Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

bende alıştım sesli ortama auscum yaa, televizyon başında bile çalışabiliyorum...
malum evli çoluklu çocuklu hatunuz arkadaş, sessiz odaya kapanıp saatlerce çalışmak bize uymaz ki....
geçen vizelere giderken otobüste soru falan çözebilmiştim ama öyle çok fazla değil zaten araba tutuyo beni mide bulantısından pek de anlamıyorum soru falan
oraya varınca da çalışamıyorum canım yaa, kayınvalidelere bizim geldiğimizi duyan geliyor bütün akrabaları onlar içerde otururken benim geçip çalışmam olmuyor...geliniz sonuçta anlamaz kimse valla auscum ya
annemlerde belki biraz çalışırım diyecem ama sınav günü gidecem oraya...cumartesi pazar orda olcam..zaten sınav günü çalışamam belki cumartesi günü akşam ancak göz atarım okadar...
off kızlar bugün son çalışma günüm... bugün ne yaptım yaptım...yapamadım yandım
çıkmışlara mutlaka çalışmam lazım auscum bi iki tane çıktı vizede...
benim planıma göre cuma gününe kadar bitecekti hepsi ama planladığım gibi olmadı çarşamba gidecez dedi eşim, tepetaklak oldum...
çok tıkandım yaa

olmuyor canım malesef orda çalışılmıyor... evli olanlar anlar beni üniteyi idareten bitireyim hiç bakmadan daha iyidir dimi ?
sorulara da gece geç yatar birazını çözerim, çarşamba sabah erken kalkar öğleye kadar çözerim artık napıyım..olduğu kadar....

Kızlar insan tarih dersine çalışırken ağlarmı ben ağlıyorum yaa hem ağzıma geleni sayıyorum hemde ağlıyorummm çok zor günler geçirdiklerini biliyordum ama duygusallıktanmı nedir savaşlarda Türk halkının azimle hırsla ülkemizi vatanımızı kurtarma azimi beni mahfetti resmennn çok kötü oldum çokk...Bir bitirseydim tarihii ağlaya ağlaya ders çalışıyorumm kafayı yedim sanırımGüzel Antep güzel Urfa güzel Maraş.Ah benim güzel namuslu Ülkem yüreği yaralı insanım..Rabbim o kötü günleri birdaha göstermesin inşallah...Boyunları devrilsin o adii ülkelerin pisliklerr reziller katiller...

Gazelcim hiç tıkanma , sen şimdi kapat pc ' yi git otur Arapçanın başına.Tamam zor diyorsun biliyorum ama sadece 1 ünite.Ona odaklan bugün sadece.Olduğu kadar artık , Rabbim bunca çalışmanın ve sıkıntının kolaylığını verecektir sana gör bak.
Ben olsam , eğer içim rahat etmeyecekse çalışmadan , oraya vardığımda çarşamba akşamı sohbetimi , hoş beşimi yaparım . Perşembe ve Cuma akşamı da ( hadi diyelim gündüzler gelinlik vazifelerine kalsın ) sorulara çalışırdım.Yanına almamazlık yapma , ders çalışmana kimse anlayış göstermeyecek değildir.
Ha ben olsam demişken , ben zaten ne geleni ne gideni umursarım ,ders çalışmam gerekiyorsa gider çalışırım ; hatta şöyle düşünürüm '' ohhh bee burada oğlumla da ilgilenen var ,yemek vs..derdi de yok , iki gün tam konsantre soru çözerim '' derim.
Umarım ve öyle olması gerekir ki eşinin ailesi de bu konuda sana yardımcı olurular.
Allah kolaylık versin canım benim.
Çok çalıştın şimdi az tevekkül

Dua edelim birbirimize topikdaşlarım.Ola ki tutar da ; sınavda her birimiz birden dahi kesiliriz

Son düzenleme:

Ben AÖF olsam seni tarihten direk geçirirdim bu hassasiyetinden ötürü

Türk milleti gerek milli mücadele döneminde gerekse öncesinde ve sonrasında , kenetlenen bir halk olmanın zaferini hep gösterdi . Yine olsa misli misli gösteririz evvelallah.

ahh canım yaa keşke düşündüğün gibi olsa...
ama öyle olmuyor malesef...yeter yüzünü görelim diyorlar, boşver olduğu kadar diyolar...oğlumun da bi huyu var illa ben gözünün önünde olacam, diğer odada asla rahat bırakmaz...
ya hep negatif oluyor gibi herşey ama seni dinleyecem alıcam kitap yanıma...biraz otobüste bakarım birazda, onlar yatınca gece bakarım...
sabah da erken kalkabilirsem onlar uyanmadan bakarım...
tabi bunlar varsayım, evdeki hesap çarşıya uymayabilir...
ama yanıma alayım kitap haklısın...olur ya bulduğum her boş anda üçbeş soru çözsem kar dimi...
çok sağol canım teşekkür ederim..dua edelim dediğin gibi, kimin duasının tutacağı belli olmaz...

kızlar bu arada sürekli şunu söyleyin dilinize dolayın her an söyleyin...sınav anında girmeden önce her aklınıza geldiğinde...

rabbi yessir vela tuassir, rabbi temmim bil hayr...

rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma.. hayırla sonlandır... hep dua edelim kızlar...dualarda buluşmak ümidiyle inşallah..
auscum sözünü dinliyorum ve ben kalkıyorum...gece yatmadan önce girerim bakarım yazılarınızı okurum...bana müsade çok öptüm hepinizi...

