- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
yok ya nerde o günler .....ben 27 yaşındayım canımve 1. sınıfım okumaya da niyetım yok dürte dürte gıdıyoz
gaza getirirdim ama üzgünüm canım 90 lyımışsın sende :) doksanlılardan hoşlanmıyoruz :) 90 lı olmasan yapardık bişiyler ama maum 90 işte :)
şaka tatlım :) çalışmak ve gaza gelmek için biz burda azarlama ve ezik muamelesi yapma taktiğini uyguluyoruz :) eğer öyle ahh canım çalışman lazım bıdı bıdı gibi tatlı sözler duymayı bekliyorsan hiç bekleme :)
.topu topu 5 tanecik dersin varmış onu bile bitirememişsin ezik seni... :)
derhal bütün rehaveti tembelliği bi tarafa bırakıyorsun ve o beş dersin başına geçiyorsun...şurda kalmış bir haftacık..ne bekliyorsun sanki..ak sakallı dede sınav anında gelecek de sana doğru şıkları mı söyleyecek sanki...
bana bak kızım, aklını başına alıyorsun ve hemen başlıyorsun...tembellik ederek nereye kadar dimi....
umarım iyi bi gaz olmuştur..şaka ile karışık gerçekler bunlar canım alınmaca gücenmece yok...bizide hep azarlayarak gaza getirdiler... çok etkili bi yöntem ve tecrübeyle sabit emin ol
3 ünite çalıştım geldimHukuk çok sıkıcı ya hukuk için önerisi olan var mı?
3 ünite çalıştım geldimHukuk çok sıkıcı ya hukuk için önerisi olan var mı?
hukuk aslında çok zevkli bir ders cnm bana göre lisedede güzel puanlarla geçtim ilk üniversitemdede ilk başta sevmek önemli cnm seversen başta gerisi gelir önce güzelce bir oku sonra önemli yerlerin altını çiz ve ezberle ve sonrada soru bankasından ve aöf kitapından bolbol soru çöz umarım geçersin cnm
ah o hukuk beni mahfetmişti geçen sene vizelerden yüksek alıp 1 puanla kalıyordum pisi pisine3 ünite çalıştım geldimHukuk çok sıkıcı ya hukuk için önerisi olan var mı?
Off napıcamı bilemedim.. Şimdi ben hem murat, hem egem yayınlarının soru bankasından çalışıyorum.. Bugün 2 dersimin murat yayınlarındaki sorularını çözdüm.. Egemdeki sorularıda ünite sonlarında çözmştüm.. Şimdi inkilaba bakayım dedim, muratta inkilap 15 ünite ama aöf kitabında toplam 8 ünite ve egem yayınlarındada aynı.. Murat yayınlarınınkinin içeriği tutmuyo aöf kitabıyla ama kapağında kredili sisteme göre hazırlanmış yazıyo.. Şimdi onu çalışayım mı çalışmayayım mı bilemedimm. Sanki çalışırsam boşa çalışmışım gibi olacak çünkü konular farklı farklı geldi gözüme.. Ama ya ordan da soru çıkarsa soru kaçırmayayım diyorum bi yandan da.. Bugün o kadar çok soru çözdüm ki gözümün önünde resmen uçuşuyo hepsi.. Daha sınavdan bi gün önce çözdüğüm sorulara tekrar göz atmayı düşünüyorum.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?