Kuzum sen ünitelerin bitince arkasına soru çözüyosun zaten bide ayrı bi soru bankan mı var ? Benim egemin soru kitabı her üniteye en fazla 50 civarı soru onlarıda ünitem bitince çözüyorum zaten.. Şimdi ünitelerim bitse ben o sorulara göz gezdireceğim başka soru yok çözülcek çünkü.. Ayrı bi tane daha kitap mı alsam napsam..
final ünitelerimin hepsi bitti kızlar ara sınavdada bir ünitem kaldı sadece inş bu sınavım diğerinden daha güzel geçer
canım benim çalıştığım kitabın ünite sonlarında yaklaşık 25 veya 30 civarı soru oluyor..ünite bitince onu çözmeden kapatmıyorum kitabı...
ayrıyeten birde soru bankam var murat yayınlarının...her ders için 80 yada 100 civarı sorusu var...
bugün delirmişcesine test çözdüm...iki gündür hep çözüyorum zaten...3 dersin bütün sorularını bitirdim full...dördüncü derstende 25 soru çözdüm...bugün dördüncü dersi bitiririm allah izin verirse...en son sanat tarihi var ona bi yandan tekrar yapıp bi yandan sorularını çözecem..çünkü çalışırken bişey anlamamıştım...tekrar ve test şeklinde gidicem...
yarın sanat tarihini bitirirsem inşallah, en sona arapçam kalıyor..zaten sınava kadar full arapçaya konsantre olup taze taze arapça zihnimde kalsın istiyorum...sınava yakın diğer derslerin sorusu testi tekrarı gibi ıvır zıvırlarıyla uğraşıp zamanımı boşa harcamak istemiyorum..o yüzden şu 4 dörsi bi an önce full bitirmek istedim...bitmek üzere zaten...yarın arapçaya başlıyorum inşallah...bir ünite bi başlasam devamı gelecek biliyorum ama bi başlayamadım..neyse ama iyi gidiyorum iki günde dört ders full bitti...şükür...
sen naptın...takrar gazlandınmı yoksa tembellik etmiyon dimi
2 Ünite daha bitirdim 6 kaldı ama son çalıştığım üniteyi anlamadım tekrar etmem lazım yarın.
Bazen beynim duruyor sanki algılayamıyorum
yok ya açıklanmamış not falan yokk
Evet bende baktım. Açıklanmamış millet açıklandı şunu bunu aldım yazmış kafa buluyorlar galiba
Iphone uygulamasından giren birkaç kişi notların açıklandığını belirtmiş.
Ben daha bilgisayardan sayfamı açamadım..
Ben girdim ama zor girdim uğraştım bir 5 dk falan hep dışarı atıyordu
Söylenti yüzünden millet hep girmeye çalıştı demek site yoğunlaştı
Açıklanmayan not ıphoneden nasıl görünüyormuş :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?