adınıza kart verseler de limiti çok düşük olur, banka çalışmayan birine nasıl güvenip de kart versin yani mantıken. Eşiniz size ek kart çıkarttırsın, limitini de ayarlasın kullanın istediğiniz gibi.

Yav zaman gecsin die bi muhappet acak deduk ne kadar uzattiginiz maloslar

Ay bu ne be madem buradaki insanları mal görüyorsun niye soru soruyorsun bayan çok bilen? Terbiyesiz kompleksli seni. Bankalar adam yerine koyup 500 tl limitli bir kart bile vermiyor diye burada hırsını almaya çalışıyorsun acıdım.

Z Zeynoalpis

Biraz sakin ol ,insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor
1.calismiyorsun ,alacağın kredi kartı borcunu nasıl odeyeceksin?eşinden aldığın parayla
2.hamile ve çocuklu olabilirsin bu kredi kartı çıkarmak için illa olmazsa olmaz sart değil
3.esin neden ek kart çıkarmıyor sana ?düşük limitli işini gayet görür
4.hamile ve çocuklu olup "bekar"statüsünde olunabilir ,mesela boşanınca bekar olursun
5.kredi kartının nasıl kullanılacaği hakkında bir kaç bilgi öğrenmen iyi olur zira bildiğinden emin değilim

Son düzenleme:
Mallar sirf sizi otturmek icin konu acmak bile yetioooo man kafalar... benim karta ihtiyacim yok zaten... konusun okuzleeeeeerrrrr

Yetistirdigin ve yetistirecegin çocuklara yazık,sen ve senin gibiler lütfen üremeyin dünyada yeterince problemli insan var ve bu insanları senin gibi analar doğurup yetiştiriyor lütfen daha fazla üreme!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…