Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

herkes ders çalışıyor dimiii kimsecikler yok ortada
ben bugünde 2 ünite bitirdim akşama belki 1 tane daha bitirebilirim

herkes ders çalışıyor dimiii kimsecikler yok ortada
ben bugünde 2 ünite bitirdim akşama belki 1 tane daha bitirebilirim

maşallah canım benim durdun durdun paçalar tutuşunca patlattın bombayı :)
hadi hayırlısı bakalım çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam et...şimdi de ben tembelleştim bugün hiç çalışmadım dün de sadece bir ünite bitirebildim...baya iyi gidiyordum ama şu son bi kaç gündür saldım ipin ucunu...
standart azar yeme vaktim gelmiş sanırım
bu sefer hanginiz azarlayacaksınız kızlar bekliyorum paşa paşa azarımı yiyip gideyim ders başına

çok ayııııpppp çoookk hiç yaşıkıyor mu bu hareketler
hem ders çalışmıyorsun hem gelmiş internette dolaşıyorsun kalk çabuuuuukkk terlik gelio

cancağımız az kaldı sık dişini salma kendini
biliyosun bırakınca daha kitap eline alınmıyor
benim halimi görmedinmi bir başlayamadım ilk zamanlarda
sonra kaptırdım hız kesmeden gidiyorum her gün mutlaka 2 ünite bitiriyorum
yoksa içim daralıo vallahi
hadi sizlerin az üniteleri ama benim öylede değil
yinede sende çalış bitirde tekrar yap rahat rahat
zaten az üniten kaldı sabret

ah ah gözdem yaa arapça denen körolasıca derse geldim ondan böyleyim hiç anlamıyorum sıkılıyorum daralıyorum ünite bitene kadar buhranlar geçiriyorum..eşim bile çok süper arapça konuşmasına rağmen o bile zorlanıyor benim kitaba...ne bu böyle bu kitaba bakarken bile çalışasın gelmez çok uzun ve zorlamışlar diyo...
birde ben vizeye çalışırken şimdiye ünitelerim bitmişti ve gece gündüz test çözüyordum...ozaman da söylemiştim hala da söylüyorum test çözerek daha iyi öğreniliyor...soruların aynısı çıkmasa bile benzerleri mutlaka çıkıyor...daha test kitabının kapağını açmadım..şu arapça bitseydi bi başlasaydım...eğer soru bankama bi başlasam hemen yalar yutar bitiririm ama arapça öyle kenarda beklerken soru bankasını çözmek de içimden gelmiyor...
artık üç dersim kolaydı, onların sorularını testleri atlayım çözmeyim, onun dışındaki arapça sanat tarihi gibi zor derslerin sorularını çözeyim diyorum...ancak öyle yetişir çünkü..

okulun kitapları gerçekten çok kafa karıştırıcı anlayabiliyorum
ama napalım yapcak bişey yokki sık dişini az kaldı bak senin
bence sen hepsini yetiştirirsin sorularıyla sabret zorla kendini

Kitabın üstünde yarım saat uyumadan ders çalışamıyorum bennnnBiraz önce resmen yarım saat uyumuşum üstünde öfleye pöfleye zar zor çalışıyorum i çimdeki isteği kaybetmeye başladım galibaa ama dayanmam gerek bitirmem gerekk diye diyede en son kafayı tırlatıcam sanırımmmBu aradaa arkadaşlar kitaplarda çok yanlış var reklamcılık dersi olan varsaa 4.ünitenin 10.sorusunda bir yanlışlık var aöfnin yanıt anahtarındaki cevap yanlış o kadar çok yazım hatası varki bulacağım diyede uğraşıp duruyorumArtık bitsin istiyorum bu işkence inşallah hepimiz geçeriz veririz tüm dersleriii

