Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

inanırmısın bende öle dua ediyorum bende özürlü memur seçme sınavına girdim büro yönetimi ve yönetici asistanlığı önlisans mezunuyum 70 aldım atama bekliyorum eğerki atanırsam başka şehre uzatırım aöfyi diye düşünüyorum aynı şehir olursa bakarım deneerim olmazsa bırakırım hangi bölüm mezunusun cnm kaç aldın sınavdan

cnm 25 yaşımdayım büro yönetimi yönetici asistanlığı mezunuyum busene uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım 27 yaşımda anca biter o birde ben yürüme engelliyim hiç yürüyemiyorum yani örgünde okuyamam zor oyüzden hukuk hayal bana adalet okuyum ordan hukuka geçiliyormuş diye duydum oda katip falan olurum hukuka geçemem geçsemde örgünde okuyamam yapamam diye denemedim cnm şimdide özürlü memur seçme sınavına girdim 70 aldım büro yönetimi ve yönetici asistanlığı önlisans mezunuyum bakalım inş atanırım bu bölümden uluslarası ilişkileri atandığımda yükselme sınavıyla yükselebilmek için okuyorum cnm derslerinin hepsi sözel diye seçtim br amacım yok yani:

Canım ünitelerini bitir de hemen soru çözmeye başla, yoksa inkilap başka türlü akılda kalmıyo..

Bende çoookkk korkuyorum çoookkk... Bütünlemenin olmayışı beni daha çok korkutuyo...:18:

ünite bitiminde soru çözüyorum canım yoksa başka türlü soru çözmeye vakit kalmıcak
sorularda bende çok zorlanıyorum
ben bunu okumuştum diyorum ama cevap aklıma gelmiyor beynim iyice doldu artık

cnm ben biyoloji mezunuyum 84 aldım durumum vahim yaniiiii

Şu katiplik olsa varya herşeyi siler atarım. Dersmiş oymuş buymuş atansam isterse aöf 10 yıl uzasın

cnm ben biyoloji mezunuyum 84 aldım durumum vahim yaniiiii

cnm bişi sorucam ben aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum uluslarası ilişkiler lisansa dikey geçiş yaptım diyelimki bu bölümden önlisans yazısı aldım mezun oldum tekrar sınavlı yada sınavsız dikey geçiş yapma hakkım varmı acaba

hımm cnm pek bilgim yok ama..zaten okudugun bölüm güzel.....bu bölümden uluslararası ilişkilere geçiş yaptıgında zaten 3. sınıftan başlıcaksın cnm...3 ve 4 ü okuayacaksın yani.....

selam kızlar...ben geldim... geldim ama hakkaten bittim tükendim,
öğlen auscum sağolsun telkin etti beni, kalktım elime kitabı aldım saat bir civarıydı sanırım, ahan da iki dakka önce bitirdim..düşünün akşama kadar hiç kalkmadım başından...sadece 10 dakka yemek molası verdim, yemeğim vardı ısıtıp yedik on dakka..onu dışında tuvaletten başka kalkmadım... kendimi aştım kızlar ilk defa bukadar çok çalıştım...

auscum sen bana bi söz vermiştin sanki :) arapçam bittiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyy
arapça yaklaşık 4 saat sürdü.. düşünün bir ünite dört saat sürdü..abartmıyorum kızlar çok zor bi ders valla illallah dedirtti resmen...eşimin yardımıyla bitirdim şükürler olsun tercümeye yardımcı oldu...

ardından çıkmış sorular ve soru bankamı aldım elime 300 soruyu devirdim
mecalim kalmadı artık...daha çözülecek sorular var..yarın akşama yola çıkana kadar onları çözüp bitireyim, otobüste de sanat tarihinin özet kağıtları var, onları okuyacam tekrardan...

oraya varınca umarım çalışmaya fırsat bulursam eğer, soru bankamdan soru çözmeye devam edicem...daha bitmedi soru bankam...

