Kredi Kartımdan Bilgim Haricinde Alışveriş Yapılmış

Normal şartlarda zaten onay gelmesi gerekiyor,anlayamadım nasıl oldu

Umarım,şaştım kaldım

Geçen sene benimde kartımdan ttnet faturası ödenmişti ama faturanın kime ait olduğu vs görünmüyordu. Bende kartı iptal ettirip hemen iade vs işlemlerine başladım bir kaç ay içinde param iade edildi. Korkma bu tür işlemler anlaşılıyor ve müşteriye ödemesi banka tarafından yapılıyor

Umarım öyle olur,şikayet vardan tutun da ne kadar ilgili olduğunu düşündüğüm yer varsa şikayet ettim

Umarım öyle olur,şikayet vardan tutun da ne kadar ilgili olduğunu düşündüğüm yer varsa şikayet ettim
Bankayla sizin işiniz aslında. Yapılan alışveriş App Store görünüyor ama bellide bambaşka birşey için para çekildi hatta belki nakit para çekildi? Bunu erkenden farketmeniz sizi kurtarmış İnanın geçmiş olsun

Umarım,şaştım kaldım

merak etme geri iade edilecektir. kartın olduğu bankaya şikayet etmen yeterli. çalıştığım yerde de karşılaştığımız bir sorun çünkü. internet satışımız var karta itiraz olduğunda banka bize soruyor satışı o müşteriye yaptığımızı fatura olsun kargo teslim vs. gibi şeylerle kanıtlamaya çalışıyoruz. cevap vermezsek bile bize sormadan kanun gereği parayı mağdura geri öder.

Bende pek şans yokta

Sabah 8:30'dan itibaren ulaşmaya uğraştığım apple müşteri hizmetleri ile görüştüm.Aşırı derecede yardımcı olmaya çalışır vaziyette mutlaka ödeme iadesi olacağını söylediler.Çok çok olumlu görüşmeydi,belki de oyalama politikası bilmiyorum ,umarım sonuç mutlu eder

Ssvindim genelde ilgili ve kibardirlar store teknik ekibide oyle musteriyi cok zorlayanina denk gelmedim cnm
Ne alindigini hangi adrese gonderildigini ogrenebildin mi
Bundan sonra kartiniza telefon bgilendirmesi koydurun
Birde yerinizde olsam 4aylik ekstremi bir kontrol ederdim

Arkadasım yarın savcılığa suç duyurusunda bulun soruşturma açılsin ve ayrica apple arayıp Kartın bilgin dışında kullanıldığını söyle yardımcı olacaklarıdır vakit kaybetmeden ara

Bana herhangi bir onay kodu,şifre vs. gelmedi.
siz daha önce internet alışverişi yaparken geliyormuydu şifre? şifresiz mi çekiyordu? eğer öyleyse banka birşey yapmaz ama siz int. alışverişi yaparken şifre geliyorsa size ödetemez o parayı çünkü bankanın hatası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…