Aplle kullanan bir arkadasiniz siteden ariza kaydi acsin onlar sizi ariyorlar o zaman durumu izah edip bir muhatap numara veya mail istersiniz birde akasya apple deneyinİnanın sabahtan beri arama kaydım bu numaralarla dolu,telefoncu bir arkadaşım da sizin dediğiniz gibi Zorlu Center'den öğrenebileceğimi söyledi.Ne yazıkki 25 er dakika neredeyse beklemelerime rağmen telefonlara çıkan yok
(0216) 250 71 00 değil mi,yok bu numara da yok fakat dediğiniz güzel fikir,bir apple kullanıcısı bulayımAplle kullanan bir arkadasiniz siteden ariza kaydi acsin onlar sizi ariyorlar o zaman durumu izah edip bir muhatap numara veya mail istersiniz birde akasya apple deneyin
Vallahi artık çıldırma raddesindeyim,çok saolunBirde musteri hizmetleri telefonla baglantili yani aradiginizda sistem iphonu taniyor bir iphone ile ararsaniz daha kolay ulasabilirsiniz direk telefonu kayitlarindaki kisiye gore aciyorlar hatta banka sistemi gibi bir iphonedan arizaya baglanin ordan birine ulasirsiniz Bilginiz olsun
Ben az once arizaya ulastim 216 li numaradan ondada sikinti yok sesli yanitta satisi urun bilgisini tiklarsaniz ulasamazsiniz fttr no ister islem referans no ister arizadan birVallahi artık çıldırma raddesindeyim,çok saolun
Hayır,hatta internet bankacılığına girip ekstre incelemeseydim haberim dahi olmayıp belki de direk ödeyecektim.Harcama yapıldığında mesaj gelir ya o an gelmedi mi hemen önlem alırdiniz
Geçmiş olsun umarım bulunur yapan kisi
Kopyalama olduğunu çok da zannetmiyorum açıkçası,ya da umut ediyorum diyelim.İnşallah dediğiniz gibi olur.Tutar ne kadar yüklü olmasa da çok sinirlendimGeri ödeyeceklerini düşünüyorum. Ben itunesdan bir çok alışveriş yapmıştım oyunla ilgili, küçük meblağlar ama kart kullanmadığım için annemin kartından yapmıştım.
Sonra baktık bilgimiz harici ufak ufak çekimler oluyor itiraz edebiliyorsunuz. Kartı çocuğum falan kullanmış diye. Ama tabi ortada daha derin bir mevzu varsa kopyalama gibi bilemeyeceğim.
Bana herhangi bir onay kodu,şifre vs. gelmedi.Aynısı eşimin ablasının başına geldi. Ama önemli olan 3D şifresi istiyormuydu kart? Mesela onlarınki şifre istiyordu. Yurtdışından yapıldığı içinde banka ödetmedi. Sizin şifresizse belki ödemek zorunda kalabilirsiniz
Çok teşekkür ederim ilginiz için,bir arkadaşım Zorlu Center yakınındaymış,rica ettim,görüşmeye çalışacak.Olumlu bir neticeye ulaşırım umarımBen az once arizaya ulastim 216 li numaradan ondada sikinti yok sesli yanitta satisi urun bilgisini tiklarsaniz ulasamazsiniz fttr no ister islem referans no ister arizadan bir
Muhatap bulun derim
Kolay gelsin
Umarım çözüm yolu bulursunuz,çok geçmiş olsunGecen haftalarda annem dolandirildi oldukca yuklu bir parayla.suc duyurusunda bulunduk.
Ah inşallah öyle değildirGitti 270 lira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?