işte benim ahvalim bu kızlar....sizler naptınız bakalım....bu benim son çalışma günümdü, sizin daha 3 gününüz var kıymetini bilin ve yetişebildiğniz kadar yetişin kızlar...
abla tavsiyesi :) ay pardon teyze tavsiyesi

bu arada sevgi meleğim şu tabloya ünitelerimin bitiş düdüğünü çalarmısın :)
şöyle kasıla kasıla bi bakayım yakışacakmı oraya :) süründürdü beni accık sevineyim dimi :)

4 ünite daha yazarmısın sevgi meleğimmmm
kaldı 6 ünite onlarıda test olarak çözücem zaten...:18:
neden bu kadar rahatım anlamıyorum üstümde bir rahatlık var birde sözde komple tekrar yapıcam aklımda hiç bir bilgi yok gibi ama çok rahatım nedensee anlamadım ben beniii

beynim durduuuuu gitmiyor artık hep yanlış çözer oldum.çalışmasammı artık biteremediğim dersler var offfffff.acaba özetlere mi baksamki.bittim ben yaaa

her kitapdan 2 ünite çalıştım kimini tamamen bitirdim kiminede 3 ünite çalıştım.ama eksik olanları bitirirsem çok karıştırcam. tüm hevesim yerlerde eşimde bi gaz veriyoki sormayın veremezsen kayıt mayıt yok belim büküldü dio
canım kocam derslerden geçeyim diye diyor ama ben yemiyorum tabibide gerçekten kayıt yaptırmıyomuş

Son düzenleme:

canım finalde yarıya yakın soru vizeden çıkıyor. e gecen yıllarında sorularına bak biraz yine gecersin olmadı bütte kesin verirsin.vize+final sorularını karışık soruyorlar.ümitsiz olma bu kadar hangi bölüm okuyosun

sağol canım inan okadar moral oluyoki şöyle tatlı konuşmalar.insan kaynakları yönetimi okuyorum derslerim hemen hemen yeni.
buarada bütünleme yok diyolardı.bide geçen vize sınavında sorulan soruları sorucaklarmı yani 1 tanede olsa öyle ihtimal olabilirmiki:26:ay bunlar olsa keşke

Son düzenleme:

gecen yılların sorularına baktım finalde en az 6-7 tane vize sorusu cıkıyor.kesinlikle geçmiş sorulara bakfaydasını çok görürsün ben öle yapıyorum.bana tesekkür edeceksin

canım kızma bana ama espri olarak söylüyorum, bu rahatlığa cahil cesareti diyorlar :)
aynı rahatlık bende de var....:) ama çok bilgiden değil, cehaletten hiç bişey bilmediğimden

canım ben sorumlu olduğum bütün üniteleri bitirdim ekler misin? ALLAH(C.C) yardımcımız olsun kızlar ben tekrara başladım..

canım kızma bana ama espri olarak söylüyorum, bu rahatlığa cahil cesareti diyorlar :)
aynı rahatlık bende de var....:) ama çok bilgiden değil, cehaletten hiç bişey bilmediğimden
sormaa öylede denebilir kendimi saldım resmen ilk sınavlar güzel olunca 2.sınavları sallamadım pek 30 üniteden 9 dersten sorumluyum 24 ünite çalıştımm 2 dersim kaldı Allahtan hayırlısıı

hımm cnm pek bilgim yok ama..zaten okudugun bölüm güzel.....bu bölümden uluslararası ilişkilere geçiş yaptıgında zaten 3. sınıftan başlıcaksın cnm...3 ve 4 ü okuayacaksın yani.....

cnm şöyle anlatayım ben zaten uluslarası ilişkilere dikey geçiş yaptım okuyorum 3.sınıftayım şuan diyelimki bu bölümden önlisans yazısı aldım mezun oldum tekrar sınavlı yada sınavsız dikey geçiş yapma hakkım varmı başka bir lisans olan bölüme

SÖZÜMÜ TUTAYIM VE GAZELCİĞİMİN ARAPÇAYI BİTİRMESİNİ KUTLAYALIM HEP BERABER

HADİ BAKALIM GAZEL ŞİMDİ SIRADA SORU BANKASI VAR...

BU KUTLAMADAN SONRA ONU DA YER BİTİRİRSİN SEN AHİRETLİĞİM

Son düzenleme:

hahah supersin cnm üste bir soru sordum senin okonuyla ilgili bi fikrin varmı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…