herkes ders çalışıyor dimiii kimsecikler yok ortada
ben bugünde 2 ünite bitirdim akşama belki 1 tane daha bitirebilirim
maşallah canım benim durdun durdun paçalar tutuşunca patlattın bombayı :)
hadi hayırlısı bakalım çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam et...şimdi de ben tembelleştimbugün hiç çalışmadım dün de sadece bir ünite bitirebildim...baya iyi gidiyordum ama şu son bi kaç gündür saldım ipin ucunu...
standart azar yeme vaktim gelmiş sanırım
bu sefer hanginiz azarlayacaksınız kızlar bekliyorum paşa paşa azarımı yiyip gideyim ders başına
çok ayııııpppp çoookk hiç yaşıkıyor mu bu hareketler
hem ders çalışmıyorsun hem gelmiş internette dolaşıyorsun kalk çabuuuuukkk terlik gelio
cancağımız az kaldı sık dişini salma kendini
biliyosun bırakınca daha kitap eline alınmıyor
benim halimi görmedinmi bir başlayamadım ilk zamanlarda
sonra kaptırdım hız kesmeden gidiyorum her gün mutlaka 2 ünite bitiriyorum
yoksa içim daralıo vallahi
hadi sizlerin az üniteleri ama benim öylede değil
yinede sende çalış bitirde tekrar yap rahat rahat
zaten az üniten kaldı sabret
ah ah gözdem yaa arapça denen körolasıca derse geldim ondan böyleyimhiç anlamıyorum sıkılıyorum daralıyorum ünite bitene kadar buhranlar geçiriyorum..eşim bile çok süper arapça konuşmasına rağmen o bile zorlanıyor benim kitaba...ne bu böyle bu kitaba bakarken bile çalışasın gelmez çok uzun ve zorlamışlar diyo...
birde ben vizeye çalışırken şimdiye ünitelerim bitmişti ve gece gündüz test çözüyordum...ozaman da söylemiştim hala da söylüyorum test çözerek daha iyi öğreniliyor...soruların aynısı çıkmasa bile benzerleri mutlaka çıkıyor...daha test kitabının kapağını açmadım..şu arapça bitseydi bi başlasaydım...eğer soru bankama bi başlasam hemen yalar yutar bitiririm ama arapça öyle kenarda beklerken soru bankasını çözmek de içimden gelmiyor...
artık üç dersim kolaydı, onların sorularını testleri atlayım çözmeyim, onun dışındaki arapça sanat tarihi gibi zor derslerin sorularını çözeyim diyorum...ancak öyle yetişir çünkü..
Gazeeeeeeelllll çok fena hırslandımmm ya bak görürsün yarın bende en az 2 ünite çalışacağımm..
Maşallah sana ünitelerini erken bitirip soru çözeceksin.. Benimde son 8 ünitem kaldı.. Çizelgedeki toplam ünite sayım ara sınavlar dahildi ama araları çıkarınca azalıyo haliyle..
Çok az kaldı yaaa
paçalar tutuşunca gazlandım işte he he he :)
arapça olmasa çok daha iyi olacaktı ama o zorluyo beni bakalım hayırlsıı...
şuan bilgisayarı almadan önce yaklaşık 80 civarı soru çözdüm tekrar
soru çözmek hem zevkli hem öğretici... keşke tüm ünitelerim bitmiş olsaydı sürekli soru bankamı çözerdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?