ama ben konuları okuyorum sonra unutuyorum bende mı problem var cnm ya bu arada ben yağmur
aferin bana ama bak neler yaptım kendimeilk defa konu çalışmaya başladım ki şimdi işyerinde çizelge oluşturuyorum kendime:) bend eilerleme var galiba umarımm bu ilerleme gerilemeye dönüşmez pes etmemde inş. soru ezberlemeye yönelmem
neyse bu akşam başlıyım iyice kendimi vereyim derslere ,soruları ezberlemicem artık çıkmıyor
rengarenk fosforlu kalemlerm var ,evet yanlarda kutucuklar var ..oraları çizeyim o zaman birde.
konu anlatımı var ama birde içersinde 1 sayfa örnek var onu okumama gerek var mı acaba canım?
benim 0 ünite çalışdım artık yarın başlarm inşlh
iş güç ev ohoooooooooooo,,
ve sanırım 60 üniteden sorumluyummmmmm ufffffffffffffff benide ekleyin kızlarrrrrrrrr listeye
Ben de 6 dersim olduğunu düşüyordum ,meğersem 9 dersmiş :) 4. sınıfın derslerinden de alıyorum .Acaba bu şekilde okul erkenden biter mi :26: bilgisi olan var mı bu konuda ?
Arkadaşlar bahar dönemi harçları ne zaman yatırılıyor :26: onu kaçırmayalım .
sonuçlar ne zaman açıklanır ki
sıkma canını al benden de o kadar....
ben 2.sınıfım toplamda 30 kredim vardı
45 krediye kadar üstten ders alabiliyoruz
o yüzden 3.sınıf güze dönemindende toplamda 15 kredilik 4 ders aldım
öbür dönemde 45 krediye kadar tamamlıcam
yine 3.yılımdada o şekilde 45 kredilik ders alırsam okulu 3 senede bitirmiş olucam inşallah
eğer sende 45 krediye kadar aldıysan önümüzdeki dönemde yine o şekilde alırsan 1 dönem falan erken bitirebilirsin
bahar dönemi harçlarıda mart 11de yatırılmaya başlıyor diye biliyorum
şubat 10dan mart10a kadar 1 ay tatilimiz var
ne sıkcammmmzaten aşırı rahatlıkdan oluyorrrr bu
Yaaaa sen 1 sene önce bitirirken ,ben neden sadece yarım dönem erken bitirebiliyorum
Çok pis kıskandım vallaha .Bahar döneminde de üstten ders almayı planlıyorum .
1 ay tatil iyiymiş :)
2.dönem nasıl olucak kitaplar mı değişicek sosyal hizmetler okuyan var mı???
Kılzar liste ilk sayfada dursa olmaz mı?ordan güncellerim Sürekli paylaşayım mı? Benim için farketmezde sayfalarda kaybolmasın diye.
Sınava 28 gün kaldı .
Eğer günde 4 ünite bitirsem, 72:4 =18 gün eder .
3 ünite olursa , 72:3 =24
Yani ortalama en az günde 3 ünite bitirmem lazım .
Canım liste bence ilk sayfada dursa daha iyi olur.. Sürekli güncelleyincede dediğin gibi sayfalarda kayboluyo..Kılzar liste ilk sayfada dursa olmaz mı?ordan güncellerim Sürekli paylaşayım mı? Benim için farketmezde sayfalarda kaybolmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?