eee artık sonuçlar da açıklansa yaniiii
yarın açıklanır mı acaba:26:
ben staja gidiyordum öğretmenlerim yazdığım raporları okuyup yorumlar yapmışlar
yani puanlarını vermişler o zaman yarın açıklanır gibi geliyor bana:26:
yeter artık kızlar açıklansın artık..valla bıkkınlık geldi artık....bişeylerin sonucunu bilmeden belirsizlik içinde ders çalışmak insana zorakilik katıyorhiç içimden gelmiyor...iki gündür kitap yüzü açtığım yok off yarabbim sabır...giya bugün 2 ünite bitirecektim kitabı bile açmadım...
eşim diyor ki yarın açıklanacak diye ümitlenmeyin, büyük ihtimalle pazartesiye sarkıtırlar diyor...haftanın son günü sınav sonucu açıklamazlar diyor...
Bencede eşinin dediği gibi olur.. Haftanın son günü açıklamazlar pazartesiyi beklicez malesef..
Gazel hiç sorma dün çalışmadığım gibi bugünde içimden hiç istek gelmiyo.. Böyle yatıp hiç bişey düşünmeden uyumak istiyorumm..
selam kızçeler :) na yabarsınız bakam :)
şükür rabbime iyiyim allah daim etsin hepimize sağlık sıhhat afiyet bereket evlerinde işlerinde huzur, sevdikleriyle bir arada olmak nasip etsin inşallah...
dün ve bugün hiç çalışamamış olmanın verdiği hüsranla baya bitkin bi halde tv karşısında mayışmaktaydım ve baktım ki ben mayıştıkça dersler iyice sıkışacak :)
hadi gazel bi toparlan bi besmele çek başla...artık allah ne verirse üçbeş sayfa ne okursan kardır dedim..başladım...
temel bilgi teknolojilerinden bir ünite bitirdim, yeter dedim bugünlük..sonra bir saat kadar geçti ve tekrar aldım elime kitabı Allah'ım bi kuvvet verdi bir ünite daha devirdim :)
çok şükür...iki gündür hiç çalışmamışken birden bire iki ünitem bitiverdi :)
moralman iyiyim şükürler olsun...sizler neler yaptınız bakayım anlatın gazel bacınıza :)
tembelleştik gibi değilmi yaa son zamanlarda farkındamısınız???
evet tembelleşme var
şu sonuçların açıklanmamasıda iyice herkesin ders çalışma isteğini azaalttı
bırakın ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar siz devam edin
niye bırakıyosunuz niyeee
aaaaa devam devam hadi
sizde yani heee
hevesin kacmasi icin bahane bulmayin
kiziyorum haaa
kızlar bugün bir ünite bitirebildim ünite baya uzun ve zordu....bilgisayr dersine çalışıyorum..son bir ünitesi kaldı...başım ağrıyor biraz, eğer toparlanırsam son ünitesini de bitirip yarın da inşallah arapçaya başlamak istiyorum..en zor dersi en sona koydum bakalım nasıl olcak...
sevgicim toplamda 22 ünitem bitti şükür eklermisin...listeyi gördükçe şevke geliyorum :)
kızlar sizler naptınız?? hayat sultan gözde ada sevgi meleği...adı aklıma gelmeyene aöfzede arkadaşlarım :)
Canım dün ben çalışamadım, ama sabah senin 2 ünite bitirdiğini okuyunca sevindim keşke bende çalışabilseydim dedim..
Bugün inkilap çalışmam lazım 3 ünite kaldı o dersin bitmesine ondan sonra anayasa hukuku var sırada daha.. 2 dersimin konuları full bitti vize ünitelerinide çalışmıştım ( keşke çalışmasaydım zaman kaybettirdi bana en azından final ünitelerini bitirdikten sonra çalışsaydım daha iyiydi )
Bugünde arkadaşım ingilizce çalıştırdı.. Ahh bide ben şimdi totomu kaldırıp ders çalışsammmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?