Kredi Kartımdan Bilgim Haricinde Alışveriş Yapılmış

Zaten binlerce yere şikayette de bulundum,fark etmesem daha neler harcanacaktı kimbilir

Şüphelenmek,güvenimin zedelenmesini istemiyorum.Malesef insanlar bizim gibi düşünnmüyor

Var evet,ne yapılabilir
Kartınızı daha önce verdiğiniz biriyse veya verdiklerinizin yakınıysa olağan şüpheli konumunda olabilir.Bankadan bilgileri öğrenin muhtemelen kendi adına kayıt olmuştur en azından satın alınan il ilçe çıkar dökümanlarda.Bankayla yüzyüze görüşün bence görüşmediyseniz.

Bizim kredi kartınızdan bir kere farklı yerlerden toplam 7000 tllik harcama yapılmıştı kartimiz kopyalanmış.hepsi iade edildi.k opyalanma varsa mutlaka iade ediyor banka

İnternetten yapılan bir harcamaysa, kartınız sizin cep telefonuna bağlı olduğu için, cep tel. ine gelen şifreyi yazmadan işlemi tamamlayamaz.

Bakmadan olan her işlemin dekontlu bir açıklaması var nasılsa..
saati tarihi nerden olduğu hangi uygulama hangi numara üzerine cart curt hepsi çıkar. Bankadan döküman isteyin.
Sonra bunu yapanı bulur, hesabını sorarsınız..

Herkes işi kılıfına uydurmuş,bilgi veremediklerini söylüyorlar

Bir insan neden arkadaşına kredi kartını verir? Ailenizden başka kimseye kredi kartınızı kullandırtmayın.

Çok iyi yapmışsınız, hakkınızı aramasaydınız ödemezlerdi belki de. Acaba harcamayı kim yapmış öğrenebildiniz mi?
Kesinlikle.Kim yaptı o bilgiyi paylaşmıyorlar.Bilmiyorum belki de çok uğraşsam öğrenebilirim,ama öğrenmek de pek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…