bende iktisat çalışıyorum...kitabın arkasında ki özeti hazmediyorum sorulara bakıyorum hopppppppp yeter fazla bile......kıyısından köşesinden geçelim yeter.....Allahım atanayım da kurtulayım şu aöf den ya
Lisedeyken ben de isterdim avukat olmayı hatta TM'ye geçmeyi bile düşündüm, sistem değişti şimdi herkes her alandan tercih yapabiliyor, o zaman puan düşüyordu. Göze alamadım alan değiştirmeyi çünkü hukuk olmazsa eşit ağırlıkta yazmak istediğim başka bölüm yoktu. Ama geçsem olurmuş kesin sayısalcı olarak bile e.a. da ilk bindeydim. Kısmet değilmiş diyorum ben de ama pişman da değilim mühendisliği de seviyorum çünküBaksana temel hukuktan bile sıkılıyorum Üniversite sınavına girsen tekrar olmaz mı canım, kazanırsın belki? Gerçi durumun nasıl bilmiyorum evli falansan zor olur.
Canım ünitelerini bitir de hemen soru çözmeye başla, yoksa inkilap başka türlü akılda kalmıyo..
Bende çoookkk korkuyorum çoookkk... Bütünlemenin olmayışı beni daha çok korkutuyo...:18:
inanırmısın bende öle dua ediyorum bende özürlü memur seçme sınavına girdim büro yönetimi ve yönetici asistanlığı önlisans mezunuyum 70 aldım atama bekliyorum eğerki atanırsam başka şehre uzatırım aöfyi diye düşünüyorum aynı şehir olursa bakarım deneerim olmazsa bırakırım hangi bölüm mezunusun cnm kaç aldın sınavdan
cnm ben biyoloji mezunuyum 84 aldım durumum vahim yaniiiii
cnm bişi sorucam ben aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum uluslarası ilişkiler lisansa dikey geçiş yaptım diyelimki bu bölümden önlisans yazısı aldım mezun oldum tekrar sınavlı yada sınavsız dikey geçiş yapma hakkım varmı acaba
beynim durduuuuu gitmiyor artık hep yanlış çözer oldum.çalışmasammı artık biteremediğim dersler var offfffff.acaba özetlere mi baksamki.bittim ben yaaa
her kitapdan 2 ünite çalıştım kimini tamamen bitirdim kiminede 3 ünite çalıştım.ama eksik olanları bitirirsem çok karıştırcam.tüm hevesim yerlerde eşimde bi gaz veriyoki sormayın veremezsen kayıt mayıt yok belim büküldü dio
canım kocam derslerden geçeyim diye diyor ama ben yemiyorum tabibide gerçekten kayıt yaptırmıyomuş
canım finalde yarıya yakın soru vizeden çıkıyor. e gecen yıllarında sorularına bak biraz yine gecersin olmadı bütte kesin verirsin.vize+final sorularını karışık soruyorlar.ümitsiz olma bu kadar hangi bölüm okuyosun
sağol canım inan okadar moral oluyoki şöyle tatlı konuşmalar.insan kaynakları yönetimi okuyorum derslerim hemen hemen yeni.
buarada bütünleme yok diyolardı.bide geçen vize sınavında sorulan soruları sorucaklarmı yani 1 tanede olsa öyle ihtimal olabilirmiki:26:ay bunlar olsa keşke
4 ünite daha yazarmısın sevgi meleğimmmm
kaldı 6 ünite onlarıda test olarak çözücem zaten...:18:
neden bu kadar rahatım anlamıyorum üstümde bir rahatlık var birde sözde komple tekrar yapıcam aklımda hiç bir bilgi yok gibi ama çok rahatım nedensee anlamadım ben beniii
canım kızma bana ama espri olarak söylüyorum, bu rahatlığa cahil cesareti diyorlar :)
aynı rahatlık bende de var....:) ama çok bilgiden değil, cehaletten hiç bişey bilmediğimden
hımm cnm pek bilgim yok ama..zaten okudugun bölüm güzel.....bu bölümden uluslararası ilişkilere geçiş yaptıgında zaten 3. sınıftan başlıcaksın cnm...3 ve 4 ü okuayacaksın yani.....
VERDİĞİM SÖZÜ TUTAYIM VE GAZELCİĞİMİN ARAPÇAYI BİTİRMESİNİ KUTLAYALIM HEP BERABER
HADİ BAKALIM GAZEL ŞİMDİ SIRADA SORU BANKASI VAR...
BU KUTLAMADAN SONRA ONU DA YER BİTİRİRSİN SEN AHİRETLİĞİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?