inş canım ben son hafta çalışıyorum ondan kalıyorum zatenevlenmeden önce 1 ay önceden başlardım çalışmaya.daha başlamadım çalışmaya yarın başlicam inş.
canım misafir olayını bir süreliğine ertelemen lazım..bana da haber ediyorlar gelecez diye, kusura bakmayın sürekli sınava çalışıyorum, diyorum..sınavdan sonra ben sizi müsait bi zamanıımda çağırırım diyorum..kimse gülmesin valla napıyım kızlar... zaten oğlum küçük ondan fırsat bulup çalışamıyorum evin işi gücü yemek temizlik eşim falan derken birde misafir olayına giremem...bende birine misafirliğe gitmeyeli çok uzun zaman oldu...kendimi derslere vermeye çalışıyorum...
sevgi kardeşşşş çalışıyorum çalışıyorum tabloda 19da bıraktın beni nolcak bu işin sonu
gördükçe moralim bozuluyor bak unutuyorsun hep beni bir düzeltiver sana zahmet bugün 2 ünite daha bitirdim toplam 25 oldu
2 ünite daha bitimem gerekiyor bakalım bitirebilcem mi bugün:18:
valla ben bu kitaplara baktıkça ruhum sıkışıyor.....sabah aldım geldim muhasebe kıtabını daha kapağını açacagım inş:)
hoş geldin bacım topice... hadi bakalım kaynaşmışın bile bacım
ben aöf nin kitaplarına çalışmıyorum başka kaynaklar kullanıyorum onlar hoşuma gitmiyo
valla bende 2 arada bir derede kaldım...hem yardımcı kıtap almayın işe yaramaz dediler kimi al dedi kafam çorba gibi oldu....ama 2. dönem kesin kararlıyım alacağım böyle çalışmıyorum çünkü.....
ben hep yardımcı kitaptan çalıştım diğer türlü o kitaplar çok karışık geliyo bana bence almalısın
bu yardımcı kitap dediğiniz soru cevap değil mi? konuyu bilmeden nasıl çalışılıyor ben hayret ediyorum.....
Canım kaç dersin var ? Hangi bölüm okuyosun ? Son bi hafta kala nasıl çalışıyosun hepsine, anlamadım şaştım kaldım hatta...
:26:
İşletme 3. sınıf dikey geçiş yaptım.
9 dersim var
fresacım hangi mesajı üstteki mesaj benim mesajım benim üstümdeki mesajda komşunun mesajıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?