- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kızlar iki gündür arapça dersinin bir ünitesini bitirmeye uğraşıyorum...
şükür bitti ama bende bittim...son üç ünitem kaldı, bi bitseydi direk test çözmeye yönelip sınavdan önceki son günleri rahat geçirmeyi planlamıştım ama ünite okadar zor ki,
düşünün bir günde üç tane dört tane ünite bitirenler var içimizde, ama bir ünite için iki gündür uğraşıyorum...okadar zor bu arapça kızlar off
sizler naptınız, gözdem, hayat sultanım,.. ve adı aklıma gelmeyen aöf zede kardeşlerim :)
Kızlar sınav yerleri açıklanmış...
O zaman haklısın canım kızmaktaHangi bölümdü senin? Biraz az çalışsınlar da ortalamayı yükseltmesinler yaa
Kocaman bi alkış sana
Canımm Allah zihin açıklığı versin çok iyi gidiyosun maşallah..
saol canım
çok yoruluyorum ama inşallah karşılığını alırım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bugün 1 ünite daha bitirdim
yemek yiyip 2 ünite daha bitircem inşallah
şu sınavıda bir atlatsaydık forumda göbet atıcam valla
kızlar iki gündür arapça dersinin bir ünitesini bitirmeye uğraşıyorum...
şükür bitti ama bende bittim...son üç ünitem kaldı, bi bitseydi direk test çözmeye yönelip sınavdan önceki son günleri rahat geçirmeyi planlamıştım ama ünite okadar zor ki,
düşünün bir günde üç tane dört tane ünite bitirenler var içimizde, ama bir ünite için iki gündür uğraşıyorum...okadar zor bu arapça kızlar off
sizler naptınız, gözdem, hayat sultanım,.. ve adı aklıma gelmeyen aöf zede kardeşlerim :)
Ya kızlar bir sorum var baya bakındım nette ama cevabımı bulamadım bende burada sorayım dedim, ben şuan sözel öğrencisiyim fakat PDR ya da psikolji okumayı düşünüyorum. o bölümlerde TM-3 ten alıyor ben lysde sözelin sınavına girip bunları terchih edebilir miyim? Puan kırılmayacak diyorlar ama emin olamadımda bilgisi olan var mı?
ayy bi zamanlar ne kafa yorardım bu konularda
ALLAH yardımcın olsun bi an önce kurtulursun sende umarım o iğrenç sınavlardan
bildiğim kadarıyla artık puan kırılmıyor isteyen isteğini alana geçiş yapabiliyor istediği sınava girebiliyor
sen yinede iyice bi araştır:26:
Sınav giriş yerlerime baktım yemin ediyorum ağzımı bozacam artık bunlar yüzünden ya
Azıcık insaf yokmu bunlarda mantık ne arkadaş
Sabah esenyalı akşam küçükyalı hiç alakası varmı sadece esenyalı bana 1,5 saat
1 ünite daha bitirdim
toplamda 32 oldu
dahada çalışamıcam artık bugünlük benden bu kadar
maşallah negüzel.valla bende bugün 1 ünite bitirdim çok uzundu 16 sayfa.yatmadan 1 ünite daha bitiriyim diyorum.yada bırak boşver diyorum sanki boşa çalışıyorum.bütün konular birbirine girdi yaaa sona gelirken başını unutuyorum nasıl olcak böyle daha elimi sürmediğim 2 kitap daha var
1 ünite daha bitirdim
toplamda 32 oldu
dahada çalışamıcam artık bugünlük benden bu kadar
kızlar sınav giriş yerime bakamıyorum ...
sayfa açılmıyor yaa off...bi link atarmısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?