Kredi Kartımdan Bilgim Haricinde Alışveriş Yapılmış

Umarım ben de sorunsuz atlatabilirim

Hayır,kesinlikle öyle birşeye müsade etmem.Kim olduğunu sistemden apple görüyor ama benimle paylaşamıyor malesef

Cep şube de pratik oluyor,kime güveneceğimizi şaşırdık

Hayır,kesinlikle öyle birşeye müsade etmem.Kim olduğunu sistemden apple görüyor ama benimle paylaşamıyor malesef
nasıl paylaşamıyor yaa. banka özetinde de göremiyormusun? eşimin hesabını kardeşi de açmıştı biz görüyorduk onun satın aldıklarını müzikleri falan?

Biraz da kim olduğunu öğrenmek istemiyorum açıkçası .Acaip derecede üzülürüm.Gerçeklerden kaçma huyu var sanırım bende.Şu an tek istediğim parayı geri almak

babamda da olmustu babama odetmediler
ekstrede gözüktü ama sonra ıptal oldu biz odemedik
bilgi istediğimizde nasıl olmus die adli sürec basladı size bilgi veremeyiz dediler
Bana da aynı şeyi söylediler malesef,ya da benzeri diyelim.Güvenlik sebebiyle paylaşamazlarmış

Bayaa sistemli çalışılmış anlaşılan,sms bilgisi falan yok

nasıl paylaşamıyor yaa. banka özetinde de göremiyormusun? eşimin hesabını kardeşi de açmıştı biz görüyorduk onun satın aldıklarını müzikleri falan?
Valla bana öyle söylediler appleden.Hesabı banladık dediler,bu saatten sonra banlasanız ne olacak dedim zaten

Bizde aynı şeyi yaşadık ve konuda açmıştım biz kullanılan parayı geri aldık banka tespit ediyo yakalıyolar canım bankanla görüş ve gekli işlemleri yapıcaklar geçmiş olsun

Nerede yaşıyorsunuz? İstanbulda Apple store yokmu? Turkiyede biraz laylaylom oluyormuş o telefonlar biliyorum da Apple i arayınca normalde yarım saat bi saat telefon açık kalınca illa bi süre sonra hatta çıkıyorlar. Veyahut geri atanma isteğinde bulunabilirsiniz bir şekilde belki. İnternet sayfalarını araştırmak lazım.

İstanbul'da yaşasam inanın o sinirle baskına giderdim.En son çare mail yoluyla numaramı atıp arama talep ettim.Hemen döndüler fakat uzunca bir süre beklettiler hatta.Üç dört deneme sonucunda ulaştım.Mağduriyetinizi kesinlikle gidereceğiz emin olun falan dediler.Bankanın kesinlikle iade edeceğini söylediler,bekliyorum

Cep şube de pratik oluyor,kime güveneceğimizi şaşırdık
Kesinlikle inanılmaz pratik.Ama ordan ulaşmak çok kolaymış bilgilere.sonuçta müşteri no. şifre vs. hep manuel giriyoruz ve tlfna yollanan virüsle alabiliyorlarmış.Zaten o yüzden online oyunlar, uygulamalar falan satın alıyorlar çok kolay.

Dertsiz başıma dert aldım işte

Bankanin araması gerekiyordu. Daha dun basima geldi. Harcama yapılmak istenmis ama olmamis. O esnada hem mail hem sms hem de genel Müdürlükten aranip bilgilendirildim. Kartimi hemen kapadim. Internet uzerinden alisveris yapıyordum. Cokta saglam bir site ama demekki arada cig sut emmis insanlar çıkabiliyor. Aman dikkat. Bankani da degistir bence.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hallolur sorunun, geçen hafta bir arkadaşım da kredi kartının kopyalanması sebebiyle bloke edildiğinden bahsetmişti, dün senin konuyu da okuduktan sonra kendi bankamı arayıp kartımı internet alışverişine falan komple kapattım.
Bu arada ben de sen gibiyim arkadaşlarımdan birinin böyle birşey yaptığını öğrenmek istemezdim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…