Kredi Kartımdan Bilgim Haricinde Alışveriş Yapılmış

Adresi tespit edebildiğini ama güvenlik gereğince benimle paylaşamayacaklarını söylediler malesef. Zaten ekstremi düzenli kontrol ederim,bundan sonra daha da dikkat ederim tabi

sanal kart kullan internet alışverişi yapıyorsan daha güvenli. bir apple kullanıcısı olarak söylüyorum. biri itunes den alışveriş yapmak için kart bilgilerini kaydetmiş olabilir telefonuna

Banka ile gorustunuz mu? 3d secure ile odeme yapmasaniz bile kartinizdan xxx miktarinda odeme yapilmistir, islemi iptal etmek istiyorsaniz seklinde bilgi gelmesi gerekiyor.

Birkaç hafta önce arkadaşımın kartından 600 tl lik alışveriş yapılmış.Farkettiği an bankayla irtibata geçti ve yasal işlemleri başlattı.Sanırım önce o parayı ödeyecek sonrasında olay aydınlanınca banka parayı iade edecek..

Ben de o şekilde biliyorum,burda benim hatam kartımı yardım amaçlı başkalarına vermek malesef

Ben de o şekilde biliyorum,burda benim hatam kartımı yardım amaçlı başkalarına vermek malesef
Geçmiş olsun çok sinir bozucu gerçekten
Geçen sene de benim adıma usulsüz telefon hattı açılmıştı,600 tl kadar ödemek zorunda kalıyordum az daha.İmzam taklit edilmiş ve benim adıma su faturası düzenlenmiş Neyse ki imzanın taklit olduğu son anda anlaşıldı da parayı ödemekten kurtuldum

Apple kullanıcısı değilsiniz apple kimliğinizde yok gereken yerlere iletin bunu.Giren kişi kendi kimliği ve şifresiyle satın almıştır uygulama yada oyunu,ortaya çıkacaktır

Adresi tespit edebildiğini ama güvenlik gereğince benimle paylaşamayacaklarını söylediler malesef. Zaten ekstremi düzenli kontrol ederim,bundan sonra daha da dikkat ederim tabi

İnsallah altindan tanidik arkadas cikmaz isin ilginci su kartla alisveriste kart numarasini girdikten sonra arka taraf guvenlik nosunuda ister ve cogu sanal site (yanlis hatirlamiyorsam apple dada vardi kod isteme)telefonunuza kod gonderir bir kutucuga o koduda girip alisverisi tamamlarsiniz kod kismini nasil atlatti o kisim ilginc

Apple kullanıcısı değilsiniz apple kimliğinizde yok gereken yerlere iletin bunu.Giren kişi kendi kimliği ve şifresiyle satın almıştır uygulama yada oyunu,ortaya çıkacaktır
Sanal alisveris yapmis adrese teslim kulaklik kilif falan aldi sanirim uygulama olsa adresi tespit ettik ama guvenlikten dolayi paylasamayiz demezler sanirim

babamda da olmustu babama odetmediler
ekstrede gözüktü ama sonra ıptal oldu biz odemedik
bilgi istediğimizde nasıl olmus die adli sürec basladı size bilgi veremeyiz dediler

Sanal alisveris yapmis adrese teslim kulaklik kilif falan aldi sanirim uygulama olsa adresi tespit ettik ama guvenlikten dolayi paylasamayiz demezler sanirim
şimdi okuyunca bende sizin gibi düşündüm demek ki ürün almış adres ellerinde olduğuna göre,uygulama olsa oyun vs için adresi bilemezler savcılık öğrenir sadece.Aslında konu sahibi şikayet etse tanıdık mı değil mi ortaya çıkar.

Benim direkt olarak maas kartim ile internet uzeriinde yurtdişı sitelerinden alisveris yapilmis at ciftligi falan filan gozukuyordu.ya benim paramla geziyorlardi resmen.hesabimda para kalmayana kadar harcama yapmislardi.
Ama fax cektim vs banka halletti ve param iade edildi.nasil olmus kim yapmis hic kurcalamadim heryer dolandirici kayniyor.hemen tflndaki bankanin cepşube uygulamasini sildim.

kredi kartın kullanmayan apple kullanıcısına bilgilerinizi vermiş olabilirmisiniz? icloud hesabı açmak için kredi kartı bilgileri istenir. o da sizinkini girmiştir ve indirmiştir. hangi adresten (icloud hesabı) indirme yapıldığını öğrenmeye çalışın bence. o zaman kimin indirdiği ortaya çıkacakır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…