Normal şartlarda zaten onay gelmesi gerekiyor,anlayamadım nasıl olduCAnım bu saatten sonra napilir bilemiyorum polise sikayet et bari.ama bundan sonra kredi kartlarina musteri hizmetlerinden numaranı onaylattir.yani kart bilgilerinle alisveris yapmaya kalkarlarsa,telefonuna sifre gelecektir.o sifre olmadan alisveris yapamaz kimse kart bilgileriyle.
Umarım,şaştım kaldımeşimin başına geldi itiraz ettik 1 ay sonra geri geldi paramız.
şöyle bir durum var itiraz ettiğinizde banka 7 gün içerisinde firmaya satışın size yapıldığını kanıtlaması için süre veriyor. siz bu satışı gerçekleştirmediğiniz için kanıtlayamayacak ve para size iade edilecektir.
En son çare o kalacaksavcılığa suç duyurusunda bulunsan birşey çıkar mı acaba
Haklı müşteri hattını arasanız,sorun çözülür mü acababenimkinden de ttnet adına para çekilmişti, güya iade edecekler 1 ay olacak bekliyorum.
Umarım öyle olur,şikayet vardan tutun da ne kadar ilgili olduğunu düşündüğüm yer varsa şikayet ettimGeçen sene benimde kartımdan ttnet faturası ödenmişti ama faturanın kime ait olduğu vs görünmüyordu. Bende kartı iptal ettirip hemen iade vs işlemlerine başladım bir kaç ay içinde param iade edildi. Korkma bu tür işlemler anlaşılıyor ve müşteriye ödemesi banka tarafından yapılıyor
Haklı müşteri hattını arasanız,sorun çözülür mü acaba
Bankayla sizin işiniz aslında. Yapılan alışveriş App Store görünüyor ama bellide bambaşka birşey için para çekildi hatta belki nakit para çekildi? Bunu erkenden farketmeniz sizi kurtarmış İnanın geçmiş olsunUmarım öyle olur,şikayet vardan tutun da ne kadar ilgili olduğunu düşündüğüm yer varsa şikayet ettim
Umarım,şaştım kaldım
Sayıp sövmek gerekiyor belkiIlk 3 hafta nerdeyse her gun konustuk, surekli islemde islemde iade edecegiz diyip duruyorlar karsimda insan degil ivr var sanki, lanet okudum is bankasina...
Bende pek şans yoktamerak etme geri iade edilecektir. kartın olduğu bankaya şikayet etmen yeterli. çalıştığım yerde de karşılaştığımız bir sorun çünkü. internet satışımız var karta itiraz olduğunda banka bize soruyor satışı o müşteriye yaptığımızı fatura olsun kargo teslim vs. gibi şeylerle kanıtlamaya çalışıyoruz. cevap vermezsek bile bize sormadan kanun gereği parayı mağdura geri öder.
1 kurus bile kolay kazanilmiyor umarım değildirAh inşallah öyle değildir
Ssvindim genelde ilgili ve kibardirlar store teknik ekibide oyle musteriyi cok zorlayanina denk gelmedim cnmSabah 8:30'dan itibaren ulaşmaya uğraştığım apple müşteri hizmetleri ile görüştüm.Aşırı derecede yardımcı olmaya çalışır vaziyette mutlaka ödeme iadesi olacağını söylediler.Çok çok olumlu görüşmeydi,belki de oyalama politikası bilmiyorum ,umarım sonuç mutlu eder
Sayıp sövmek gerekiyor belki
siz daha önce internet alışverişi yaparken geliyormuydu şifre? şifresiz mi çekiyordu? eğer öyleyse banka birşey yapmaz ama siz int. alışverişi yaparken şifre geliyorsa size ödetemez o parayı çünkü bankanın hatası.Bana herhangi bir onay kodu,şifre vs. gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?