Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

sevgi kardeşşşş çalışıyorum çalışıyorum tabloda 19da bıraktın beni nolcak bu işin sonu
gördükçe moralim bozuluyor bak unutuyorsun hep beni bir düzeltiver sana zahmet bugün 2 ünite daha bitirdim toplam 25 oldu
2 ünite daha bitimem gerekiyor bakalım bitirebilcem mi bugün:18:

inş canım ben son hafta çalışıyorum ondan kalıyorum zatenevlenmeden önce 1 ay önceden başlardım çalışmaya.daha başlamadım çalışmaya yarın başlicam inş.

valla ben bu kitaplara baktıkça ruhum sıkışıyor.....sabah aldım geldim muhasebe kıtabını daha kapağını açacagım inş:)

sınav yerleri belli mi kızlar :44:

malum sistem

Sevgi seni başka bir üyeyle karıştırdım
Dedim bizim sevgi ne ara geyik bölümünde sohbet toğiği açmış

hoş geldin bacım topice... hadi bakalım kaynaşmışın bile bacım

sevgi canım 4 ünite daha eklermisin ya yetişirmi dersiniz kızlar 15 ünitem kaldııı sınava 9 gün kalmış olması lazım her gün 2 ünite çalışıyorum tekrar yapma fırsatım umarım olur ilk ünitelere bakmadım çalışmıştım vizelerde son gün baştan sona tekrar edicem işte:18::18:Çok korkuyorum yetiştiremiycem diye.:18:

fresacım hangi mesajı üstteki mesaj benim mesajım benim üstümdeki mesajda komşunun mesajıı

aynen canımmm bende kabul etmiyorumm kesin arkamdan da konuşuyorlardırrrUmurumda değil iki lak lakmı önemli okulumuzun bitmesimi önemli en güzelini yapıyoruz kabul etmemekle misafirin gelmesi resmen 2günü götürüyor bitsin sınav hergün gelsinlerr

Banada 4 ünite daha eklenecek toplam çalıştığım ünite = 26 oldu

Bu inkilap beni deli etti ya şükür sonuncu ünitesinide bitirdim yarın yeni dersime başlayacağım inşalah..

Hiç abartısız üniteyi baştan sona okudum ama sorulara gelince tam bi rezalet oldu yaaaa hiç bişey aklımda kalmamış sorulada hep tarih sorulmuş çok az doğrum çıktı deli oldum...

ben aöf nin kitaplarına çalışmıyorum başka kaynaklar kullanıyorum onlar hoşuma gitmiyo

valla bende 2 arada bir derede kaldım...hem yardımcı kıtap almayın işe yaramaz dediler kimi al dedi kafam çorba gibi oldu....ama 2. dönem kesin kararlıyım alacağım böyle çalışmıyorum çünkü.....

ben hep yardımcı kitaptan çalıştım diğer türlü o kitaplar çok karışık geliyo bana bence almalısın

bu yardımcı kitap dediğiniz soru cevap değil mi? konuyu bilmeden nasıl çalışılıyor ben hayret ediyorum.....

yani şöyle aöf kitapları değilde başka yayınlara çalışıyorum.ama bu yıl sistem değişince sadece soru cevap aldım.daha ii oluyo.nasıl ve nerelerden çıkabileceğini görüyosun boşuna diğer yerleri okumuyosun.bide ben zaten hep soru cevap yapar öle çalışırdım bu kitap ii oldu

kızlarrrrrr sonunda baktım sonuçlara bakarmısınız nasıl geçmem için nekadar alman lazım bunlardan::))

4 kredi:ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ:65
5 kredi:BALKANLAR'DA SİYASEt:35
5 kredi:ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET:55
4 kredi STRATEJİ VE GÜVENLİK:50
4 kredi:İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ:50
5 kredi:KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER:60

beklediğimden iyi geldi sonuçlarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…