Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Canımm hadi yaa 3 ünite kalmış o kadarck başka yok.. Benimde 3 üntem kaldı..
Ama bugün hiç çalışasım yok.. Kulaklığımı takıp müzik dinlemeyi istiyorum sadece.
:78:

O zaman haklısın canım kızmakta Hangi bölümdü senin? Biraz az çalışsınlar da ortalamayı yükseltmesinler yaa

aynen canım herkes süper zekaymış demekki şimdiye kadar hep ortalamaların düşük olduğunu duydum diğer bölümlerden bi bizde böyle
okul öncesi öğretmenlik bölümü benim bölümüm

Kocaman bi alkış sana

Canımm Allah zihin açıklığı versin çok iyi gidiyosun maşallah..

saol canım
çok yoruluyorum ama inşallah karşılığını alırım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bugün 1 ünite daha bitirdim
yemek yiyip 2 ünite daha bitircem inşallah
şu sınavıda bir atlatsaydık forumda göbek atıcam valla

Son düzenleme:

aynen bende inşallah sınavlarımız fevkaladeninde fevkinde geçerde burda hep birlikte halay çekeriz..

canımm sen günde 3-4 ünite bitirdiğimize hiç bakma
ben yardımı kitaplardan çalışıp öyle bitiriyorum
yoksa okul kitabından zor
okul kitabında 20 sayfalık konu yardımcı kitapta 10 sayfa
aslında okul kitabından çalışmam gerekiyodu çünkü bizde ara sınavda hep okul kitabındaki nce ayrıntılar çıkmıştı ama yetişmi yani napayım
sende bi gayret son 3 ünitenide bitirde başla testlerine
neyseki ara sınavdaki puanların güzel
birde arapçanın ortalaması düşüktür zaten o yüzden sıkma canını fazla

ayy bi zamanlar ne kafa yorardım bu konularda
ALLAH yardımcın olsun bi an önce kurtulursun sende umarım o iğrenç sınavlardan
bildiğim kadarıyla artık puan kırılmıyor isteyen isteğini alana geçiş yapabiliyor istediği sınava girebiliyor
sen yinede iyice bi araştır:26:

Çok araştırdım çok cevap buldum ama hala net bir cevap yok ya, birde okulumuzun rehberlik hocasıyla konuşayım bakalım o ne söyleyecek.

Aöf facebook sayfasında yani bizim bölümün sayfasında sonuçlar açıklandı millet 80 90 len dedim hiç düşük alan yokmu yandım ben
Baktım ortalama 37 bu kadar sallanırdı yani asla inanmıyorum artık o sayfalarda yazılanlara.
İnşallah bir 50 alır geçerim.

Sınav giriş yerlerime baktım yemin ediyorum ağzımı bozacam artık bunlar yüzünden ya
Azıcık insaf yokmu bunlarda mantık ne arkadaş
Sabah esenyalı akşam küçükyalı hiç alakası varmı sadece esenyalı bana 1,5 saat

Sana hahikaten zorluk olacak.. Benimde tam tersine 4 oturum sınavım olacak hepside aynı yerde ve hatta ayn katta sınavlarımm

kızlar giriş yerlerine bakmak için giremiyorum sayfaya...
resmen işkence yaa..sonuçlara bakması bi dert, giriş yerlerine girilmez ayrı dert..hey allahım..

1 ünite daha bitirdim
toplamda 32 oldu
dahada çalışamıcam artık bugünlük benden bu kadar

1 ünite daha bitirdim
toplamda 32 oldu
dahada çalışamıcam artık bugünlük benden bu kadar

maşallah negüzel.valla bende bugün 1 ünite bitirdim çok uzundu 16 sayfa.yatmadan 1 ünite daha bitiriyim diyorum.yada bırak boşver diyorum sanki boşa çalışıyorum.bütün konular birbirine girdi yaaa sona gelirken başını unutuyorum nasıl olcak böyle daha elimi sürmediğim 2 kitap daha var

Son düzenleme:

canım sadece sende değil hepimizde böyle oluyor...bütün hepsi birbirine giriyor...
ama çalışırken böyle oluyor, soruları çözerken insan anımsıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…