Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

ilk dönem hiç aklıma gelmedi nedense
tde ile farklı kampüsteyiz biz, varlığını unutmuşum resmen
teşekkür ederim, sana da şimdiden iyi çalışmalar
eşim arasıra deniyor ben de güzel haberlermle gelrm inşallah

Arkadaşımla konuştum da app store da öyle bir indirme yok gözükmüyor dedi neresinden inidirdin canım sen bir tarif etsen

Canım app Store'de searchden Anadolu yazınca ilk bu uygulama çıkıyor, Anadolu uninin logosu var hatta. Onu yükledikten sonra tc kimlik No ve şifreyle güz dönemine bakınca çıkıyor. Güz donemi kutucuk seklinde, o kutucuğu yana kaydirinca donem sonu notu gözüküyor. Yani işleyiş söyle: uygulama ac- uzaktan eğitim- tc ve şifre giriş- 2013 donemi- güz donemi- (kutucukta ilk ara sınav gözüküyor yana kaydirinca donem sonu gözüküyor). Harf notu henüz yok, bir daha kutucuğu kaydirinca o boş sekilde gözüküyor. Umarım anlatabilmisimdir, bir sorun olursa ben buralardayim istediğin zaman sorabilirsin canım benim...

Son düzenleme:

Tşk ederim canım çok güzel anlattın. Ben de arkadaşıma gönderdim aynı yazdıklarını. Ama şuan araba kullanıyormuş o yüzden gittiği yere varmasını bekleyeceğim...

arkadaşlar facebookta falan şimdi de diyorlarki, yayınlananlar silindi, göremiyoruz, gördüklerimiz aslında eski notlardı aslında yayınlanmadı vs vs
neler oluyor ya kime inanacağımızı şaşırdık vallahi
ben başta görünce kesin yalan haberdir dedim, burda bakanları görünce aa dedim demek doğruymuş
sonra herkes ''onlar eski notlar'' demeye başladı
çok kafam karıştı vallahi

bana gelince, eşim defalarca denedi ama malesef açamadı zaten, bulamadı hiç not girilmemiş gibi...
şimdi de ameliyata girdi daha da arayıp soramam, iphone'um olaydı bakardım tekrar

Bende forumlardan araştırdım notlar kaldırılmış bakanlar bi daha bulamamış vs.
Eski notlar olduğunu sanmıyorum ortalık fena karıştı

Benim arkadaşım da bakamadı çünkü not yok. Sanırım tepki toplayınca kaldırdılar. Haksızlık bu nerde kaldı eşitlik ilkesi.....

aöfden iyice soğumaya başladım bi işide ellerine yüzlerine bulaştırmadan halletseler

yani ben dersaneye giderken, (her ilde bilmem kaçar tane şubesi olan bi dersaneye gidiyordum inanılmaz büyük bir kurum) sabah sınava girerdik, ertesi sabah her puan türüne göre (yaklaşık 10 farklı tür vardı) türkiye sıralamamız, her dersten ortalama kaç yapılmış ilde kaçıncıyız hangi puan türünde kaçıncıyız, bir önceki sınava göre neyi yükselttik neyi düşürdük bunların grafikleri falan... koskoca istatistik döker yayınlarlardı, hatta basıp kağıt olarak verirlerdi, demekki çok da zor bir işlem değil

altı üstü bir optik form okunacak, nasıl bu kadar vakit alır yahu?

Siteye 3 kere girdim üçündede farklı notlar vardı.Birinde matematik 50 gösteriyodu,diğerinde 35, en son girdiğimde 20 bende anlamadım bişeyy karıştırdılar hepten sinirim bozuldu hangisine inanayım ben şimdi

Ciddi misiniz gerçekten ?

Benimde akıllı tlf. ama akıllı tlf.larda değil sadece iphone dan bakılabiliyor.
YANİ GEL DE DELİRME YAAA TA SABAH 9 da gördüm sevgiye de yazdım ne bilem akıllı telefond edikleri ıphonemiş eee ne etcem bennn benimki akılsızmı nokia n72

eşiminde samsung ne olcak nerden öğrenecemmmmmm
bu üniversiteninnnnn......

Evet çok ciddiyim bende şaşırdım her girdiğimde notlarım çok çok farklı

Her türlü tuhaf uygulamaya eyvallah denilebilir bir ölçüde ama tutarsızlık olması çok can sıkıcı..
Neye inanacağız, demekki notlar değiştiriliyor ikide birde...

gerçekten türkiyede aof gibi saçma sapan işler yapan bir kurum daha yok
dediğin gibi bu kadar zor bir işlem değil bu
sanki elleriyle gözleriyle okuyorlar
taş devrinde gibi hissediyorum kendimi
sınava gir çık 1 ay sonuç bekle
ama paraya gelince bakınız bangır bangır her yerde duyuru evlere kayıt yenileme duyuruları yollanıyor
başka şeye gelince niye bu kadar ilgi yok
yemin ediyorum gidip kayıt yeniletmeye korkar oldum
2 ay mal gibi git gel git gel yapıyoruz
geçen dönem her hafta büroya gittim geldim yazık değil mi
madem o kadar para verdim bari hakkını alayım ama nerde
ordaki adamlara söylenip duruyorum her seferinde ama onlarda bizler gibi herşeyden bi haberler
fakültenin başındakiler bile yahu biz neyi nasıl yapıcaktık diye düşünüyorlardır eminim
çünkü hiç bir maile hiç bir şikayet mantıklı bir cevap yok hep klişe aynı laflar
yok çok öğrenci var
yok sistem çöktü sistem durdu
yok giderler çok
yok eğitim kalitesini yükselticez
bakalım bu dönem başımıza ne işler gelecek

Evet çok ciddiyim bende şaşırdım her girdiğimde notlarım çok çok farklı

sonuçlar açıklandıktan sonra kesinlikle itiraz et
yaptıkları saçmalığı inkar edemezler
madem notların değişmiş sürekli verdikleri notlara nasıl güvenebiliriz şimdi
pes artık diyorum bu kadarıda olmaz iyice aştılar kendilerini

İtiraz etmem sonuç verir mi bilmiyorum ki..Peki bu itirazı nereye yapabilirim ? Haklısın bende böyle saçmalık görmedim soğudum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…