Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

25 aldığın dersten genel not ortalamasının altında kalmışsın evet.
Final için bu derse biraz daha fazla yüklenin.

Anladım birde memurlarda ortalamanın altında kalsanız bile notunuz ff olmadığı müddetçe şartlı geçebilirsiniz diyor
Tabi genel ortalama 2 üzerinde olursa.Ne kadar doğru bilemiyorum
İnşallah doğrudur ben bu dersten ne kadar parçalasamda 40'tan yukarı alamam çünkü

Dün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım acaba son sınıflar için tek dersten kalırsak tek ders sınavı falan varmıdır kii
Yapmayacak kadar vicdansız olabilirlermikiii ???? Hadi büt yok bari bir tek ders sınavı falan yapsalardı
Gerçi kendimi kalıcam diye şartlandırmayayım pozitif düşüneyim pozitif olsun ama yine de kötüye hazırlıklı olmakta lazım....

Son düzenleme:
Ben de günde 5'er ünite çalışıyorum.2 tane zor ünite 3 tane kolay ünite çalışıyorum.Not çıkartıyorum.
Son gün notları okuyup gireceğim.Çünkü şimdi ezberlemeye çalışsam bile sınava kadar unuturum.

25 aldığın dersten genel not ortalamasının altında kalmışsın evet.
Final için bu derse biraz daha fazla yüklenin.

canım bende bişey sormak istiyorum
şimdi diyelim benim 35 aldığım dersin genel ortalaması 30
fakat not ortalamam 2 nin altında bile olsa (mesela 1.65 )ben o dersi geçiyormuyum:26:

canım bende bişey sormak istiyorum
şimdi diyelim benim 35 aldığım dersin genel ortalaması 30
fakat not ortalamam 2 nin altında bile olsa (mesela 1.65 )ben o dersi geçiyormuyum:26:

Başka bir arkadaşa sormuşsunuz ama ben de cevap vermek istiyorum.
Evet geçebilirsiniz.

geçen sene benim ablamın 3.sınıftan 2 dersi kalmıştı 4.sınıftanda derslerin hepsini vermişti

şimdi 4 derstne sınava girdi düşünün yani...

evet çan puanlarıda belli olmuş
ne güzel herkesin derslerinin genel ortalamaları düşük
kalma ihtimaliniz düşüyor
ama ne yazık ki ben yine totomun üstüne oturdum
ortalamalar o kadar yüksek ki hep 60-70
nasıl herkes o kadar yüksek yapmış şaşkınım çoğu insan isyan ediyor bu kadar yüksek olamaz diye ama demekki çouğunluk yüksek puanlar almış:44:
benim 35 ve 40 olan derslerimin ortalamaları yüksek haliyle bi onlardan sıkıntılıyım
diğerlerini kılpayı kurtarmışım neyseki

bu arada dün çalışmam gerek dediğim 2 üniteyide bitirdim bugünde dün bitirdiğim 4 üniteyi tekrar ettim
henüz yeni konu çalışmaya başlamadım 3 tane bitircem güya bakalım bitcekmi

memurlarda yazan konu doğrudur çünkü her yerde o şekilde geçiyor yani 32 altı alan ve ortalaması 2nin üzerinde olanlar geçer çana bağlı değildir

tek ders sınavına gelince aof bu yapar mı tabiki yapmaz
bizim bölümde bir sıkıntı var biz 2.sınıflar üstten ders alıyoruz okulu 3 yılda bitirmek için yalnız bir ders 3 krediyken 4 e çıkarılmş o 1 kredi yüzünden mezun olamıyoruz 3 yılda
bir ton dilekçe yazdık mail attık bari tek ders sınavı yapılsın 3.sınıf sonunda mezun olalım 1 kredi için 1 ders bırakıp o derside 4.sınıfta vermeyelim dedik ama yok büt de tek ders sınavıda hiç bir şekilde yok diyorlar

