ben de buna benzer şeyler düşünüyorum,internet üzerinden sabahtan beri araştırma yapıyorum,umarım ödemek zorunda değilimdir.Çok detaylı bilgim olmasa da kartınızın kopyalandığını düşündüm. Haberlerde falan kart kopyalanma olaylarına rastlıyorum. Ama ödemek zorunda değilsiniz o tutarı. Gerekirse dava açın.
aynı fikirde değilim,yüksek meblağları taksit yapma,nakit kullanmak istemediğin zamanlarda karttan çekip zaman kazanma adına faydalıBu yüzden kredi kartı kullanmıyorum
Apple store mu normal magazasimi arayip apple kullanicisi degilseniz zaten alan kisinin app kimligi mail tanimi onlarda mevcuttur ordan bir bilgiye ulasirsiniz arkadasiniz mi aldi vs diye ayrica size soylemeden boyle birseyi yapan arkadasiniz bile olsa polise gidip basvurun onlar yonlendirirler sizi kart kopyalamami vs arkadasinizsada en azindan paranizi oderben de buna benzer şeyler düşünüyorum,internet üzerinden sabahtan beri araştırma yapıyorum,umarım ödemek zorunda değilimdir.
Öyle gibi görünüyorKartınızı daha önce arkadaşlarınız kullandıysa kart numarasını, güvenlik kodunu vs. bilip harcamış olabilirler.
Hiç bir şekilde muhatap yokki,telefonlara kimse çıkmıyor,herhangi bir mail adresi de bulamadımApple store mu normal magazasimi arayip apple kullanicisi degilseniz zaten alan kisinin app kimligi mail tanimi onlarda mevcuttur ordan bir bilgiye ulasirsiniz arkadasiniz mi aldi vs diye ayrica size soylemeden boyle birseyi yapan arkadasiniz bile olsa polise gidip basvurun onlar yonlendirirler sizi kart kopyalamami vs arkadasinizsada en azindan paranizi oder
Ben de öyle umud ediyorum,epey canım sıkıldıBaşlığa göre yazıyorum detaylı okumadım.
internet bankacılığına girdiğimde vodafone kullanıcısı olmamama rağmen 239 tl bir kesinti gördüm
hemen ilgili bankaya faks çektim
şu şu tarihteki harcama bana ait değildir üstelik bunun için telefonuma herhangi bir onay kodu da gelmemiştir gibisinden
4 gün sonra para iade edildi açıklamayı da yazılı olarak yapacağız dediler :)
bekle ki açıklama gelsin :)))
Arkadaşlarınızsa birşey yapılmayabilir, ispat edebilir misiniz bilmiyorum. Bidaha kimseye güvenmeyin en iyisi.Öyle gibi görünüyor
tel:0216 282 15 11Hiç bir şekilde muhatap yokki,telefonlara kimse çıkmıyor,herhangi bir mail adresi de bulamadım
eger kendinden eminsen, yani arkadaşların kardeşin annen vs vs yapmadıysa fiili bir harcama bundan da eminsenBen de öyle umud ediyorum,epey canım sıkıldı
Muhatap bulunca ne alindigini sorun uygulama degilde kulaklik kilif vs vs sonra karti bilen arkadasinizi arayip boyle bir durum var sen aldinmi almadiysan polise basvurucam deyin o aldiysa tutusur soyler paranizi alirsiniz degilse polise basvurursunuz kopyala islemi magdurlari icin prosudur neyse uygulanirHiç bir şekilde muhatap yokki,telefonlara kimse çıkmıyor,herhangi bir mail adresi de bulamadım
tel:0216 282 15 11
Buradan birine ulasabilirsiniz veya 0800 lu hattini arayin oda olmazsa google dan zorlu center apple telefonunu bulup magazayi arayip tel isteyin
eger kendinden eminsen, yani arkadaşların kardeşin annen vs vs yapmadıysa fiili bir harcama bundan da eminsen
afedersin eşşşekkk gibi verecekler o parayı sıkıntı yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?