Pek keyfim yok bu aralar ablacım ya sohbet havam yok sizi de darlamayım diye yazmıyorum. Sağolasın ettiğimiz dualar işe yaradı o konudaki huzursuzluğum geçti ama şu işsizlik boğuyor beni resmen. Yüksek lisans sadece oyalanma, hoca olmanın garantisi yok. Ne yapacağım bilmiyorum.
Canım ya , az daha sabır .
Bu kadar beklemenin ve emeğinin karşılığı gelecek elbette . O iş seni bir yerde bekliyor emin ol ; vakti gelince çıkacak karşına inşallah.
Canım nasılsın ya ? Görüşemedik epeydir . Neyse şimdi dersler başlayınca aynı motive ile kaldığımız yerden devam ederiz yine
canım senin geçen dönem baya bol bol dersin vardı bu dönem de durum aynı mı??
yani üstten almıştın bu dönemde dahilmi?? 42 ünite çok geldi gözüme yaa maşallah valla :)
ben 28 i nasıl bitirecem derken 42 gözüme baya baya çok geldi allah yardımcı olsun cnm :)
İnşallah, beklemekten başka yaptığım bir şey yok zaten. Bu kadar beklemeye bir de mesleğimle alakasız bir işte başlarsam ciddi anlamda üzülürüm.
Gazelcim biberonun geyikte yazdığını yaptın mı ?
Ya neden benim param yatrılmamış gözüküyor :26:
Neyse ben gidiyorum aöf e doğru canlarım ...
Herkese azimli çalışmalar diliyorum . Gazel , biberon , gzdky ,sevgimeleğim , gareng ,hayatsultanım , cemrem , adacım , sebboyum bölümdaşım ,pearl , anzer ,snejankam ,sedulum ......
Oooooo liste uzunmuş saymakla hata ettim galiba . Yeni gelenler , az girenler , ismini unuttuklarım .... Herkese başarılar diliyorum yeni dönemde
Gazelcim biberonun geyikte yazdığını yaptın mı ?
Ya neden benim param yatrılmamış gözüküyor :26:
Neyse ben gidiyorum aöf e doğru canlarım ...
Herkese azimli çalışmalar diliyorum . Gazel , biberon , gzdky ,sevgimeleğim , gareng ,hayatsultanım , cemrem , adacım , sebboyum bölümdaşım ,pearl , anzer ,snejankam ,sedulum ......
Oooooo liste uzunmuş saymakla hata ettim galiba . Yeni gelenler , az girenler , ismini unuttuklarım .... Herkese başarılar diliyorum yeni dönemde
Bugün gittim 3 kitabımı aldım sadece diğerleri gelmemiş ama kimsecikler yoktu bomboş hiç sıra beklemedim
hakkaten ya bu onur belgeleri işi ne oldu...bürodan mı veriyorlar anlamadım ben
onur belgeleri için önce eve kağıt geliyor
kayıtlar bitince yollarlar heralde yinede sormak lazım
bürodan veriyorlar canım
auscum ben niye seviyorum seni bukadar acaba :)
moralim bozukken bile güldürüyorsun beni yaa buda bi yetnek demekki....
paran neden yatırlmamış gözüküyo ki?? anlamadım hiç...aman kuzum sen bunu erteleme arkasına düş...bak dünmüydü neydi tv de izledim...imamlık sınavına giren kişilerin netten yaptıkları başvuru kayıta alınmamış 4000'e yakın imam adayı girememiş sınava...emekleri boşa gitti zavallıların yaaa...aman diyim bu işi bi didikle bakalım..teyidini al nolur nolmaz...bu aöf fen herşey beklenir..
Yeni gelenler kervanına kendimi ekleyiverdim.. :)))
Hepimiz başarılı olalım inşallah ablacığım.
Sana da bol şans ve bol bol başarı diliyorum.
onur belgeleri için önce eve kağıt geliyor
kayıtlar bitince yollarlar heralde yinede sormak lazım
bürodan veriyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?