Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar ben daha ilk denememde çıldı :) aha dedim tamam ilk kez şans benden yana....
ama nerdeeeee
açıklanmamış ki..çok ümitlenmiştim bugün yaaa....pazartesiyi bekleyecez heralde

kızlar ben daha ilk denememde çıldı :) aha dedim tamam ilk kez şans benden yana....
ama nerdeeeee
açıklanmamış ki..çok ümitlenmiştim bugün yaaa....pazartesiyi bekleyecez heralde
güya geçen hafta çarşmba baktığımda 1 mart cuma öğleden sonra açıklanacak diyolardı bekle bak bak bak nerdeeeeeeeeeeee

dün yazmışlardı aöf 8-9 martta açıklanacak diyeeee

olduuu bi açıklayaydılarrrr

ufffffffffff

canımsınnn sevgi
meleğimsin sevgi:):):) ayyyy çok sağol eklemişinnn inşlh iyi puanlarla geçerimdeeee aktifce çalışır mayıs sınavlarnaa:):):

Hoşgeldin

inşallah hepimiz veririz derslerimizi
inşallah herkes versin derslerini de sevgicim benim durum vahim eğer geçmiş olsamda dgs için yüksek notlar olmassa bir anlamı kalmayacağından bu dönem bırakma ihtimalim varrr o bakımaaaa merakla bekliyom sonuçları
sanarsın kardeşmin öss sonucunu ,nenemin hac kurası sonucunu beklemesi gibi bekliyorummm.... bakalım...

İnşallah verirsin inşallah
Ben mezun olmayacağım bilerek ama tek ders kalsın istiyorum uğraşmakta zoruma gidiyor artık
Rabbim hepimizin hedeflerini hakkında hayırlı eylesin

geçen vizeler açıklandığında benim bir gözüm öğrenci sayfasındaydı açıklanır açıklanmaz görmüştüm notları, sonra birden yoğunluk oldu bir çok kişi ertesi güne kadar görememişti pazartesi inşallah öğrenirizde strese girmeyiz.

BUGUN ŞU SAAAT İTİBARİYLE HAZIR NETİ AÇMIŞKEN GOOGLE BİR AÖF YAZAYIM DEDİMMMM

ve bissürü sayfa 2013 aöf güz sonuçalrı açıklandı yazmazmı
başta star gazetesi linki ve ardında samanyol haber linki

yaaa tıklayınca aöf öğrenci otomosyonuna yönlendiryolar vedeee ne açıklama ne bişeyyyyy dalga geçer gibi adeta onalr alt yapısını hazırlamış bugun yarın açıklanacak sayfanın.... acaip gıcık oldummmmmmm ..a nalayacağnız heyecanlanmayın ben gibi açıklanan hiç bişey yok hala arasınav notlarmı gözükyorrrrr...

sabah sabah canımı sıktı amannnn geç olsunda güç olmasın diyorum artık...

görüşürüz

Günaydın canım arkadaşlarım,

Sonuçlar açıklanmış ama sadece akıllı telefonlardan görülebiliyor, internetten henüz bakılmıyor. Ben gördüm sonuçlarımı, akıllı telefonlardan bakabilirsiniz...

Gerçekten mii? Akıllı tlf. ne özelliği varmış yahuu ayrımcılık yapıyorlar

sadece iphone dan mı bakıyoruz peki? yani ben blackberry kullanıyorum ama bunda yok sanırım her yerde iphone yazılmış

iphonedan nasıl bakacağız bilen var mı? app mi indireceğiz? eşimi arayayım baksın dicem de ne yapcağını anlatmam lazım ona yoksa kesin uğraşmaz

ben baktım hiçte sonuçlar yok akıllı telefonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…