çalışmadan yaptın heee helal valla :) ben geberdim canım çıktı ezber yapıcam diye :) pehh şuna bak hiç çalışmadan yüz almış :) git kızım forumdan yaa :) moral bozuyon sen...
hiç çalışmadım diyo birde....la havle vela kuvvete
şaka canım benim çok tebrik ederim..zeka işte kimisi çok çalışır yapamaz kimisi hiç çalışmaz böyle yüz alır..kader işte
Sadece bu ikisine çalışmadım canım bir de bilgisayara. İkinci üniversite zaten benim, bildiğim şeyler olunca çalışmaya gerek yok.Diğer derslere çalıştım tabi ki hukuk,sosyoloji, muhasebe falan ömrümde ilk defa görüyorum Hiç bakmadan yapamazdım onları
Nihayet ben de sonuclara bakabildim.
Turkce Ses Bilgisi: 90
Eski Turk Edebiyati: 80
Halk Edebiyati: 95
Osmanli Turkcesi: 75
Bati Edebiyatinda Akimlar: 85
Yeni Turk Edebiyati: 85
Temel Bilgi Teknolojileri: 95
Temel bilgi teknolojilerindeki soruyu duzeltmisler, notlarim iyi ama finalden hic umutlu degilim, istedigim gibi calisamiyorum. Allah hepimize guc kuvvet versin, herkese kolayliklar diliyorum...
Sadece bu ikisine çalışmadım canım bir de bilgisayara. İkinci üniversite zaten benim, bildiğim şeyler olunca çalışmaya gerek yok.Diğer derslere çalıştım tabi ki hukuk,sosyoloji, muhasebe falan ömrümde ilk defa görüyorum Hiç bakmadan yapamazdım onları
valla bende bildiğim taa çocukluktan beri bildiğim islami konulara bile tek tek çalıştım, eğer nasılsa biliyorum diye çalışmasaydım kalırdım çoğundan :) yani sendeki zeka yok bende hayatım :) valla helal olsun, özellikle matematiğe çok şaşırdım :) benim beynimde heralde sayısal bölüm yok
2+2=4 okadar yani..başka bişey yok mat ile ilgili hahaha çok güldüm....allahtan sözel bölümdeyim..
bu arada kız dur maşallah diyeyim :) nazar falan değeriz de finalde kalmamaşallah tü tü tü 41,5 kere
bi benmi kaldım sonuçları öğrenemeyen
1 ünite çalıştımmmm
Bu açıköğretimin kitapları insanı kendi tarihinden soğutur valla.. Bir ünite 30 sayfa ilk başlıyorum üniteye her satırı okuyorum ama bi kaç sayfa olunca sıkılmaya başlıyorum bakıyorum bitecek gibi değil atlaya atlaya okuyorum önemli yerleri okuyorum yoksa bi gecede bir ünite anca bitiririm.. Bakalım yatmadan önce bi ünite daha çalışabilecekmiyim..
ben bugün ünite bitirmedim canım maşallah sana, yatmadan önce de bi tane bitir mutlaka..inan ertesi gün insan daha rahat oluyor bir gün önce 2 bitirince...
ben arapçaya hala başlayamadımüstelik en düşük puanım arapça aksine arapçaya yüklenmem gerekirken daha kitap kapağını açmadım..4 tane koca koca ünitesi var arapçanın çok korkuyorum ondan..korktuğum gibide oldu zaten...inşallah finalde iyi alırım da kurtarırım...
gerçi daha arapçanın kapağını bile açmadım ama inşallah yarın başlıcam...ha bugün açıklansın ha yarın açıklansın rahat rahat başlayım derken bu zaman kadar tembellik ettim arapçaya..ama artık kolları sıvamam lazım...aksi halde daha düşük alırsam geçemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?