Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Gazel ve ada; inegole esimin akrabalari nedeniyle cok gidiyoruz. Orda bi magaza var ilsu butik diye resmen gideyim de kiyafet alayim diye bekliyorum. Ordan aldgm seyler kadar sevemiyorum hic biseyi :) bir de kofte, uff mis.
Bi de persembe gunu kurulan pazarin hastasiyim ne kdr taze lezzetli dogal seyler satiliyor. Bayiliyorum inegole :))

Vira bismillah dedim var 3 konu bitirdim.
Her gün 3 konu gidersem çok rahat yetiştiririm.
Toplam ünite : 36
Bitirilen ünite: 3

aöf kitapları dışında çalıştığız kaynak var mı ?

murat veya karacan bunlarla verim alan varmı ?
bölümüm kamu yönetimi 3.sınıf ve aöf kitaplarından çalıştığım kadarıyla sınavlarım iyi geçmedi

cemrecim geldiğinde haber ver görüşelim :) neresiymiş o butik bi kurcalayalım kız kıza altını üstüne getirelim :)
canınız çekecek şimdi, az önce eşimle hastaneye gitmiştik acıktık köfte yiyelim dedik..çok lezizdi... gel de yiyelim cemrecim ayıpsın :) cosur cosur dumanı üstünde :)

ben murattan çalışıyorum canım memnunum....puanlarım gayet iyi...
aöf kitapları tama çok detaylı ve güzel anlatıyor ama okadar uzun uzun almış ki okuduklarımdan bişey anlamıyorum ki sıkılıyorum uzadıkça..boşa okumuş gibi hissediyorum...sanırım sende öyle oldun...
bölümden bölüme yardımcı yayın değşiyor, ben ilahiyatım murat çok iyi...ama senin bölüme hangisi iyi gelir bilemeyecem...

Ohhhhh ohhhhhhhhhh Allah muhabbetinizi artırsın

O inegölde bir bensiz buluşun hele siz

Köfte partisi olacak ve aus çağırılmayacak haaa

Eeee peki , size en güzel dualarımı sunuyorum o zaman . Mesela gazelcim , sevgili kayınvaliden size gelsin 3 yıl yatıya

Sevgili topik editörüm , meleğim , daha çalışmaya başlamadım :26:

mesela eşim yarın akşam yine gitcek, ama ben bu kadar sınav arasında imkanı yok gelemem bu aralar, şu sınavları bir atlatalım kafamız rahatlasın, inşallah geldiğimde müsait olursan görüşürüz. uff köfte deme yaa
ben et sevmem halbuki, ama ona asla hayır diyemiyorum :18::18:

aşkolsun Auscum
köfte partisi falan değil, madem ki Gazel orada, ben de arada gidiyorum, ikimiz de orda olursak görüşürüz yani, bu topikte büyük çaplı bir şey organize edilirse -inegöl olur başka yer olur- bu organizasyonun onur konuğu olursun merak etme

Onur konuğuna 2 porsiyon köfte var değil mi

Bende çok yakınım oralara canım , İstanbuldansa ,gelirken buradan geçeceksiniz

Üzülme auscum bende çalışamıyorum çok hastayım yatak döşek haldeyim.

Geçmiş olsun meleğim , grip falan mı ?

her zaman beklerim canım, çok sevindim..:)
hatta gireriz kol kola, o mağaza senin, bu mağaza benim gezeriz :)

İnegöl'de bir organizasyon yaparız artık Cemre sende mi Bursa'dasın?

Toplam 6 ünite çalıştım. Ders çalışma şevkimi kaybettim. 2 günde 1 üniteyi bitiremedim.

Haydi bismillah 42unite yine :):)
Toplam 84 şaka gibi ya :)
Ama ben 84un 84une birden bakamıcam tabi 42si biter inşallah
Bu gece 2unite bitirmeyi planlıyorum umarım biter

ben murattan çalışıyorum canım memnunum....puanlarım gayet iyi...
aöf kitapları tama çok detaylı ve güzel anlatıyor ama okadar uzun uzun almış ki okuduklarımdan bişey anlamıyorum ki sıkılıyorum uzadıkça..boşa okumuş gibi hissediyorum...sanırım sende öyle oldun...
bölümden bölüme yardımcı yayın değşiyor, ben ilahiyatım murat çok iyi...ama senin bölüme hangisi iyi gelir bilemeyecem...[/QUOTE]

bende aöf kitaplarını okudukça boşa okumuş hissine kapılıyorum
ilk dönem murat yayınlarının soru bankasını aldım
okadar çok soru yapmışlarki aöf kitabıma şükrettim :26:

bende aöf kitaplarını okudukça boşa okumuş hissine kapılıyorum
ilk dönem murat yayınlarının soru bankasını aldım
okadar çok soru yapmışlarki aöf kitabıma şükrettim :26:[/QUOTE]

canım aslında o farkı idrak edince muratın nekadar faydalı olduğunu anlıyorsun...
aöf kitapları konuyu uzun tutmuş, ünite sonuna 5 tanecik soru koymuş..sorularda okadar basit ki sınavda hiç çıkmayan tarzda...
ama murat yayınları konuyu kısa tutmuş sıkmadan okuyorsun, ünite sonuna da en az 20 soru koymuş soruları çözdükçe öğreniyorsun..
bu farkı idrak edince çok daha verimli öğreniyorsun...ama karar senin tabi...bölümden bölüme değişebilir tabi...etkilemek istemem..sadece benim fikrim bu..rabbim hepimize kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…