Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Sadece bu ikisine çalışmadım canım bir de bilgisayara. İkinci üniversite zaten benim, bildiğim şeyler olunca çalışmaya gerek yok. Diğer derslere çalıştım tabi ki hukuk,sosyoloji, muhasebe falan ömrümde ilk defa görüyorum Hiç bakmadan yapamazdım onları

kızlar mutlaka bölümünüzün facebook sayfasını BEĞEN tıklayarak üye olun...her haberden dakika dakika mesaj yolluyorlar...
ben biçok soruma cevap ordan buldum..herşeyi haber ediyorlar..istişare ediyorlar bütün üyelerle dersleri konuşup sorular hakkında fikir sahibi oluyorsunuz..hatta ders özeterini ordan buluyorsunuz...adminler herşeyi bildiriyor...

Nihayet ben de sonuclara bakabildim.

Turkce Ses Bilgisi: 90
Eski Turk Edebiyati: 80
Halk Edebiyati: 95
Osmanli Turkcesi: 75
Bati Edebiyatinda Akimlar: 85
Yeni Turk Edebiyati: 85
Temel Bilgi Teknolojileri: 95

Temel bilgi teknolojilerindeki soruyu duzeltmisler, notlarim iyi ama finalden hic umutlu degilim, istedigim gibi calisamiyorum. Allah hepimize guc kuvvet versin, herkese kolayliklar diliyorum...

valla bende bildiğim taa çocukluktan beri bildiğim islami konulara bile tek tek çalıştım, eğer nasılsa biliyorum diye çalışmasaydım kalırdım çoğundan :) yani sendeki zeka yok bende hayatım :) valla helal olsun, özellikle matematiğe çok şaşırdım :) benim beynimde heralde sayısal bölüm yok
2+2=4 okadar yani..başka bişey yok mat ile ilgili hahaha çok güldüm....allahtan sözel bölümdeyim..

maşallah diyelim canım çok güzel notların tebrik ederimm :)

bu arada kız dur maşallah diyeyim :) nazar falan değeriz de finalde kalma maşallah tü tü tü 41,5 kere

Mühendislik mezunuyum ben canım 4 sene matematikle uğraşınca istez istemez işliyo kafaya Bir de şey çok doğru sözel bir bölüm okurken sayısal taraf köreliyor. Benim de sözel zekam köreldi hissediyorum eskiden daha iyiydim. Biraz da ondan başladım açıköğretime azcık sözel ders göreyim diye Tarih coğrafya gibi dersler çok sıkıyor beni

Sonunda bende bakabildim sınav sonucuma.
Bu benim 3.üniversitem. Adalet 2.sınıfım.

Büro Teknolojileri ------------------ 65,00
Medeni Usul Hukuku ---------------- 85,00
Memur Hukuku ---------------------60,00
Ceza Hukuku ---------------------- 45,00
Ulusal Yargı Ağı Projesi 1 ----------- 80,00
Yargı Örgütü ve Tebligat Hukuku ------ 50,00
Türk Dili 1 ------------------------ 50,00
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 ---- 45,00

Hala acamadım sistem kullanılamıyor diye delirtecek beni...

yarına kadar sabredemem ben yaa çatladım burda, açılmıyo bugün de açılmaz gibi sanki ayy karamsar oldum:44:

kızlar farklı yerlerden açmayı deneyin,..hep aynı yerden denedim bende açamamıştım, farklı bi linkten baktım açıldı...
49, sayfadaydı sanırım arkadaşlar linkler eklemişler...onlardan da deneyebilirsiniz...

1 ünite çalıştımmmm

Bu açıköğretimin kitapları insanı kendi tarihinden soğutur valla.. Bir ünite 30 sayfa ilk başlıyorum üniteye her satırı okuyorum ama bi kaç sayfa olunca sıkılmaya başlıyorum bakıyorum bitecek gibi değil atlaya atlaya okuyorum önemli yerleri okuyorum yoksa bi gecede bir ünite anca bitiririm.. Bakalım yatmadan önce bi ünite daha çalışabilecekmiyim..

ben bugün ünite bitirmedim canım maşallah sana, yatmadan önce de bi tane bitir mutlaka..inan ertesi gün insan daha rahat oluyor bir gün önce 2 bitirince...
ben arapçaya hala başlayamadım üstelik en düşük puanım arapça aksine arapçaya yüklenmem gerekirken daha kitap kapağını açmadım..4 tane koca koca ünitesi var arapçanın çok korkuyorum ondan..korktuğum gibide oldu zaten...inşallah finalde iyi alırım da kurtarırım...
gerçi daha arapçanın kapağını bile açmadım ama inşallah yarın başlıcam...ha bugün açıklansın ha yarın açıklansın rahat rahat başlayım derken bu zaman kadar tembellik ettim arapçaya..ama artık kolları sıvamam lazım... aksi halde daha düşük alırsam geçemem

Ahh canım ya şu üniteler az daha kısa olsa valla bi çırpıda bitiririm ama inan gözümde büyüyo... Başlayıp okuyabildiğim kadar okuyayım da diyemiyorum yarım bırakmayı sevmiyorum çünkü başladımı bitcek mutlaka.. Bakalım bi namazımı kılayımda halim olursa çalışırım bi ünite daha.. Sabah erken uyanıyorum ya ne kadarda uyusam zor uyanıyorum doyamıyorum uykuya o yüzden gözüm yatakta aslında..

Bende en düşük gelen dersime bakmadım bile daha.. Şu inkilap bi bitse en son ona yoğunlaşayım diyorum.. . 1. sınıftan yakama yapıştı bu ders hiç çalışasım bile gelmiyo o kadar tiksindim yani..

kızlaaar baktım sonunda notlarım 30 40 45 55 60 65 65 75 ençok sevindiğim matematikten 40 almışım.atmasyon yapmıştım çünkü matematiğim 0 normalde bide alttan dersim.en kötü notum utanarak yazıorum 10 almışım inkilaptanbeni taşlayabilirsiniz

eeee napcam ben şimdi bu notlar iyimi kötüm anlamadım sınava 10 gün kala başlamıştım çalışmaya.finallerede 10 gn kaldı bendaha 40 üniteden 8 nite bitirdimofofoffofofofff

Son düzenleme:
kızlaaar baktım sonunda notlarım 30 40 45 55 60 65 65 75 ençok sevindiğim matematikten 40 almışım.atmasyon yapmıştım çünkü matematiğim 0 normalde bide alttan dersim.en kötü notum utanarak yazıorum 10 almışım inkilaptanbeni taşlayabilirsiniz

eeee napcam ben şimdi bu notlar iyimi kötümü anlamadım sınava 10 gün kala başlamıştım çalışmaya.finallerede 10 gn kaldı bendaha 40 üniteden 8 ünite bitirdimofofoffofofofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…