- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
İşlem tamam gazelim
Gittim , 5 dakika içinde kimlik kartıma bandrol yapıştırtıp , alt kattan olan kitabımı aldım ve geldim .
Hiç sıra yoktu . 5 Görevli beni bekliyorlardı heralde tükkanı kapamak için , 16:57 de gittim çünkü
Aminnnnnnnnn.
Gazel öğretiyor hep değil mi aus ' a abla deyin diye
Canım , hep beraber güzel güzel kotarırız bu çalışma işini inşallah.Tabii sen yeniler kervanında olarak beni örnek alma , ben son hafta çalışanlardanım :26:
Aman ya , eve yollasalar ya ,
KOskoca kadın gidip büroya '' ıhmmm şey ben onur belgesi aldım da '' mı diyeceğim şimdi
adacım annen seni cuma günümü doğurdu kızbu ne şans böyle hiç kuyruk beklemeden almışsın maşalahh...bizim büronun önündeki kuyruk dışarı taşmaış hatta caddeye doğru düşün...şanslı hatunsun vesselam
kızlarrr ben ingilizce 2' den kaldım bir dönem uzayacak üçteyim kaç dersim kaldı bilmiyorum tam olarak ne zaman mezun olup kpss ye girecembilgisi olan vaar mııı
Ortalama 1,5 yıl eder yani 2014 kpss girersin mezun olunca da tercih yaparsın.
İşlem tamam gazelim
Gittim , 5 dakika içinde kimlik kartıma bandrol yapıştırtıp , alt kattan olan kitabımı aldım ve geldim .
Hiç sıra yoktu . 5 Görevli beni bekliyorlardı heralde tükkanı kapamak için , 16:57 de gittim çünkü
Aminnnnnnnnn.
Gazel öğretiyor hep değil mi aus ' a abla deyin diye
Canım , hep beraber güzel güzel kotarırız bu çalışma işini inşallah.Tabii sen yeniler kervanında olarak beni örnek alma , ben son hafta çalışanlardanım :26:
Aman ya , eve yollasalar ya ,
KOskoca kadın gidip büroya '' ıhmmm şey ben onur belgesi aldım da '' mı diyeceğim şimdi
hadi yaaa off yani 2015 in başında mı mezun olacam((
Kızlar nasılsınız, okuyorum cevap yazmıyordum
Ekledim hepinizin ünitelerini.
Ben moral olarak hiç iyi değilim öyle ki daha kayıt bile yapmadım pazartesi kendimi iyi hissedersem gider yaparım
Kendimi toparlamam gerek biran önce, yapabilirsem tabi
Canım hayır olsun kötü bişeyler olmuş sende.
İlgin için teşekkür ederim, zor zamanlar geçiriyorum diyeyim düştüğüm yerden kalkmaya çalışıyorum
Ama çalıştıkça en çok sevdiklerimden darbe alıyorum daha çok yoruluyorum
Öyle zor ki hayatım, hele de sevdiklerinden böyle şeyler görmek
Dostum arkadaşım dediğin insandan
Neyse konuyu ağlama duvarına çevirmeyeyim :)
Ama ama ama ama abla değil misin yoksaa..
Utanırım çok utanırım.
Batının iyi taraflarını örnek alalım gibi bişey oldu bu ya..
İlgin için teşekkür ederim, zor zamanlar geçiriyorum diyeyim düştüğüm yerden kalkmaya çalışıyorum
Ama çalıştıkça en çok sevdiklerimden darbe alıyorum daha çok yoruluyorum
Öyle zor ki hayatım, hele de sevdiklerinden böyle şeyler görmek
Dostum arkadaşım dediğin insandan
Neyse konuyu ağlama duvarına çevirmeyeyim :)
Ablayımdır heralde canım . Tevellüt 1979
Sevgim , meleğim ...Düştüğün yerden kalkmak kadar insanın hayatına olumlu etki edecek güç azdır . Eskiden küllerimden doğuyorum sözüne çok gülerdim , ama çok doğru biliyor musun ?
Herşey güllük gülistanlıkken göremediğimiz bir çok şey böyle zamanlarda görülür , ders alınır ve tecrübe ile daha güçlü yola düşülür.
Hadi inşallah , sıra senin yeniden yola koyulmanda
Ben moral olarak hiç iyi değilim öyle ki daha kayıt bile yapmadım pazartesi kendimi iyi hissedersem gider yaparım
hanımlar aöf ile ilgili internette bir haber gördüm sizinle de paylaşmak istedim.
HABER: Akretim'de Okuyanlara Mjdeli Haber haberi.
bide bizim ilin yerel bi gazetesi var orada aöf açıklama yapmış bütünlemeler kalkmış öğrencilere 2. bir şanş sınavı verilmiş yani 2kere vize 2kere final olarak yazıyordu..
sinir oldumm yaaaa
Şeytan diyor kayıt olma bırak kalsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?