tekrar selam kızlar...
sağolsun gözdenin azarıyla kalktım gidip kitabın başına bir üniteyi bitirdim...bilgisayardan kalan son ünitemdi bitti şükür....
geriye son bir dersim yani arapça kalıyor dört ünitesi var...günde bir tane bitirebilirim ancak çok uzun ve zor çünkü...
ve bugün allahın izni ile soru çözmeye başladım...az önce 90 tane soru çözdüm....bir ders için 100 civarı soru var soru bankamda...bir dersi full bitirdim..hem zevkli hem daha iyi anlıyorum soru çözerken...
bundan sonra arapçanın günde bir ünitesini çalışıp, bi yandan da test çözerek gidicem..çünkü ben test çözmeyle daha çok anlıyorum...
ders başından kalkıp mutfağa gittim tezgahım bulaşık doluydu onları attım makineye..toparladım..ve bittim resmen...dersler benim kafamı kazan ediyor sonra temziliğe gücüm kalmıyor...
işte böyle kızlar benden bugünlük bukadar rabbime şükür takıl tokmak da olsa gidiyoruz....

Gazeeeeeeelllll çok fena hırslandımmm ya bak görürsün yarın bende en az 2 ünite çalışacağımm..

Maşallah sana ünitelerini erken bitirip soru çözeceksin.. Benimde son 8 ünitem kaldı.. Çizelgedeki toplam ünite sayım ara sınavlar dahildi ama araları çıkarınca azalıyo haliyle..

Çok az kaldı yaaa

Meleğim 4 ünite daha ekleyebilirsin tabloya
En yavaş benim sanırım ama böyle devam edicem son 2 gün fena şekilde yükleniyorum ben

Son 8 ünitem kaldı bir bitseydi ya fena bunalttı ben örgünde bu kadar çalışmadım hiç her gün ders çalışıyorum hale bak

paçalar tutuşunca gazlandım işte he he he :)
arapça olmasa çok daha iyi olacaktı ama o zorluyo beni bakalım hayırlsıı...
şuan bilgisayarı almadan önce yaklaşık 80 civarı soru çözdüm tekrar
soru çözmek hem zevkli hem öğretici... keşke tüm ünitelerim bitmiş olsaydı sürekli soru bankamı çözerdim...

Kızlar günde 2 ünite çok rahat çalışılabiliyor.Dün ben resmen 3 ünite çalıştımm son sayfalara çalışamadım ama yetişmesi için şart olan 3 üniteydi yaptım çok şükür bugün 2 ünite çalışacağım zaman kalırsa 1 ünite daha ekleyebilirim üstünee zor ama yapılmayacak bişey değilmiş..Hadi hayırlısıı yavaş yavaş gitmeyin anlamadığınız yerin altını çizin ilerleyin zaten ilerleyen sayfalarda konuyu pekiştirmiş oluyorsunuz...

Kuzum sen ünitelerin bitince arkasına soru çözüyosun zaten bide ayrı bi soru bankan mı var ? Benim egemin soru kitabı her üniteye en fazla 50 civarı soru onlarıda ünitem bitince çözüyorum zaten.. Şimdi ünitelerim bitse ben o sorulara göz gezdireceğim başka soru yok çözülcek çünkü.. Ayrı bi tane daha kitap mı alsam napsam..

Gaza geldimm ben onur belgesi almayı istiyorum onur öğrencisi olmaya adayım yapılamayacak bişey değil kiii:.Kredi hesaplama sayfasına girdim coştum birden.Kendimi bişekilde gaza getirmeliyim sınava 12 gün kaldı...

Son düzenleme:
canlarım benim listede adım var ama hiç çalışmamış gibi gözüküyorum moralim bozuldu şimdi:) sorumlu olduğum ünite sayısı 24 çalıştığım ünite sayısı 4 az çalıştım ama malum bi taraftan düğün hazırlıklarım var...hepimize kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin..

final ünitelerimin hepsi bitti kızlar ara sınavdada bir ünitem kaldı sadece inş bu sınavım diğerinden daha güzel geçer

şebboy inşallah finaller kolay olur zorlamazlar vizede kolay gibiydi ama finalde üniteler arttı doğal olarak umarım kolay ve anlaşılır sorular sorarlarda hepimizin sınavı iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…