Adresi tespit edebildiğini ama güvenlik gereğince benimle paylaşamayacaklarını söylediler malesef. Zaten ekstremi düzenli kontrol ederim,bundan sonra daha da dikkat ederim tabiSsvindim genelde ilgili ve kibardirlar store teknik ekibide oyle musteriyi cok zorlayanina denk gelmedim cnm
Ne alindigini hangi adrese gonderildigini ogrenebildin mi
Bundan sonra kartiniza telefon bgilendirmesi koydurun
Birde yerinizde olsam 4aylik ekstremi bir kontrol ederdim
Tabi,onay kodu mutlaka geliyordusiz daha önce internet alışverişi yaparken geliyormuydu şifre? şifresiz mi çekiyordu? eğer öyleyse banka birşey yapmaz ama siz int. alışverişi yaparken şifre geliyorsa size ödetemez o parayı çünkü bankanın hatası.
Valla itiraz ettim bakalım ne olacakHarcamayi ben yapmadim deyince banka geri düşüyor diye biliyorum.
Şimdilik olumlu sonuçlanacak gibi görünüyorArkadasım yarın savcılığa suç duyurusunda bulun soruşturma açılsin ve ayrica apple arayıp Kartın bilgin dışında kullanıldığını söyle yardımcı olacaklarıdır vakit kaybetmeden ara
Çok teşekkür ederimhttp://www.garanti.com.tr/tr/bireys...di_karti_kullanim_kilavuzu/islem_itirazi.page
bu size yardımcı olur belki...inşallah ödemezsiniz o parayı
Kartımı iptal ettim,o şekilde bir önlem aldım bakalımsanal kart kullan internet alışverişi yapıyorsan daha güvenli. bir apple kullanıcısı olarak söylüyorum. biri itunes den alışveriş yapmak için kart bilgilerini kaydetmiş olabilir telefonuna
Görüştüm,kendilerinden haberleri yok.Harcama itirazında bulunun dediler.Bakalım ne kadar bekleyeceğiz.Banka ile gorustunuz mu? 3d secure ile odeme yapmasaniz bile kartinizdan xxx miktarinda odeme yapilmistir, islemi iptal etmek istiyorsaniz seklinde bilgi gelmesi gerekiyor.
Ben de o şekilde biliyorum,burda benim hatam kartımı yardım amaçlı başkalarına vermek malesefBirkaç hafta önce arkadaşımın kartından 600 tl lik alışveriş yapılmış.Farkettiği an bankayla irtibata geçti ve yasal işlemleri başlattı.Sanırım önce o parayı ödeyecek sonrasında olay aydınlanınca banka parayı iade edecek..
Geçmiş olsun çok sinir bozucu gerçektenBen de o şekilde biliyorum,burda benim hatam kartımı yardım amaçlı başkalarına vermek malesef
Adresi tespit edebildiğini ama güvenlik gereğince benimle paylaşamayacaklarını söylediler malesef. Zaten ekstremi düzenli kontrol ederim,bundan sonra daha da dikkat ederim tabi
Sanal alisveris yapmis adrese teslim kulaklik kilif falan aldi sanirim uygulama olsa adresi tespit ettik ama guvenlikten dolayi paylasamayiz demezler sanirimApple kullanıcısı değilsiniz apple kimliğinizde yok gereken yerlere iletin bunu.Giren kişi kendi kimliği ve şifresiyle satın almıştır uygulama yada oyunu,ortaya çıkacaktır
babamda da olmustu babama odetmedilerArkadaşlar merhaba;sabah kullanmakta olduğum kredi kartımın internet bankacılığına giriş yaptığımda 19.12.2016 tarihinde ıtunes.com isimli 269.99 TL 'lik harcama gördüm.Hemen müşteri hizmetlerini arayıp itirazda bulundum,kartımı iptal ettirdim.Harcama itirazı için mail attım,faks yolladım.Araştırma yaptığımda appleye ait uygulama satın alımı olduğu bilgisine ulaştım.Hiç bir şekilde apple ıped kullanıcısı değilim.Müşteri hizmetlerini arıyorum,hiç bir şekilde ulaşım sağlayamıyorum.Şu durumda her halükarda bu tutarı ödemeye mecburum gibi görünüyor.Kartımı kullanan arkadaşlarım oldu,bilgilerimi kullanmış olabilirlermi bilmiyorum.
Bu konu hakkında nedir, ne değildir, ne yapılabilir,süreç nasıl işler,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
şimdi okuyunca bende sizin gibi düşündüm demek ki ürün almış adres ellerinde olduğuna göre,uygulama olsa oyun vs için adresi bilemezler savcılık öğrenir sadece.Aslında konu sahibi şikayet etse tanıdık mı değil mi ortaya çıkar.Sanal alisveris yapmis adrese teslim kulaklik kilif falan aldi sanirim uygulama olsa adresi tespit ettik ama guvenlikten dolayi paylasamayiz demezler sanirim
kredi kartın kullanmayan apple kullanıcısına bilgilerinizi vermiş olabilirmisiniz? icloud hesabı açmak için kredi kartı bilgileri istenir. o da sizinkini girmiştir ve indirmiştir. hangi adresten (icloud hesabı) indirme yapıldığını öğrenmeye çalışın bence. o zaman kimin indirdiği ortaya çıkacakır.Arkadaşlar merhaba;sabah kullanmakta olduğum kredi kartımın internet bankacılığına giriş yaptığımda 19.12.2016 tarihinde ıtunes.com isimli 269.99 TL 'lik harcama gördüm.Hemen müşteri hizmetlerini arayıp itirazda bulundum,kartımı iptal ettirdim.Harcama itirazı için mail attım,faks yolladım.Araştırma yaptığımda appleye ait uygulama satın alımı olduğu bilgisine ulaştım.Hiç bir şekilde apple ıped kullanıcısı değilim.Müşteri hizmetlerini arıyorum,hiç bir şekilde ulaşım sağlayamıyorum.Şu durumda her halükarda bu tutarı ödemeye mecburum gibi görünüyor.Kartımı kullanan arkadaşlarım oldu,bilgilerimi kullanmış olabilirlermi bilmiyorum.
Bu konu hakkında nedir, ne değildir, ne yapılabilir,süreç nasıl işler,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?