Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Gazel bu çizelge işini çok iyi akıl ettin bende hemen yaptım kendime bi çizelge...
İnsan acayip gaza geliyoo, en azından programlı çalışıcağını bildiği için gözü korkmuyo..

evet benimde hoşuma gitti, her işaret attığımda sanki ünitelerim bitiyormuş gibi geliyo :)

Kızlarr

bende dün başladım ama çokkötü bişy yaptm ,oturdum 1 ünite kaç sayfadan oluşuyor diye saydım bnde butun motive gitti,siz 15 - 20 sayfasının hepsini nasl akılda tutuyorsunuz konu çalışa tekniğini anlatabilir misiniz?

1 ünite 1 ünitedir başlaman yeter
ben daha başlayamadım bırakınca elime kitabı almak zor geliyor
stajda yoğun öğretmenimde sağolsun sınıfa yapmam için bazı görevler verdi onlarla uğraşıyorum rapor yazıyorum derse sıra gelmiyor ki
bugünde evde bi temizlik yapıp başlıcam derse haftasonuda baya bir ilerletmeyi düşünüyorum
planımıda daha yapamadım tembelleştim yine

aferin kız sana niye saydın sayfaları moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor
benim 30 sayfa olan ünitem bile var
okuyup önemli gördüğün yerlerin altını çizerek git yada fosforlu kalem çok işe yarıyor sonra tekrar ederken direk gözüne çarpıyor
birde benim kitaplarımda yana çıkmalar var küçük notlar şeklinde diğer bölümlerin kitaplarında da varmı bilmiyorum ama onlar aynen sınavda çıkıyor sende de varsa dikkat et

Son düzenleme:
bende yarın sabah baslıorm kızlar

kalmak ıstemıorm
gunde 2 ser saat calıssak bıter konular

aferin bana ama bak neler yaptım kendime ilk defa konu çalışmaya başladım ki şimdi işyerinde çizelge oluşturuyorum kendime:)bend eilerleme var galiba umarımm bu ilerleme gerilemeye dönüşmez pes etmemde inş. soru ezberlemeye yönelmem

neyse bu akşam başlıyım iyice kendimi vereyim derslere ,soruları ezberlemicem artık çıkmıyor

rengarenk fosforlu kalemlerm var ,evet yanlarda kutucuklar var ..oraları çizeyim o zaman birde.

konu anlatımı var ama birde içersinde 1 sayfa örnek var onu okumama gerek var mı acaba canım?

kızlarr benim 8 ders var 8 üniteden 64 ünite mi ediyor yaaa nasıl çalışıcam ben yaa:84:

sadece finalde sorumlu olduun üniteleri çalışmanı tavsiye ediyorum ki böyle üniteleri hep dile getirmemelisin çünkü böyle daha çok stres yapıyorsun canım kolay gelsin..

benimde almıyor kafam işten yorgun gelyorum bakalım dün akşam biraz baktım..

sende başla canım,şimdi başladığında kendini verdiğinde derse ünitelerin bittiğini gördükçe daha çok motive olup derslere sarılacaksın

kızlar bende vizelerden sonra hiç çalışmadım matematikten 4 istatistikten 3 ünitem var...
finaller ne zamandı bu arada?

Gözüm piolini aradı ama bulamaadı piolinn kuzumm nerdesinnnn???

Kızlarr ben serdim yine dersleriii başlamam lazımm en acilinden az bişey baktım o kadar hergün 2 ünite çalışırsam olur inşallah..

listeye 30 ünite yazarmısınız.SORUMLU ÜNİTE SAYISI 30 Çalıştığım ünite sayısı :0

kızlarr benim 8 ders var 8 üniteden 64 ünite mi ediyor yaaa nasıl çalışıcam ben yaa:84:

Ben de 6 dersim olduğunu düşüyordum ,meğersem 9 dersmiş :) 4. sınıfın derslerinden de alıyorum .Acaba bu şekilde okul erkenden biter mi :26: bilgisi olan var mı bu konuda ?

Arkadaşlar bahar dönemi harçları ne zaman yatırılıyor :26: onu kaçırmayalım .

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin .. Öyle düşünme çalışınca herşey biter sen hele bi başla sonu gelecek Allahın izniyle inşaAllah..
Sende bi çizelge yap kendine bi sınır koy hergün en az 2 yada 3 ünite çalışacağım diye ..
Ben öyle yaptım hergün Allah nasip ederse 3 ünite çalışacağım hafta sonları biraz dahafazla çalışırım diye düşünüyorum..
Bakalım çok hırslandım finallerim yüksek gelmeli.. Ben bide sessiz, sakin bi ortamda çalışmayı seviyorum odada yanlız oluyorum ister sesli, ister sessiz çalışıyorum..
Ünitem bittiği zaman biraz mola verip bi daha sonra tekrar başlıyorum..

benimde 1.sınıftan 4ü 2.sınıftan da 4 eklenmiş poff ben onları vereyım diye uğraşırken 2.sınıf eklendi birde kısmettt Allah zihin açıklığı versin yaa hepimizee

Hoşbuldum hayatım..Ya çok tuhaf bazen öyle çalışasım geliyor ki bazense ayy okumak gelmiyor içimden çalışmak anlamıyorumm yaa oku oku girmiyor kafama biraz da benim morale bağlı biliyormusun
Bu arada özel msjna cvp atamadım doluymus kutun cnm

benimde 1.sınıftan 4ü 2.sınıftan da 4 eklenmiş poff ben onları vereyım diye uğraşırken 2.sınıf eklendi birde kısmettt Allah zihin açıklığı versin yaa hepimizee

Amin canım .
Acaba üstten ders alanlar ,bizim gibi erkenden mi bitirmiş olacaklar .Şunu bir araştıralım .

Bak nette şöyle yazıyor .
Soru 6: Üstten ders alarak açıköğretim bölümlerini erken bitirebilir miyiz?

Cevap 6: Evet üstten ders alarak erken bitirme olanağınız mevcuttur.

İnanırmısın kredili sistem hakkında bir bilgim yok malesef cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…