Sağol canım benim, birazdan açılır merak etme, ara ara deneyebilirse esin denesin...
Bak çok güzel düşünmüşsün, doğru ya, sen bir de örgün okurken elinin altında böyle bir imkan var, ne güzel. :)) Şimdiden iyi dersler, ben de önümüzdeki hafta güdüp kurs kaydımı yenileyeceğim. Pazar günü başlıyor dersler, saatini değiştirmişler, 11'e almışlar...
Arkadaşımla konuştum da app store da öyle bir indirme yok gözükmüyor dedi neresinden inidirdin canım sen bir tarif etsen
Canım app Store'de searchden Anadolu yazınca ilk bu uygulama çıkıyor, Anadolu uninin logosu var hatta. Onu yükledikten sonra tc kimlik No ve şifreyle güz dönemine bakınca çıkıyor. Güz donemi kutucuk seklinde, o kutucuğu yana kaydirinca donem sonu notu gözüküyor. Yani işleyiş söyle: uygulama ac- uzaktan eğitim- tc ve şifre giriş- 2013 donemi- güz donemi- (kutucukta ilk ara sınav gözüküyor yana kaydirinca donem sonu gözüküyor). Harf notu henüz yok, bir daha kutucuğu kaydirinca o boş sekilde gözüküyor. Umarım anlatabilmisimdir, bir sorun olursa ben buralardayim istediğin zaman sorabilirsin canım benim...
geçtin mi sedulu
arkadaşlar facebookta falan şimdi de diyorlarki, yayınlananlar silindi, göremiyoruz, gördüklerimiz aslında eski notlardı aslında yayınlanmadı vs vs
neler oluyor ya kime inanacağımızı şaşırdık vallahi
ben başta görünce kesin yalan haberdir dedim, burda bakanları görünce aa dedim demek doğruymuş
sonra herkes ''onlar eski notlar'' demeye başladı
çok kafam karıştı vallahi
bana gelince, eşim defalarca denedi ama malesef açamadı zaten, bulamadı hiç not girilmemiş gibi...
şimdi de ameliyata girdi daha da arayıp soramam, iphone'um olaydı bakardım tekrar
Kız bakamadım ki baksam göreceğim loto gibi sonuçları
bi pazarımı yediler ya
Siteye 3 kere girdim üçündede farklı notlar vardı.Birinde matematik 50 gösteriyodu,diğerinde 35, en son girdiğimde 20 bende anlamadım bişeyy karıştırdılar hepten sinirim bozuldu hangisine inanayım ben şimdi
Günaydın canım arkadaşlarım,
Sonuçlar açıklanmış ama sadece akıllı telefonlardan görülebiliyor, internetten henüz bakılmıyor. Ben gördüm sonuçlarımı, akıllı telefonlardan bakabilirsiniz...
YANİ GEL DE DELİRME YAAA TA SABAH 9 da gördüm sevgiye de yazdım ne bilem akıllı telefond edikleri ıphonemiş eee ne etcem bennn benimki akılsızmı nokia n72Benimde akıllı tlf. ama akıllı tlf.larda değil sadece iphone dan bakılabiliyor.
Ciddi misiniz gerçekten ?
Evet çok ciddiyim bende şaşırdım her girdiğimde notlarım çok çok farklı
aöfden iyice soğumaya başladım bi işide ellerine yüzlerine bulaştırmadan halletseler
yani ben dersaneye giderken, (her ilde bilmem kaçar tane şubesi olan bi dersaneye gidiyordum inanılmaz büyük bir kurum) sabah sınava girerdik, ertesi sabah her puan türüne göre (yaklaşık 10 farklı tür vardı) türkiye sıralamamız, her dersten ortalama kaç yapılmış ilde kaçıncıyız hangi puan türünde kaçıncıyız, bir önceki sınava göre neyi yükselttik neyi düşürdük bunların grafikleri falan... koskoca istatistik döker yayınlarlardı, hatta basıp kağıt olarak verirlerdi, demekki çok da zor bir işlem değil
altı üstü bir optik form okunacak, nasıl bu kadar vakit alır yahu?
Evet çok ciddiyim bende şaşırdım her girdiğimde notlarım çok çok farklı
sonuçlar açıklandıktan sonra kesinlikle itiraz et
yaptıkları saçmalığı inkar edemezler
madem notların değişmiş sürekli verdikleri notlara nasıl güvenebiliriz şimdi
pes artık diyorum bu kadarıda olmaz iyice aştılar kendilerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?