Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Bende başladımmm sanırımmm çok durgun başlamıştım ama hızlandım ve 2 ünite bitirdim akşama kitabı bitirmem lazımmm 11 dersim var 10 tane kalıcak kızlar yetişirmikiii nasıl bir plan yapsamda yetiştirsem ben çok korkuyorummmmm ağlamak istiyorummm aöf çok fena kazık attı ne güzel 9 dersim vardı 45 kredilik ders eklemişler 11tane dersim oldu yuhh dedim bütün hevesimi kırmışlar benim bunu ders çalışırken hisettim tek dersten kal 3.200 ortalama olsun birde üstüne 11 tane ders ekle böyle üniversitenin benn kafasını gözünü çatısını aşağıya indireyim emiii

ahretim sende başladın ya, ölsemde gam yemem artık
çeyrek meyrek olsun canım ya :) başlamak bitirmenin yarısı tabiki...:)

Veeeee sonunda bir konu bitirerek ders çalışmaya adım atmış oldum

Sevgi melegi bitirilen konu sayısı: 1

Ben daha kitaplarımı alamadım öğle arası gdiip boş elle geri dönmek istemiyorum ,öyle olursa da sinrden köpürüyorum ya,

kamu yönetimi 3.sınıf olan ,kitaplarını alan var mı kızlar ya?

Ben size bir şey diyim mi Daha hiç siftah atmadım ben
Ygs idi şuydu buydu hiç çalışmadım aöf ye. Bu hafta sonuda katiplik vardı önümüzde ki cumartesi de var. Tercih yaptım bir kaç kuruma derkene ahanda böyle tembel teneke oldum.
Beni dövün kızlar kitap aldım öyle yatıyo kuzu kuzu

merhabalar kızlar beni de ekleyebilir misiniz acaba sayın yönetici???
şöyle bir okudum da sizleri,bende ders çalışmıyorum:) bir başlayaydım eklemmeyi kabul ederseneniz şayet yazayım sorumluluklarımı....

ne demek canım benim buyur gel hoşgeldin

ÇOK SAĞOLASINIZZZ AÇIKCASI BUKADAR SICACIK KARŞILANACAĞIMI BİLEMEZDİM....
şimdi yazayım o halde izninizle!
adalet 1.sınıf 5 ünite ve ingzce sayarsam 43 ünite yapıyor amaaa
benn 34 ünite çalışmayı düşünüyorum bu dönem.. henüz kitaplarımın tamamını bile alamadım baya geciktim galiba şimdi 3 kitabım var onlardan başlasam mı? acaip bir gevşeme modundayım birisi bana dur demeli... inşallah sizlerle güzel olumlu paylaşımlarımız olur... herkese iyi çalışmalar...
ayrıca çok teşekkür ederim .

Rica ederim. eklerim şimdi tabloya. biran önce başlamalısın çalışmaya. beni örnek alma bu yıl mezun olmak istemiyorum çünkü. hergün 2 ünite bitirsen ay sonuna kalmaz biter ünitelerin tekrar yaparsın...

çok teşekkür ederim eklediğiniz ve de cevap verdiğiniz için...
34 ünite evet .. bitirdikçe günlük dönüt veririrm inşlh henüz inanın kitaplarımın ,derslerimin adını dahi bilmemekteyim... AYIP ama ne yazıkki böyle....
sizde sanırım mezun olmama isteği daha hayırlı bir noktaya geçiş için yahut kpss için düşünmektesiniz... ne diyim herşey gönlünüzce olsun...
sanırım ygs yede girmişiniz inşlh iyi geçmiştir sevgi meleği?

ahretim sende başladın ya, ölsemde gam yemem artık
çeyrek meyrek olsun canım ya :) başlamak bitirmenin yarısı tabiki...:)

Aynen öyle dedim bende gazelim , sanırım 7 sayfa çalıştım

Ama ben aöf ün kitaplarından çalışıyorum sadece kallavi oluyor onlar , roman gibi

Sevgicim ben bile (!) çeyrek ünite çalıştım dün

Hadi canım , sende başla ufak ufak

ahretim bende bir ünite bitirdim bugün..yatmadan önce bi tane daha bitirmek istiyorum ama ünite uzun akalım bi deneyecem...
burak çok zorladı beni bugün ahretlik yaa ne zor işmiş valla öldüm dirildim resmen yeni uyudu ohh dedim...evi çiş kaka götürüyor valla
ne kadar sürer acaba bugün ikinci günümüz bitti... daha çokmu??

bende bugünde tık yok
napmaya çalıştığımı merak ediyorum doğrusu
hoş sanki vakit varda ben mi çalışmadım daha yeni oturdum
oyy oyyy napcaz bakalım
seninde işin zor ufaklıkla:26:

bende bugünde tık yok
napmaya çalıştığımı merak ediyorum doğrusu
hoş sanki vakit varda ben mi çalışmadım daha yeni oturdum
oyy oyyy napcaz bakalım
seninde işin zor ufaklıkla:26:

senin esaslı bi saçının yolunmasına ihtiyacın var bence :)
bak ben bunca sıkıntının içinde bir ünite bitirdim oh oh ohh sabahlar olmasın

Selam hanımlar... Ne yapayım ben de bir başıma olunca can sıkıntısından ders çalışmaya çalışıyorum ama yarından itibaren pek çalışamam 10 gün falan eşim izinli olacak çalışamam artık

Hanım hanımm sen benim bitirdiğim üniteleri niye tabloya eklemiyorsun bakayım Toplamda 10 ünite oldu ekle de motivem daha yükselsin

10 ünite ağor geldi
bünyem kaldırmadı
ayy napayım ya saldım çayıra mevlam gayıra
yarın çalışcam söz

gözdem hadi bi gayret yatmadan bir ünite bitirelim mi :)
söz valla sen bitircem dersen bende bitiririm :) tek başıma canım istemiyor...bitirince yazarız buraya ne dersin :) he de lütfen ???

gözdem hadi bi gayret yatmadan bir ünite bitirelim mi :)
söz valla sen bitircem dersen bende bitiririm :) tek başıma canım istemiyor...bitirince yazarız buraya ne dersin :) he de lütfen ???

naptın seennnnn yaaaaaa
hadi bitirek bari
bak sırf sen istedin diye he yoksa banyo yapıp yatmaya gidiyordum son bir kez bakayım demiştim
bakmaz olaydıımmmmmmm görmez olaydııııııııımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…