- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Gazel bu çizelge işini çok iyi akıl ettin bende hemen yaptım kendime bi çizelge...
İnsan acayip gaza geliyoo, en azından programlı çalışıcağını bildiği için gözü korkmuyo..
bende bugün sabah erken kalkıp bismillah dedim şükür başladım ve bir ünite bitirdim :) çok komik yaa bir üniteye bile seviniyorum artık sevindirik olduk çıktık :)
olsun başlamak bitirmenin yarısıdır derler :) bugün akşam da bir ünite bitirecem nasipse, böylelikle 25 ünitem kalmış olacak... :)
çizelgeyi yaptım çok faydası olacak gibi, planlı programlı olunca içi rahat oluyor insanın, en azından listeyi duvarda her görüşünde içime çalış çalış diye bi ses geliyor
çizelgeme ilk işaretimi atmış bulunuyorum :)
sen dün başlıcaktın canım naptın başlayabildinmi? staj ne alemde...
Kızlarr
bende dün başladım ama çokkötü bişy yaptm ,oturdum 1 ünite kaç sayfadan oluşuyor diye saydım bnde butun motive gitti,siz 15 - 20 sayfasının hepsini nasl akılda tutuyorsunuz konu çalışa tekniğini anlatabilir misiniz?
kızlarr benim 8 ders var 8 üniteden 64 ünite mi ediyor yaaa nasıl çalışıcam ben yaa:84:
final ünitelerinden çalışmaya başla arkadaşım ara sınav ünitelerine göz gezdirsek en son yeter
aferin kız sananiye saydın sayfaları moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor
benim 30 sayfa olan ünitem bile var
okuyup önemli gördüğün yerlerin altını çizerek git yada fosforlu kalem çok işe yarıyor sonra tekrar ederken direk gözüne çarpıyor
birde benim kitaplarımda yana çıkmalar var küçük notlar şeklinde diğer bölümlerin kitaplarında da varmı bilmiyorum ama onlar aynen sınavda çıkıyor sende de varsa dikkat et
kızlarr benim 8 ders var 8 üniteden 64 ünite mi ediyor yaaa nasıl çalışıcam ben yaa:84:
Ben de 6 dersim olduğunu düşüyordum ,meğersem 9 dersmiş :) 4. sınıfın derslerinden de alıyorum .Acaba bu şekilde okul erkenden biter mi :26: bilgisi olan var mı bu konuda ?
Arkadaşlar bahar dönemi harçları ne zaman yatırılıyor :26: onu kaçırmayalım .
Canım hoşgeldin .. Öyle düşünme çalışınca herşey biter sen hele bi başla sonu gelecek Allahın izniyle inşaAllah..
Sende bi çizelge yap kendine bi sınır koy hergün en az 2 yada 3 ünite çalışacağım diye ..
Ben öyle yaptım hergün Allah nasip ederse 3 ünite çalışacağım hafta sonları biraz dahafazla çalışırım diye düşünüyorum..
Bakalım çok hırslandım finallerim yüksek gelmeli.. Ben bide sessiz, sakin bi ortamda çalışmayı seviyorum odada yanlız oluyorum ister sesli, ister sessiz çalışıyorum..
Ünitem bittiği zaman biraz mola verip bi daha sonra tekrar başlıyorum..
benimde 1.sınıftan 4ü 2.sınıftan da 4 eklenmiş poff ben onları vereyım diye uğraşırken 2.sınıf eklendi birde kısmettt Allah zihin açıklığı versin yaa hepimizee
Amin canım .
Acaba üstten ders alanlar ,bizim gibi erkenden mi bitirmiş olacaklar .Şunu bir araştıralım .
Bak nette şöyle yazıyor .
Soru 6: Üstten ders alarak açıköğretim bölümlerini erken bitirebilir miyiz?
Cevap 6: Evet üstten ders alarak erken bitirme olanağınız mevcuttur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?