Krediyle ev

600 lirayla geçinmeyi düşünüyormuş konu sahibi,ihtiyaç olmadan da çalışmayı dusunmuyormus. Herhalde aylık 200 falan ellerine kalırsa ihtiyaç olacağını düşünüp çalışacak. Onun dışında k.peder 200 vermeyi düşünüyormuş ama teee 4-5 sene sonra - o zaman 200 ne olur siz hesap edin- ama k.pederin parasından gozu olmayan konu sahibi 50 yeter kalani da kendi istediği gibi harcasın kendi kazanmis diyor sonuçta. Çünkü kendi emekleri ile ev almak istiyormus-kendi emekleri eksi elli bin diyin siz ona-. Heee bu arada kendi emeği dediği de nişanlısının emeği haaa. Başta da dediğim iz gibi ihtiyac halinde çalışmak baya düşük bir rakam. Şimdi niye bunları anlattım çünkü herkese yanlış anlamissiniz diyip tekrar anlatıyor,tek amacım yanlış anlamaların önüne geçmek. Bence baya da doğru analiz ettim.

senin için yazmadım ablacığım kırdıysam özür dilerim genel olarak yorumladım ben burda açılan konuların çokluğundan böyle.Ayrıca az once kaba bır yorum yapılmış sana kib ledim hemen kimse kimseye öyle hakaret edemez torbacın diyerek.Ben sadece hayatın çok pahalı olduğundan öyle ucu ucuna hesapla yaşanamayacağından örnekler verdim

En doğrusunu yapmışsın C ceycey0406 "elden gelenle öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz " demiş atalarımız.Onemli olan kimseye muhtaç olacak duruma düşmeden birseylerin sahibi olabilmek.İyi planlandiginda insan pek çok şeyi başarabiliyor zaten .Yalnız Allah içine sindirsin topraktan girmek baya farkettiriyormus

Eee normali o değil mi?? Miras denen şey miras sahibi vefat edince geçer zaten onun öncesinde miras bile denmez. Hayır normalde olması gereken şeyleri bile lutufmus gibi anlatmak... Yanlış anlamayın size denk geldi ama başka yazanlar da gördüm. Göz dikmedik gibi şeyler yazmışlar zaten normali o yazılacak bişey bile degil.

haklı olabilirsiniz ben kendi açımdan yazdım defalarca annem teklif etti satayım bazılarını ev alayım size diye ama kabul etmedik yani ısrar olmasına rağmen ıstemedık kendi emeğiyle kazanılan herşeyın tadı daha guzel

Kirayı daha mantıklı bulmuyorum kiralar da pahalı çünkü..
1000 tl kira vereceğinize ikiniz de çalışarak alın, ödeyin evi.. Başkasının evine havaya gideceğine para bankaya gider ama benim dersiniz..

Herkes senin ne dediğini anlamışta sen anlamamakta ısrar ediyorsun.kp inin geliri ne kadar?sana her ay çıkarıp verebilecekmi,vermek isteyecekmi?ayrıca hangi şehirde oturuyorsun 1000 tl kira dediğine göre pahalı bir şehir.diyelimki kp inde tamam dedi eline kalacak parada 1000 tl, belliki sen hiç ev geçindirmemişsin, o parayla kıtkanaat geçinirsin,çocukta yaparsan geçinmen imkansız.kp parada vermezse artık evin sıvasından boyasından başlarsınız yemeye.Bence baba evinde annene söyle 1 aylık bütçeyi sen takip et,al sat öde bi gör bakalım ne kadara geçiniliyor.halanı örnek vermişsinde ayrıntıları biliyormusun gerçekten?sadece asgari ücretmi alıyorlar,yoksa ek işler yardımlarmı var,borç dert varmı bi iyice ayrıntısını sor bakalım neler çıkacak altından.Benim işyerinde var asgari ücretle çalışanlar,çocukları oldu yardım paralarıyla aldılar mamalarını,fitre alıyorlar mesela ramazanda,haftasonu ek iş yapıyorlar.Herkes hayatının her ayrıntısını size anlatmıyor olabilir.Bencr ilk olarak dediğim gibi yaşadığın evin bütçesini bi takip et,sonra o mucizeler yaratan halanla samimice konuş,bide şunuda unutma sen yeni ev kuracaksın yeni ev kuranlar bilir evin eksiği bitmez sürekli bişeyler alman gerekecek.bana kalırsa küçük kirası az bir ev tutup para biriktirip bir süre beklemek daha doğru bu durumda

tam olarak gelirinizi,borcunuzu belirtirmisiniz?konu sahibiyle aynı şartlar demişsinizde merak ettim.ayrıca borç varmı mesela kredi kartı vs gibi.çocuk varmı?gerçekten merak ettim

Is ben 2 saatte 10 cesit yemek yaparım arada ütü yaparim sonra gider kahvemi içerim diye hava atmaya dönüyor

Is ben 2 saatte 10 cesit yemek yaparım arada ütü yaparim sonra gider kahvemi içerim diye hava atmaya dönüyor
tanımadan beni yorumlamayın 2 satırla hayat pahalı dıyorum ben geçinmek zor dıyorum ne hava atması basit şeyler bile dünyanın parası tutuyor demek istiyorum anlayanlara

tanımadan beni yorumlamayın 2 satırla hayat pahalı dıyorum ben geçinmek zor dıyorum ne hava atması basit şeyler bile dünyanın parası tutuyor demek istiyorum anlayanlara
Ben zaten sizin için yazmadım yanlış anlamissiniz
Ben ayda 1000 liraya geçinirim yok ben ayda 500 lirayla gecinirim diyenlerin durumu bana inandırıcı gelmiyor seklinde cevaplamistim
Aslinda size hak vermiştim neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…