Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Ayy Allah razı olsun Ben tatlı dilden anlamıyorum zaten azcık azarlanayım diye geldim Evet yaa hem 90lıyım hem utanmadan 5 dersi bitiremiyorum Çalışıcam tamam hepsini bitiricem

ahiretliğim nerdesinnnnn :)
yetiş bacım kurtar bizi, topiğimiz almış başını gidiyor 90 lılarla dolup taştı güzelim topik yaa :)
biz azınlık olarak üstesinden gelebilirmiyiz bilemiyorum ama bu 90 lı bebelere iyi bi ders vermemiz şart auscum.. :) hadi senden çok güzel fikirler bekliyorum napalım bu doksanlıları..hatta 91 ve 92 lerde mevcut...
saçlarından sürümek mantıklı geliyor bana nedersin...

3 ünite çalıştım geldim Hukuk çok sıkıcı ya hukuk için önerisi olan var mı?

Evet ya bu hukuk derslerine nasıl çalışıyorsunuz ben adalet okuyorum dersler hep hukukla ilgili.
Özellikle de anayasa ve idare hukuku diye 2 ders var.İğrenç ötesi.
O 2 derse bakmadan çalışmayı bıraktım.Artık sabrım kalmadı.
Bu hukuk okuyanlar nasıl dayanıyor tebrik ediyorum kendilerini.

Off napıcamı bilemedim.. Şimdi ben hem murat, hem egem yayınlarının soru bankasından çalışıyorum.. Bugün 2 dersimin murat yayınlarındaki sorularını çözdüm.. Egemdeki sorularıda ünite sonlarında çözmştüm.. Şimdi inkilaba bakayım dedim, muratta inkilap 15 ünite ama aöf kitabında toplam 8 ünite ve egem yayınlarındada aynı.. Murat yayınlarınınkinin içeriği tutmuyo aöf kitabıyla ama kapağında kredili sisteme göre hazırlanmış yazıyo.. Şimdi onu çalışayım mı çalışmayayım mı bilemedimm. Sanki çalışırsam boşa çalışmışım gibi olacak çünkü konular farklı farklı geldi gözüme.. Ama ya ordan da soru çıkarsa soru kaçırmayayım diyorum bi yandan da.. Bugün o kadar çok soru çözdüm ki gözümün önünde resmen uçuşuyo hepsi.. Daha sınavdan bi gün önce çözdüğüm sorulara tekrar göz atmayı düşünüyorum.. :18:

hukuk aslında çok zevkli bir ders cnm bana göre lisedede güzel puanlarla geçtim ilk üniversitemdede ilk başta sevmek önemli cnm seversen başta gerisi gelir önce güzelce bir oku sonra önemli yerlerin altını çiz ve ezberle ve sonrada soru bankasından ve aöf kitapından bolbol soru çöz umarım geçersin cnm

Vizem 85 kalacağımı sanmıyorum zaten ama çok sıkılıyorum işte sorun o sevemedim bir türlü Lisede hukuk mu vardı Ben ilk defa hukuk görüyorum genel kültür olarak bildiğim şeyler haricinde çok yabancı şeyler bana. Neyse böylece hukuk da öğrenmiş oluyorum

ah o hukuk beni mahfetmişti geçen sene vizelerden yüksek alıp 1 puanla kalıyordum pisi pisineCanım tek yapacağın şey soru çözmek bol bol eski sorularada bak borçlar hukukuna özellikle bak.Hayırlısı hakkında başarılar diliyorum...

canım içeriği tutmuyor diye çözmemezlik yapma sakın sen çöz mutlaka onuda...
ya tarih sonuçta değişse bile nekadar değişebilir ki, bildiğimiz tarihler savaşlar inkılaplar.....
tarihi değiştiremezler ki...mutlaka çöz canım..aynısı gelmese bile benzerleri illaki gelecektir...pişman olma sakın...eğer zaman yetmez diye düşünüyorsan şöyle yap. çok fazla anlamadığın konuların sorularını çöz madem, biraz iyi bildiklerin kalsın...

kızlar acil bana akıl verin lütfen tıkandım artık napıcam bilmiyorum nolur bi iki kelime fikir yazın...çok ihtiyacım var...
şöyle izah edeyim...
allah nasip ederse çarşamba akşamı memlekete gidicez sınav için...bu durumda benim son ders çalışma günüm çarşamba akşamına kadar
çünkü 7 saatlik yol, ve oraya varınca annemler kayınvalidemler derken asla kitap alamıyorum elime..zaten kitap taşımayacam bu sefer çalışılmıyor kalabalıkta...
şimdi size sorum şu...
bugün kendimi aştım ve arapçadan kalan yarım ünitemi bitridim... ve 100 den fazla soru çözdüm şu saate kadar..artık kafam kazan oldu...

son bir ünitem kaldı arapçadan oda biterse full bitmiş olacak ünitelerim..
sizden istediğim akıl, acaba yarın arapçayı hepten bitirip, çıkmışları ve kalan sorularımı çarşamba güne mi bıraksam??
yoksa arapça ola ki yetişmez diye bırakıp, sorulara ve çıkmışlara mı yönelsem..
şimdi diyeceksiniz ki alt tarafı bir ünite hem onu hem soruları halledersin diye...
ama öyle değil kızlar arapça çok zor ve aşırı uzun..iki günde bir üniteyi zor zrouna bitiriyorum...
hadi diyelim şıkışayım bir günde bitireyim...ama bu seferde çıkmışlara bakmaya zamanım kalmayacak
çıkmışlara mutlaka çalışmam lazım nolur nolmaz.....
arapçanın son ünitesini bırakıp soruları çözmek mi mantıklı yoksa ne olursa olsun arapçayı bitirmek mi off çok daraladım nolur akıl verin..
çarşamba günü pek çalışamam çünkü valiz hazırlayacam etrafı toparlayacam derken hemen akşam olur...evi böyle bırakıp gidemem...
kızlar gerçekten bi akıl verin kendi yerinize koyun lütfen..sıkıştım bi çözüm bulamadım...

ben olsam konu çalışırdım çıkmışın garantisi yok hem konu çalışmak daha karlı
öyle böyle yararlı yani

Canım bence son kalan üniteni bitir.. Sorulara güvenme anlamadığın bi konudan soru ne kadar aklında kalabilir ki..
Hem kitap almayacağım yanıma demişsin ya hiç mi çalışamıyosun? Oraya gidince de çekil bi odaya bi kaç saat çalış en azından ..
Herkes senin sınavının olduğunu biliyo kimse yadırgamaz ki sonuçta bütün gün çalışmayacaksın.. Üniteni bugün bitir sorulara orda da devam edersin..

Gazel kesinlikle son üniteni bitir derim ben.
Aklında bitmemiş bir ünitenin sıkıntısı kalacağına , çıkmış sorulara göz atmadım derdin kalsın .
Hem zaten Arapça en zorlandığın dersti ,ondan bir üniteye hiç bakmamış olmayı göze alma.
Ha bu arada 7 saat yol demişsin , ben olsam ... Ünite mi bitirir yola çıkarım ve yolda da göz ucuyla da olsa soru çözerim .

Tabii ben öyle masa başında oturup çalışanlardan olmadığım için ses , mekan farketmiyor benim için.İnşallah senin içinde öyledir de o 7 saatinin bir kısmında sorulara bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…