Öyle süpermarket gibi barkot sistemi ile çalışan bir yer olmasa kasa hesabının fazla çıktığını anlayabilir mi?
Bizim bir yer var da, arada ürün eksik mi diye bakabilmek için illa stok sayımı yapıyoruz. Ondan merak ettim.
Yükümlü ama neredeyse hiçbir bakkal fiş vermiyor.
Illa farkedilir deyince başka bir yöntemi var sandim.
Veya kasada dünden kalan nakit varsa yine karışır.
Cevap için tesekkurler
sagolun.bunu günlük kasa defteri tutuyorsa anlayabilir.
illa ki küçük esnafta kasa hesabı yapıyordur her sattığını yazıp gün sonu kasasını, posunu alıp sayıp hesabını yapar.
her satılanı anında işlemeniz lazım. stok tuttuğunuz yerden düşün gün sonu.
Ben eski bankacıyim.alisveris yaptığınız mağazaya o gün böyle bir problem yaşadığınızı anlatın size yardımcı olacaklardır.fis fatura olmasa bile ekstrenizle gidin.nakit olarak iade ederlerse sorun kalmaz.iade etmemekte direnirlerse yine ekstrenizde iki defa çekilen tutarı işaretleyerek banka şubesine dilekçe verin.banka halleder.Ara ara alışveriş yaptığım bir kuru yemişçiden 2 Martta 140 tl'lik bir şeyler aldım. kredi kartımı verdim, ama çekemedi cihaz tıkanmış mı ne işlem yapamadı. iki kere çekmeye çalıştı,şifre de girdim ama fiş gelmedi. sistemin düzelmesini bekleyelim dedi 10 dakika bekledik olmadı.artık ben de elden verdim hatta verirken çekmedi demi dedim yok çekmedi dedi. az önce hesap ekstreme tesadüfen baktım o gün o alışverişten 140 tl çekilmiş karttan. acaba ben çıktıktan sonra fiş mi geldi pos'a anlamadım. hatırlamıyorum elden vermedim karttan çektik desem fiş yok bende o günkü diğer alışverişlerin fişi var o yok .ki elden verdim eminim. daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? gitsem adam kabul eder mi etmez mi karttan para çekildiğinin farkında mıdır bilemiyorum ? en erken cuma günü gidebileceğim oraya. ya da hiç uğraşmasam mı? ufak bir meblağ.
Kolaymı kazanıyoruz kuzum.6 da çıktım iştem hala başım ağrıyor.Git anlat durumu hayır bole bişey yok dersede sadakanız olsun.Ara ara alışveriş yaptığım bir kuru yemişçiden 2 Martta 140 tl'lik bir şeyler aldım. kredi kartımı verdim, ama çekemedi cihaz tıkanmış mı ne işlem yapamadı. iki kere çekmeye çalıştı,şifre de girdim ama fiş gelmedi. sistemin düzelmesini bekleyelim dedi 10 dakika bekledik olmadı.artık ben de elden verdim hatta verirken çekmedi demi dedim yok çekmedi dedi. az önce hesap ekstreme tesadüfen baktım o gün o alışverişten 140 tl çekilmiş karttan. acaba ben çıktıktan sonra fiş mi geldi pos'a anlamadım. hatırlamıyorum elden vermedim karttan çektik desem fiş yok bende o günkü diğer alışverişlerin fişi var o yok .ki elden verdim eminim. daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? gitsem adam kabul eder mi etmez mi karttan para çekildiğinin farkında mıdır bilemiyorum ? en erken cuma günü gidebileceğim oraya. ya da hiç uğraşmasam mı? ufak bir meblağ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?