Eee 9 dersin hepsini bi haftada nasıl çalışacaksın kuzum anlamadığımda bu..
25 aldığın dersten genel not ortalamasının altında kalmışsın evet.
Final için bu derse biraz daha fazla yüklenin.
25 aldığın dersten genel not ortalamasının altında kalmışsın evet.
Final için bu derse biraz daha fazla yüklenin.
canım bende bişey sormak istiyorum
şimdi diyelim benim 35 aldığım dersin genel ortalaması 30
fakat not ortalamam 2 nin altında bile olsa (mesela 1.65 )ben o dersi geçiyormuyum:26:
Anladım birde memurlarda ortalamanın altında kalsanız bile notunuz ff olmadığı müddetçe şartlı geçebilirsiniz diyor
Tabi genel ortalama 2 üzerinde olursa.Ne kadar doğru bilemiyorum
İnşallah doğrudur ben bu dersten ne kadar parçalasamda 40'tan yukarı alamam çünkü
Dün de sormuştum ama arada kaynadı sanırım acaba son sınıflar için tek dersten kalırsak tek ders sınavı falan varmıdır kii
Yapmayacak kadar vicdansız olabilirlermikiii ???? Hadi büt yok bari bir tek ders sınavı falan yapsalardı
Gerçi kendimi kalıcam diye şartlandırmayayım pozitif düşüneyim pozitif olsun ama yine de kötüye hazırlıklı olmakta lazım....
ayy canım çok rahatladım ohh :) bi an görünce sinir olmuştum...
yaa 100 aldığım dersin ortalama bölümünde 53 yazıyordu yuh dedim yaa nasıl iş bu çan dedikleri bu mu :) iyi rahatladım teşekkürler...
Banada 4 ünite daha eklenecek toplam çalıştığım ünite = 26 oldu
Bu inkilap beni deli etti ya şükür sonuncu ünitesinide bitirdim yarın yeni dersime başlayacağım inşalah..
Hiç abartısız üniteyi baştan sona okudum ama sorulara gelince tam bi rezalet oldu yaaaa hiç bişey aklımda kalmamış sorulada hep tarih sorulmuş çok az doğrum çıktı deli oldum...
Başka bir arkadaşa sormuşsunuz ama ben de cevap vermek istiyorum.
Evet geçebilirsiniz.
ben inkılabı yine sona bıraktım
sana öyle özendim ki şu an
bu inkılap bana ölüm gibi geliyor
ezberimde iyiydir ama sevmediğim şey olunca elime alıp okuyamıyorum işte
birde 40 almışım zaten güya kurtarcam onu
aslında inkılap soruları basitti sınavda nasıl sinir oldum doğru düzgün çalışsaydım hepsi yapılırdı
hep tek kelimelik sorular ama 25 soru için bir ton sayfayı ezberlemek lazım orasıda ayrı işkence
ben inkılabı yine sona bıraktım
sana öyle özendim ki şu an
bu inkılap bana ölüm gibi geliyor
ezberimde iyiydir ama sevmediğim şey olunca elime alıp okuyamıyorum işte
birde 40 almışım zaten güya kurtarcam onu
aslında inkılap soruları basitti sınavda nasıl sinir oldum doğru düzgün çalışsaydım hepsi yapılırdı
hep tek kelimelik sorular ama 25 soru için bir ton sayfayı ezberlemek lazım orasıda ayrı işkence
çan herkese güldü bi bize mi kazık attı yahu
aaaa inanamıyorum çok sevindim şimdigenel notumu yükseltmeye çalışmamam gerek yok yani sadece çan eğrisi ortalamasını geçsem yetiyor bu not 30 bile olsa doğru anladım dimiiiii
teşekkürler canım
nasıl yani yaa ben tarihden 10 almıştım ortalamada 46 yazıyor iyimidir bu:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?