çan herkese güldü bi bize mi kazık attı yahu

ben inkılabı yine sona bıraktım
sana öyle özendim ki şu an
bu inkılap bana ölüm gibi geliyor
ezberimde iyiydir ama sevmediğim şey olunca elime alıp okuyamıyorum işte
birde 40 almışım zaten güya kurtarcam onu
aslında inkılap soruları basitti sınavda nasıl sinir oldum doğru düzgün çalışsaydım hepsi yapılırdı
hep tek kelimelik sorular ama 25 soru için bir ton sayfayı ezberlemek lazım orasıda ayrı işkence

Başka bir arkadaşa sormuşsunuz ama ben de cevap vermek istiyorum.
Evet geçebilirsiniz.

aaaa inanamıyorum çok sevindim şimdi genel notumu yükseltmeye çalışmamam gerek yok yani sadece çan eğrisi ortalamasını geçsem yetiyor bu not 30 bile olsa doğru anladım dimiiiii
teşekkürler canım

Kesinlikle katılıyorum sana evet sorular kısaydı ama tamamen ezber sorusuydu.. Ben sözel çıkışlı olmama rağmen ezberimde kalmıyo..
Ben dersi bitirdim ama amasını bilmiyorum hiç ..

Ya bende baktım genel not ortalamalarına sınava girdiğim 5 dersten 3ü genel not ortalamasının altında.. Ben yandım yandımmm..

ınkılaptan 25 soru mu çıkıyor ?

ben geçen sene soru ezberlemiştim 70 aldıydım başka türlü o konuları hiç okuyamazdım ki zaten tarih dersni hiç sevmem

çan herkese güldü bi bize mi kazık attı yahu

Eski sistemde bildiğim kadarıyla sabit bir geçme notu vardı o notu alamayan kalıyordu zaten. Çan eğrisi sisteminde ise 35 alan birisi bile ortalamanın üstündeyse geçebiliyor. Hatta altındaysa bile genel ortalama 2nin üzerindeyse geçilebiliyor. Açıköğretim sınavları gibi bir sürü insanın girdiği bir sınavda çan eğrisinin geçme notunu yükseltmesi gibi bir durum söz konusu değil, düşürür ama yükseltmez. Herkesin işine yarar yani

aaaa inanamıyorum çok sevindim şimdi genel notumu yükseltmeye çalışmamam gerek yok yani sadece çan eğrisi ortalamasını geçsem yetiyor bu not 30 bile olsa doğru anladım dimiiiii
teşekkürler canım

Evet o ders için ortalamanızın 2nin üstünde olmasına gerek yok.Yani çan 30 iken 35 aldıysanız kalmazsınız.
Ama yine de siz genel ortalamanızı 2nin üstünde tutmaya gayret edin gün gelir lazım olur :)

Ben çandan hiç bişey anlamıyorum diye geçen sene boşa demiyomuşum bu çan bana gülmediği için anlamamışım ben bu işi..
Evet bu sene de anlamadım bütün ortamalar yüksek çanda.. Hiç bi işime yaramadı

nasıl yani yaa ben tarihden 10 almıştım ortalamada 46 yazıyor iyimidir bu:26::26:

hayır canım üzgünüm ama ortalama 46 ve sen 10 aldıysan bu kötü...
şöyle kalsın aklında...
notun ortalamadan yüksekse, bu iyi demek sevinebilirsin..
ama ortalama notundan yüksekse, bu kötü....

kızlar bugün benden tık yok, gece uyuyamadım ve bugün akşama kadar başım ağrıdı esnemekten ağzım yırtıldı, saf saf bi haldeyim, üzerimde bi rehavet var...
bi besmele çekip arapçadan yarım kalan üniteme başlamak istiyorum 4 ünitem kaldı yaa bi bitseydi de kendimi test çözmeye verebilseydim

sınav yaklaştıkça streste artıyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…