Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

dün 2 ünite bitirdim sevgi eklermisin
bugünde 2 bitiricem aslında daha fazla bitirebilsem güzel olacakta nerdee:26:

eee artık sonuçlar da açıklansa yaniiii

yarın açıklanır mı acaba:26:
ben staja gidiyordum öğretmenlerim yazdığım raporları okuyup yorumlar yapmışlar
yani puanlarını vermişler o zaman yarın açıklanır gibi geliyor bana:26:

yarın açıklanır mı acaba:26:
ben staja gidiyordum öğretmenlerim yazdığım raporları okuyup yorumlar yapmışlar
yani puanlarını vermişler o zaman yarın açıklanır gibi geliyor bana:26:

İnşallah açıklansın artık sınava giricez ortada sonuç yok

yeter artık kızlar açıklansın artık..valla bıkkınlık geldi artık....bişeylerin sonucunu bilmeden belirsizlik içinde ders çalışmak insana zorakilik katıyor hiç içimden gelmiyor...iki gündür kitap yüzü açtığım yok off yarabbim sabır...giya bugün 2 ünite bitirecektim kitabı bile açmadım...
eşim diyor ki yarın açıklanacak diye ümitlenmeyin, büyük ihtimalle pazartesiye sarkıtırlar diyor...haftanın son günü sınav sonucu açıklamazlar diyor...

Bencede eşinin dediği gibi olur.. Haftanın son günü açıklamazlar pazartesiyi beklicez malesef..
Gazel hiç sorma dün çalışmadığım gibi bugünde içimden hiç istek gelmiyo.. Böyle yatıp hiç bişey düşünmeden uyumak istiyorumm..

aynen canım bende hiç çalışmıyorum iki gündür...bugün biraz bilgisayara baktım çat pat okudum güya ama anladınmı diye sorarsan hiç bişey anlamadım...
bu arada sevgicim 21 ünitem bitmiş...toplamda 6 ünitem kaldı ama hiç iştah yok bilmem nolcak...

kızlar pes etmeyin
zorlayın az kaldı güzellerim

hiç bir emek boşa çıkmaz
sabır sabır .....

hadi gayret bunuda atlatalım
bi adım atın gerisi geliyor

plan yapın ona göre ilerleyin

hadi rastgele

selam kızçeler :) na yabarsınız bakam :)
şükür rabbime iyiyim allah daim etsin hepimize sağlık sıhhat afiyet bereket evlerinde işlerinde huzur, sevdikleriyle bir arada olmak nasip etsin inşallah...
dün ve bugün hiç çalışamamış olmanın verdiği hüsranla baya bitkin bi halde tv karşısında mayışmaktaydım ve baktım ki ben mayıştıkça dersler iyice sıkışacak :)
hadi gazel bi toparlan bi besmele çek başla...artık allah ne verirse üçbeş sayfa ne okursan kardır dedim..başladım...
temel bilgi teknolojilerinden bir ünite bitirdim, yeter dedim bugünlük..sonra bir saat kadar geçti ve tekrar aldım elime kitabı Allah'ım bi kuvvet verdi bir ünite daha devirdim :)
çok şükür...iki gündür hiç çalışmamışken birden bire iki ünitem bitiverdi :)
moralman iyiyim şükürler olsun...sizler neler yaptınız bakayım anlatın gazel bacınıza :)
tembelleştik gibi değilmi yaa son zamanlarda farkındamısınız???

evet tembelleşme var
şu sonuçların açıklanmamasıda iyice herkesin ders çalışma isteğini azaalttı

bırakın ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar siz devam edin
niye bırakıyosunuz niyeee

aaaaa devam devam hadi

bütün güzel dileklerinize içten amiinnnn diyorum canım benimm
ne güzel bak kendi kendini motive ediyorum aferin sana
zaman yaklaştıkça tembelleştik çünkü artık sıkıldık artık ben olsada bitse modundayım
zaten sonuçlarda yok ortada
bi yandan açıklansın istiyorum bi yandan açıklanmasın:18:
eğer düşük notlar gelirse hepten hevesim kaçıcak
bende dün 2 ünite bitirdim planımdaki gibi
her güne 2 şer üniteden gidersem kıtı kıtına yetişiyor ama tekrara vaktim kalmıyor
bugünden itibaren sıkı bir çalışmaya başlıyorum Allahın izniyle
okullarda tatile girdi kardeşimin dersti ödevdi sıkıntısıda olmucak kafam rahat çalışabilicem bazı günler 3 ünite 3 ünite gidebilirim inşallah

açıklanıncada hepten gitmesin çalışma isteği

sizde yani heee
hevesin kacmasi icin bahane bulmayin
kiziyorum haaa

sizde yani heee
hevesin kacmasi icin bahane bulmayin
kiziyorum haaa

aslında gözdeye bende katılıyorum, gönlümün bi yanı açıklansın derken diğer yanım açıklanmasın diyo :)
kötü sonuç aldığım dersler olursa baya hüsran olucak ve iyice hevesim kaçacak gibi geliyor...
bahane bulmaktan değil de ne bileyim kötü sonuç moral bozar haliyle çalışası gelmez insanın

kızlar bugün bir ünite bitirebildim ünite baya uzun ve zordu....bilgisayr dersine çalışıyorum..son bir ünitesi kaldı...başım ağrıyor biraz, eğer toparlanırsam son ünitesini de bitirip yarın da inşallah arapçaya başlamak istiyorum..en zor dersi en sona koydum bakalım nasıl olcak...
sevgicim toplamda 22 ünitem bitti şükür eklermisin...listeyi gördükçe şevke geliyorum :)

kızlar sizler naptınız?? hayat sultan gözde ada sevgi meleği...adı aklıma gelmeyene aöfzede arkadaşlarım :)

Canım dün ben çalışamadım, ama sabah senin 2 ünite bitirdiğini okuyunca sevindim keşke bende çalışabilseydim dedim..

Bugün inkilap çalışmam lazım 3 ünite kaldı o dersin bitmesine ondan sonra anayasa hukuku var sırada daha.. 2 dersimin konuları full bitti vize ünitelerinide çalışmıştım ( keşke çalışmasaydım zaman kaybettirdi bana en azından final ünitelerini bitirdikten sonra çalışsaydım daha iyiydi )

Bugünde arkadaşım ingilizce çalıştırdı.. Ahh bide ben şimdi totomu kaldırıp ders çalışsammmm..

ah canım benim be sana hep demiyormuyum, final daha önemli yüzde yetmiş olacak, finale yüklen, vizeye de zaman kalırsa göz atarsın diye..
neyse artık olmuş olan...arkadaşının çalıştırması çok iyi bence benimde eşim arapçaya yardım etti vizede sağolsun..yarın arapçaya başlıcam inşallah yine yardım eder...o da bıkmış iyice senelerdir okuyor zavallım :) kitap gördüm mü böğhh diye içim kalkıyor diyo :)

4 unite daha bitirdim, 4 ders de tamamen bitmis oldu. Kaldi 3 ders...Herkese iyi calismalar, kolayliklar diiyorum...

benden de bugün 2 ünite
toplamda 19 oldu eklermisin sevgicim

Son düzenleme:
21. ünitemi de bitirdim.. :)

Kaldı 11.. :)

Kolay gelsin hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…