Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Bende cumartesi günü olan oturumun cevaplarına baktım da pek iyi değil..
hukukun tml kavr.50
anayasa40
halkla ilş.60
bilgisyr.60
Rezillik.. Anayasa neysede diğerleri beklediğimden düşük..

Pazar günü olan oturumada baktım moralim sıfırlandı..
Medeni hukuk:55
Adalet meslek etiği:65
İdare hukukuna giriş:30

ingilizce:90

Kızlar idare hukukundan kaç almam lazım sizce? Anayasayı kaldıramadan bu daha da fena çıktı

Hangi bölüm ve kaçıncı sinifti ?
Acaba bütün derslerde mi 10- 11 soru aynı çıktı ?

Hangi bölüm ve kaçıncı sinifti ?
Acaba bütün derslerde mi 10- 11 soru aynı çıktı ?

İşletme 3. sınıf 5 dersden girdi.. İkisi 70, biri 55 diğer biraz düşük o da 45 geldi.. Ama 70 gelenler krediyi yükseltiyo zaten..
Geçen dönem karacan nokta atış dediler ondan çalıştım yok çıkmadı, bu sene çıkmış sorular çıkıyo dediler ondan çalıştım yok o da çıkmadı..
Benim şansıma illa oturup çalışcam öyle soru ezberlemekle olmuyo bende işe yaramıyooo

Bu arada ben 2 ünite çalıştım yatmadan 1 ünite daha çalışırım bana 3 ünite daha ekleyebilirsin sevgicimm

bende egemden çalıştım hatta kelime kelime ezberledim
ama 1 tane bile sorusu çıkmadı:2:

bu arada moralim 0
ünitelerimi hesaplayıp planımı yaptım
tam 46 ünitem var sadece final
tüm kitaplar 90 ünite
ara sınava dönüp bakacak vaktim ne yazık ki yok
bugünde ders çalışamadım
migrenim tuttu ağlıcam artık sinirlerimde bozuldu iyice

yarından itibaren her güne 2 ünite yazdım
hiç yapabildiğim ve yapabileceğimi düşündüğüm bir iş değil
ama birde ne göreyim 7 şubatta bitiyor her gün 2 ünite çalışırsam
sadece inkılaba her güne 1 ünite yazdım
yarın başlıyorum bakalım her gün 2 ünite çalışabilecekmiyim:18:

Canım her dersten mi günde 2 ünite çalışıyosun sen ?

iyi güldürdün kız Allah seni.o kötü şeyi bende hep yapıyorum hatta çalışıp çalışıp kaç sayfa kalmış diye bakıyorum ama gerçektende heves kırıcı oluyor.

sevgi meleği hayırlı olsun sayfan.40 ünite canım benim.başlamadım daha allaha emanet gidiyoz bakalım.bu liste dediğin gibi ilk sayfada kalsa daha kolay hepimiz için diye düşünüyorum

aaaa canım yaa olmuyor böyle bak ilk dakkadan moral bozmak yok...ara sınavlar kötü geçmiş bile olsa geçmiş geçmişte kaldı, önümüzdeki maçlara bakıcaz...
dikkat edersen birçok kişinin kötü geçti sınavları...bu demek oluyor ki aöf nin eğitim kalitesi zırvalığı ile otomatikman çanlar düşük olacak ve düşük almış olduğun derslerden bile geçeceksin bak gazel dediydin dersin...
fazla takma kafanı arasınavı...önümüzde final var ve oturup eşşek gibi çalışacaz başka yol yok...
evet bize nazaran senin ünitelerin biraz fazla ama en kötü ihtimalle bizden yaklaşık bir saat fazla çalışacaksın günlük...
dediğin gibi günde 2 ünite bitirmen lazım, aksi halde yetişemezsin sanırım... biraz sıkıştıracaz artık canım benim napalım çaremiz varmı?
inan bak oğlum acaip huysuz bu aralar kitabı elime alsam kıyameti koparıyor, eşim desen ayrı mesele, iş güç yemek temizlik ıvır zıvır valla bazen bıkkınlık geliyor yangın var diye bağırasım geliyor....ders çalışma iştahım yok, iştahım olsa bile zamanım yok...ya rabbim takdir senden artık yardımcı ol bize diye sürekli dua ediyorum...
herşeye rağmen çalışacaz tatlım, vazgeçmek yok...ben hala bir ünitede kaldım tık yok valla, ne diyeyim ki canım burnumda çıkacak gibi yinede şükür allah sıhhat versin de napıcaz zamanı fırsatı bulacaz inşallah...

Canım her dersten mi günde 2 ünite çalışıyosun sen ?

yok canım ben ders ders bitirerek gidiyorum çünkü konularım birbiriyle bağıntılı
o yüzden koparmadan bitirene kadar çalışıyorum
mesela yaratıcılık dersim var 4 ünite
bugün 2 bitircem
yarında 2
o ders bitmiş olacak

haklısın canım öyle ama insanız sonuçta bunalıyoruz
ara sınavı unuttum bile
birde onu dert etsem hepten tırlatcam zaten
bi başlasam devamı gelecekte iştee
2 ünitede nasıl bitiricem bir günde bilmiyorum
bütün gün boş oturmuyorum ki
bugün başlıyorum artık bakalım yetiştirebilcekmiyim o kadar üniteyi:18:

2 ünite daha bitirdim
Şimdilik yeter azıcık eşimle beraber dışarı çıkalım
Hep ders hep ders olmaz ki

2 ünite daha bitirdim
Şimdilik yeter azıcık eşimle beraber dışarı çıkalım
Hep ders hep ders olmaz ki

adacım olmuyor bak böyle kıskanıyoruz yahu :)
ben bir ünite bitirmiştim öylece duruyor valla, sen böyle ard arda bitiriyorsun maşallah diyelim nazar etmeyelim...tembelleştim iyice...

benim adım hıdır elimden gelen budur demişler, elimizden gelen bukadar canım benim, çok yıpranmaya da lüzum yok...biz çalışabildiğimiz kadar çalışır gireriz, ondan sonrası allahın takdiri :)
eee ne demişler, olduğu kadar..olmadığı kader....

Sevgicim ben daha bi konu bitirebildim listeye eklersin.
Çok sıkıcı yahu konular heralde son hafta depara kalkıcam ben

Bende bir ünite bitirdim sorularına çözücem şimdi akşamda 1 ünite bitiririm hergün 2 yeterli..

sevgi arkadaşım 1 ünite bitirdim yazarmısın
bismillah diyip ilk üniteyi yazalım
bu kadar yeter bana bu ünite 1ay idare eder
şaka bir yana hiç bırakmadan 2.üniteye devam edeyim ben
diğer arkadaşlarda biraz yavaş olsun lütfen olmuyor böyle kıskanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…