- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Gazel kesinlikle son üniteni bitir derim ben.
Aklında bitmemiş bir ünitenin sıkıntısı kalacağına , çıkmış sorulara göz atmadım derdin kalsın .
Hem zaten Arapça en zorlandığın dersti ,ondan bir üniteye hiç bakmamış olmayı göze alma.
Ha bu arada 7 saat yol demişsin , ben olsam ... Ünite mi bitirir yola çıkarım ve yolda da göz ucuyla da olsa soru çözerim .
Tabii ben öyle masa başında oturup çalışanlardan olmadığım için ses , mekan farketmiyor benim için.İnşallah senin içinde öyledir de o 7 saatinin bir kısmında sorulara bakarsın.
Canım bence son kalan üniteni bitir.. Sorulara güvenme anlamadığın bi konudan soru ne kadar aklında kalabilir ki..
Hem kitap almayacağım yanıma demişsin ya hiç mi çalışamıyosun? Oraya gidince de çekil bi odaya bi kaç saat çalış en azından ..
Herkes senin sınavının olduğunu biliyo kimse yadırgamaz ki sonuçta bütün gün çalışmayacaksın.. Üniteni bugün bitir sorulara orda da devam edersin..
Kızlar insan tarih dersine çalışırken ağlarmı ben ağlıyorum yaa hem ağzıma geleni sayıyorum hemde ağlıyorummmçok zor günler geçirdiklerini biliyordum ama duygusallıktanmı nedir savaşlarda Türk halkının azimle hırsla ülkemizi vatanımızı kurtarma azimi beni mahfetti resmennn çok kötü oldum çokk... Bir bitirseydim tarihii ağlaya ağlaya ders çalışıyorumm kafayı yedim sanırım Güzel Antep güzel Urfa güzel Maraş.Ah benim güzel namuslu Ülkem yüreği yaralı insanım ..Rabbim o kötü günleri birdaha göstermesin inşallah...Boyunları devrilsin o adii ülkelerin pisliklerr reziller katiller...
Gazelcim hiç tıkanma , sen şimdi kapat pc ' yi git otur Arapçanın başına.Tamam zor diyorsun biliyorum ama sadece 1 ünite.Ona odaklan bugün sadece.Olduğu kadar artık , Rabbim bunca çalışmanın ve sıkıntının kolaylığını verecektir sana gör bak.
Ben olsam , eğer içim rahat etmeyecekse çalışmadan , oraya vardığımda çarşamba akşamı sohbetimi , hoş beşimi yaparım . Perşembe ve Cuma akşamı da ( hadi diyelim gündüzler gelinlik vazifelerine kalsın ) sorulara çalışırdım.Yanına almamazlık yapma , ders çalışmana kimse anlayış göstermeyecek değildir.
Ha ben olsam demişken , ben zaten ne geleni ne gideni umursarım ,ders çalışmam gerekiyorsa gider çalışırım ; hatta şöyle düşünürüm '' ohhh bee burada oğlumla da ilgilenen var ,yemek vs..derdi de yok , iki gün tam konstre soru çözerim '' derim.
Umarım ve öyle olması gerekir ki eşinin ailesi de bu konuda sana yardımcı olurular.
Allah kolaylık versin canım benim.
Çok çalıştın şimdi az tevekkül
Dua edelim birbirimize topikdaşlarım.Ola ki tutar da ; sınavda her birimiz birden dahi kesiliriz
ahh canım yaa keşke düşündüğün gibi olsa...
ama öyle olmuyor malesef...yeter yüzünü görelim diyorlar, boşver olduğu kadar diyolar...oğlumun da bi huyu var illa ben gözünün önünde olacam, diğer odada asla rahat bırakmaz...
ya hep negatif oluyor gibi herşey ama seni dinleyecem alıcam kitap yanıma...biraz otobüste bakarım birazda, onlar yatınca gece bakarım...
sabah da erken kalkabilirsem onlar uyanmadan bakarım...
tabi bunlar varsayım, evdeki hesap çarşıya uymayabilir...
ama yanıma alayım kitap haklısın...olur ya bulduğum her boş anda üçbeş soru çözsem kar dimi...
çok sağol canım teşekkür ederim..dua edelim dediğin gibi, kimin duasının tutacağı belli olmaz...
kızlar bu arada sürekli şunu söyleyin dilinize dolayın her an söyleyin...sınav anında girmeden önce her aklınıza geldiğinde...
rabbi yessir vela tuassir, rabbi temmim bil hayr...
rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma.. hayırla sonlandır... hep dua edelim kızlar...dualarda buluşmak ümidiyle inşallah..
auscum sözünü dinliyorum ve ben kalkıyorum...gece yatmadan önce girerim bakarım yazılarınızı okurum...bana müsade çok öptüm hepinizi...
Tamam canım , bende kalkacağım yeter artık .
Cidden çok boşladım ders çalışmayı.
Sen kalmış kalan son ünitemi mi çalışsam yoksa soru mu çözesem derdindesin ?
Bak bana daha yüzünü açmadığım 3 koca kitap duruyor karşımda
Çok çalışmam lazım çooook.
Hadi bakalım , inşallah fırsat yakalarsın orada da
Sen daha hala burada mısın ?Çabuk dersinin başına ...
Şaka bir yana, hazır buraya denk gelmişken, hepinize zihin açıklığı diliyorum.
Allah yardımcınız olsun ve inşallah finallerde çıkacak soruların hepsi, su gibi cevaplayacağınız türden olsun.
Ah canndann , ağızından bal damlıyorOlur mu olur ? Su gibi .... Çok sevdim bu temenniyi
Tamam , tamam gidiyorum
Çok çoook teşekkürler , güzel dileklerin için .Sen ara sıra yokla beni yine hafta sonuna kadar , baktın çok buralardayım kov beni
Vizem 85 kalacağımı sanmıyorum zaten ama çok sıkılıyorum işte sorun o sevemedim bir türlüLisede hukuk mu vardı Ben ilk defa hukuk görüyorum genel kültür olarak bildiğim şeyler haricinde çok yabancı şeyler bana. Neyse böylece hukuk da öğrenmiş oluyorum
açık lisede okudum ben alanım genel kültürdü hukuk şurda dursun matık psikoloji gibi derslerde gördüm ben:))
Mantık, psikoloji, felsefe falan bizde de vardı MF olmama rağmen, sadece hukuk garip geldi ama güzel bir şey tabi keşke bize de gösterselerdi, insanın haklarını bilmesi gerek
aynen cnm katılıyorum ama ben bu bana verilen derslerden ençok hukuku sevdim bayılıyorum isterdim hakim avukat olmak ama nasip değilmiş
oooff off ben geldim
nazara geldim galiba ben
dünden beri netim yok giremedim hiç
dün güya inkılaba aşlayıp 2 ünite bitircektim bugünde 2 ünite bitirip inkılabı bitirmiş olcakım
ama malsefdün hiç çalışamadım
bugün 1 ünite bitirdim 1 tane daha bitiricem yrnda artık 2 üniyetide tamamlamam lazım
bu sınav beni çok korkutuyor
moralim çok bozuk
napıcaz bakalım çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?