• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krediyle Ev Almak ...

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba arkadaslar kendımı bıldım bılelı kıracıyız ve artık oraya tasın buraya tasın kıra derdınden bıktık... Kendı evımızı alıp rahatca dayayıp dosemek ıstıyoruz. Sızden bi fıkır almak ıstıyorum

Ben bır tanıdıgımızın iş yerınde kendımı 2.000 tl ye calısan olarak gostertıcem. Sıgortamı kendım yatırıcam sanırım calıstıktan 6 ay kadar sonra kredı cekebılıyormussun. Peşinat olarak araba var 25-30 bın tllık. Bu sekılde kredı cekebılıyormuyum 6 ayın sonunda ya da böyle yapanlar var mı ?

pesınat ıcın alıcagınız ewın degerıne gore degısebılır acıkcası.genelde bankalar ewın yuzde 75 ine kredı cıkarıyor cunku.yuzde 25 pesın vermenız gerekıyor.sigorta ıcın dedıgınız gıbı ve bildiğim kadarı ile 6 aydan sonra kredi cekebılıyorsunuz ama evde ne kadar gelır gosterırsenız o kadar da yuksek kredı cekebılırısnız.

Merhaba arkadaslar kendımı bıldım bılelı kıracıyız ve artık oraya tasın buraya tasın kıra derdınden bıktık... Kendı evımızı alıp rahatca dayayıp dosemek ıstıyoruz. Sızden bi fıkır almak ıstıyorum

Ben bır tanıdıgımızın iş yerınde kendımı 2.000 tl ye calısan olarak gostertıcem. Sıgortamı kendım yatırıcam sanırım calıstıktan 6 ay kadar sonra kredı cekebılıyormussun. Peşinat olarak araba var 25-30 bın tllık. Bu sekılde kredı cekebılıyormuyum 6 ayın sonunda ya da böyle yapanlar var mı ?

merhaba ,bende 1 yıl öncesine kadaar kiracıydım. ve ev ev dolaş dolaş bütün eşyalarım mahvoldu ,geçen sene bir deli cesareti yaptık ev sahibim evi satmaya karar verdi ... elimizdede çok peşinat yoktu olan 8 milyar ,ve alıcagımız ev için 82 milyardaha vermemiz gerekiyordu... düşün düşünn kafayı yiyecek gibi olduk. allahım sen yardım et dedik ve ğirdik işin içine ve tam bir sene olucak ocakta... sıkışmayınca hiç birşey olmuyor kiraya 500 verene kadar kendi evimize 1050 veriyoruz en azından her yıl artış olucakmı nekadar olucak derdi . ve çocukalra işleiirmize hangi semt hangi okul derdi olmuyacak. kesinlikle ödeme gücün varsa al derim ,satan herzaman zarardadır , aldıgım ev şimdiden 15 milyar karda metro açıldı ohhhh miss miss.... alalhım yar ve yardımcınız olsun canım.hayırlısıyla olsun evinnnnn

Back
X