Ayni durumdayiz
dahasi sirf bi hocam en azindan form doldur dedi diye cift anadala basvurdum ve sanirim kimse basvurmamis ki beni aldilar. iki anadal ve ikincinin birinci sinif derslerinin sinavlari derken tam 21 sinava gircem ve tam ortasinda aof sinavlari var. Ne yapayim karar veremiyorum
bende aöf kitaplarını okudukça boşa okumuş hissine kapılıyorum
ilk dönem murat yayınlarının soru bankasını aldım
okadar çok soru yapmışlarki aöf kitabıma şükrettim :26:
Aus, ablacım keşke grip olsa bademciklerim şişti öksürmekten ciğerlerim sökülecek gözlerim pörtledi resmen ya. aralıksız öksürüyorum artık midem acıdı. doktor bi dünya ilaç verdi bana mısın demedi henüz.
geçmiş olsun sevgim meleğim allah şifanı versin...havalar sıcak giderken bi anda soğudu, ani değişime adapte olamıyoruz malum...dikkat et kendine....boğaz ve geçmeyen öksürük için zencefil çayı kaynat iç...çok faydalı....ben doktordan görmedim zencefilden gördüğüm şifayı....
sırf ilaçlara yüklenme cnım benim, onların biri faydaysa beşi zarar...
çubuk tarçın nane limon ıhlamur zencefil ada çayı...bunlar soğuk algınlığı bademcik üst solunum yollları enfeksiyonları için birebirdir...
çocuk sahibi olunca ilaçtan uzak tutmak için bitkisel tıbbı öğreniyorsun malum :)
her çeşit alternatif tıp bilgileri mevcut :)
Onur konuğuna 2 porsiyon köfte var değil mi
Bende çok yakınım oralara canım , İstanbuldansa ,gelirken buradan geçeceksiniz
Geçmiş olsun meleğim , grip falan mı ?
İnegöl'de bir organizasyon yaparız artıkCemre sende mi Bursa'dasın?
Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim arkadaşlar ben Kamu 2. sınıftayım 1. sınıftan olan derslerim yüzünden 3 te olmam gerekirken geçemedim 3 'e. bahar döneminde toplam 3 ders alıyorum alttan dersimin sınavı vizede pek iyi geçmedi sormak istediğim ortalalamam 2 nin üzerinde olursa alttan olan dersimdene de geçmiş oluyor muyum?
dionisa benim mesajlarımı görüyormusun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?