Canım benimmm Tarih dersi öyle bir ders ki insan içten okuyunca daha iyi bir anlıyor.Okudukça dedelerimize ninelerimize küçük büyük demeden hepsine o kadar çok duygulanıyorum ki ders okumak için değil gerçekten anlamak için çalışılmalıymış.Şu yaşadığımız topraklarda o onun kıyafetini beğenmiyor yediği yemeği beğenmiyor açana ve kapanana laf söylüyor baktıkça diyorum biz bu insanların mı torunlarıyız ne mücedelerle gelmişiz onlar olmasaydı biz bir hiçtik kim bilir kimin çocuğuyduk.Allahım gani gani rahmet eylesin hepsine cennet kapılarının en güzel kapılarını açsın onlara.

Tamam canım , bende kalkacağım yeter artık .
Cidden çok boşladım ders çalışmayı.
Sen kalmış kalan son ünitemi mi çalışsam yoksa soru mu çözesem derdindesin ?
Bak bana daha yüzünü açmadığım 3 koca kitap duruyor karşımda

Çok çalışmam lazım çooook.

Hadi bakalım , inşallah fırsat yakalarsın orada da

Sen daha hala burada mısın ? Çabuk dersinin başına ...

Şaka bir yana, hazır buraya denk gelmişken, hepinize zihin açıklığı diliyorum.

Allah yardımcınız olsun ve inşallah finallerde çıkacak soruların hepsi, su gibi cevaplayacağınız türden olsun.

Ah canndann , ağızından bal damlıyor Olur mu olur ? Su gibi .... Çok sevdim bu temenniyi

Tamam , tamam gidiyorum

Çok çoook teşekkürler , güzel dileklerin için .Sen ara sıra yokla beni yine hafta sonuna kadar , baktın çok buralardayım kov beni

Hiç kuşkunuz olmasın....

Verilen tüm görevler itinayla yerine getirilir...

açık lisede okudum ben alanım genel kültürdü hukuk şurda dursun matık psikoloji gibi derslerde gördüm ben:))

açık lisede okudum ben alanım genel kültürdü hukuk şurda dursun matık psikoloji gibi derslerde gördüm ben:))

Mantık, psikoloji, felsefe falan bizde de vardı MF olmama rağmen, sadece hukuk garip geldi ama güzel bir şey tabi keşke bize de gösterselerdi, insanın haklarını bilmesi gerek

Mantık, psikoloji, felsefe falan bizde de vardı MF olmama rağmen, sadece hukuk garip geldi ama güzel bir şey tabi keşke bize de gösterselerdi, insanın haklarını bilmesi gerek

aynen cnm katılıyorum ama ben bu bana verilen derslerden ençok hukuku sevdim bayılıyorum isterdim hakim avukat olmak ama nasip değilmiş

aynen cnm katılıyorum ama ben bu bana verilen derslerden ençok hukuku sevdim bayılıyorum isterdim hakim avukat olmak ama nasip değilmiş

Lisedeyken ben de isterdim avukat olmayı hatta TM'ye geçmeyi bile düşündüm, sistem değişti şimdi herkes her alandan tercih yapabiliyor, o zaman puan düşüyordu. Göze alamadım alan değiştirmeyi çünkü hukuk olmazsa eşit ağırlıkta yazmak istediğim başka bölüm yoktu. Ama geçsem olurmuş kesin sayısalcı olarak bile e.a. da ilk bindeydim. Kısmet değilmiş diyorum ben de ama pişman da değilim mühendisliği de seviyorum çünkü Baksana temel hukuktan bile sıkılıyorum Üniversite sınavına girsen tekrar olmaz mı canım, kazanırsın belki? Gerçi durumun nasıl bilmiyorum evli falansan zor olur.

Ara sınavda inkilaptan en çok tarih ve andlaşma sorularında zorlanmıştım.. Ve kendi kendime aslında çok kısa ve net sorular keşke çalışsaydım aklıma gelirdi dedim..
Şimdi ben inkilap ünitelerimi bitirdim üzerine bi ton soru çözdüm.. Ama şimdi o çözdğüm sorulara tekrar baktığımda hiç çağrışım yapmıyo bana ..
Savaş tarihleri, andlaşmalar,padişahlar, sanırım hepsi birbirine girdi...
:18:

Hayat sultan hayal et kodlayarak çalış ben karıştırmıyorum hayal ederek çalışınca aklına hemen geliyor o anlar...Film şeridi gibi geçir aklından...Umarım tökezlemeyiz..

oooff off ben geldim
nazara geldim galiba ben
dünden beri netim yok giremedim hiç
dün güya inkılaba aşlayıp 2 ünite bitircektim bugünde 2 ünite bitirip inkılabı bitirmiş olcakım
ama malsefdün hiç çalışamadım
bugün 1 ünite bitirdim 1 tane daha bitiricem yrnda artık 2 üniyetide tamamlamam lazım
bu sınav beni çok korkutuyor
moralim çok bozuk
napıcaz bakalım çok az kaldı

Canım ünitelerini bitir de hemen soru çözmeye başla, yoksa inkilap başka türlü akılda kalmıyo..

Bende çoookkk korkuyorum çoookkk... Bütünlemenin olmayışı beni daha çok korkutuyo...:18:

bende iktisat çalışıyorum...kitabın arkasında ki özeti hazmediyorum sorulara bakıyorum hopppppppp yeter fazla bile......kıyısından köşesinden geçelim yeter.....Allahım atanayım da kurtulayım şu aöf den ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…