Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

oleeeyyyyy yoldaş buldum kendime :)
valla hiç iştahım yoktu kız inan elim kolum döklüyor...:)

ama sen he dedin ya :) hadi bismillah...:) ben başlıyorum yaklaşık 20 sayfa civarı benimki...bitince buraya yazarım...denk gelirsek dedikodu yaparız :) gelmezsek şimdiden öpüyorum fıstığım

benim az sanırım öyle umuyorum:44:
hadi kolay gelsin görüşürüz

1 ünite bitirip geldimmmmmm
4 gün ara vermişim ya o 4 gün ve bugünde çalışsaydım toplam 10 ünite daha bitirirdim şimdi hayıflanayım böyle
adacım kolla kendini çok pis geliyorum
gazelcim senin uzunmuş geç girersin heralde sen ben yatayım bari
çok çalıştım biliyorsun
ama valla sayende 1 ünite bitirdim bak sağolasın
sevgicim toplamda 11 oldu eklermisin

Teşekkür ederim evet ygs de girdim, kpss için mezun olmayayım diyorum ama o konuda henüz kesin karar yok.
Ygs den tercih yapacağım puan türünden 273 küsür aldım 0 çalışmaya yine idare ediyor galiba 2 yıllık tercih yapacağım istanbul, özel
Nasip kısmet bakalım belki girdiğim bir iki mülakat var onlar olursa, memur olursam direk mezun olurum

Hanım hanımm sen benim bitirdiğim üniteleri niye tabloya eklemiyorsun bakayım Toplamda 10 ünite oldu ekle de motivem daha yükselsin

Namaz da gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış o misal :)) kendim çalışmayınca sizi de mi öyle sanıyorum nedir

tekrar selam gözdecim bende bitirdim şükür...evet benim ünite uzundu canım..birde ünite bitince ünite sonunda 20 soru vardı benim kitapta...onları çözmeden üniteleri bitmiş saymıyorum nedense
onuda bitireyim geleyim dedim ama sen erken bitirmişsin...:) iyi gazladık ama bitti...:)
aslına bakarsan gözdecim yarım saatimizi ayırıversek, yarım saatin başına gelir yani bütün bahanelerimiz dimi...
noldu işte okuduk geldik bitirdik...hepsi bu aslında ama insanoğlu nankör herşeye sızlanıyoruz..:)
arada sırada gazlayalım böyle gözdecim..valla yeminle benim hiç ders çalışmak aklımda yoktu bu gece :) sayende bi ünite bitttiiiiiiii

eneeee bunlar ciddi ciddi ders çalışıo len bide üniteleri sayıyolar

kim önde len söyleyin bakim eh bende başlayıp geçmezssem alayınızı yakmazsam

çok ayıp çokyavaş alın kızlar ne bu böyle çalışan var çalışamayan var

canım 26 nisan zaten ayın sonu..sakın haa, bence boş kaldığın zamanlarda az biraz bakın ünitelere..en azından kolay dersleri hallet de 26 sından sonra da zor olanlarla ilgilenirsin..pişman olma sonra canım...

geçen sefer de bu şekilde çalıştım, malesef fazlası imkansız
sınavlar 5-6 mayıs değil mi? umarım bu konuda bi hatam yoktur
zaten sınavlar 5-6 mayıssa bu süre yeter de artar bana

ben 2. dönem okulda çift anadala kabul edildim
zaten canım çıkıyor toplam 40 saat dersim var haftada. cıks daha da bakmam aöf'e
alıştım artıık hep okuldaki sınavlarmla aynı günlere denk geldiği için son gece calışıp girdim mecbur

Sevgi melegi bugün 3 konu bitti
Toplamda 4 etti
Oh be bi dersten kurtuldum

benden bugün paso zaten sallagitsinciğim :)
kırıklığım var biraz hasta olucak gibiyim ders düşündüğüm yok...

kızlar benim de üç ünite bitti henüz. dördüncü ünite deyim. o da biterse henüz bi ders bitimis olacak. toplam 6 dersim var.

aranizda iktisat son sınıf olan var mi kızlar? ya da ekonominin güncel sorunları dersi olan var mi?

uzun bir aradan sonra bugün 1 ünite çalıştım şeytanın bacağını kırdım toplam 4 ünite oldu

gazelciğim geçmiş olsun canım
bende dün dondurma yedim bugün boğazım şişmiş
ve yine dün çalışmadım
ama karar verdim kesin bundan sonra her gün 2 ünite 2 ünite gidicem başka yolu yok

adacığım maşallah ya ne hızlı gidiyorsun rüyama girmiştin he
seni görünc eutanıyorum ben ya:26:

diğer kızlarda yavaş yavaş başlamış hep bu ara ders çalışanlarda bir artış var maşallah

sağol gözdem allah razı olsun, boğazım yanıyordu dün ama sesim iyiydi bugün sabah bi kalktım ses kısılmış boru gibi çıkıyor şükür yine de allah dermansız dert vermesin...
dün hiç çalışmadım bende, bugün de pek iyi değilim bilmiyorum çalışabilirmiyim....zaten zar zor çalışsam bile en fazla bir ünite....
dermanım yok ev bile dağınık inan toparlayamadım yattığım yerden yazıyorum :)
yattığım yerden bilgisayarla uğraşabiliyorsam, ders de çalışabilirim aslında dimi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…