- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Diger masraflari hesaplayinca ucu ucuna yetiyor ama tabii sosyal aktivite gezme ve kendimiz icin biseylerden fedakarlık ettigimiz takdirde. Ama şöyle de bir durum var bu sıkılkla gidersek 8 yilin sonunda cok rahat ederiz :)2200 tl gibi bir para ile 1600 tl kredi ödemek mantıklı değil.
Eğer destek olma imkanları varsa değerlendirin.
Şöyle bir durum var nişanlım 13 yaşından beri çalışmış kazandığının yarısını ailesine vermis evde ne varsa hali perde elektronik esya beyaz esya hepsinde ogullarinin emegi var. Ve soylemem ne kadar dogru bilmiyorum da bi ev yapılıyor bayaaa ultra lux bir ev kayinpederim ve amcamizin 2 ye bolunecek yani ordan gelen parayla size ev alicam diyor sozdeKp aslında diyor ki ‘4-5 sene geçsin sürünün sonra canım isterse (ki istemeyecek) ev almanıza yardım ederim’ kanma kp nin dediğine. Ne sözler veriliyor tutan yok. Nişanlında bu durumun farkında ki ev almaya yanaşmıyor. Bu borcun altından kalkabilirseniz girin. Kp kv anne baba güvenmeyin.
Diger masraflari hesaplayinca ucu ucuna yetiyor ama tabii sosyal aktivite gezme ve kendimiz icin biseylerden fedakarlık ettigimiz takdirde. Ama şöyle de bir durum var bu sıkılkla gidersek 8 yilin sonunda cok rahat ederiz :)
Kirada ayni2200 tl maaşla 1600 tl kredi ödeyip evliliğinizin en güzel yıllarını perişan edin. Aferin, çok iyi düşünmüşsünüz!
Canım aile yapısını bilemem ama böyle olanlar ve ya olmayanlar genelde sırtlarını dönüyor. Artık evladına yardım eden çok çok az o yüzden kendinize güveniyorsanız bu borca girin.Şöyle bir durum var nişanlım 13 yaşından beri çalışmış kazandığının yarısını ailesine vermis evde ne varsa hali perde elektronik esya beyaz esya hepsinde ogullarinin emegi var. Ve soylemem ne kadar dogru bilmiyorum da bi ev yapılıyor bayaaa ultra lux bir ev kayinpederim ve amcamizin 2 ye bolunecek yani ordan gelen parayla size ev alicam diyor sozde
Kirada ayni
Haklısınız nisanlm da siz gibi düşünüyor da ben kiyamiyorum galiba 1000 tlye kiraya oturmaya :)Yahu kira bin tl arada 600 tl daha fark var, ayrıca yeni evli çiftsiniz, her gününüz kavgayla stresle geçer, 600 tl ile geçim olabiliceğini nasıl düşünüyorsunuz. Bir gün lütfen markete giidn bir alışveriş yapın, hiç mi kıyafet almayacaksınız, hiç mi canınız bir şey çekmeyecek nedir bu ev deliliği, bekleyin kayınpederi alırsa ne güzel almazsa bakarsnız 1-2 kaç yıl sonra durumlara. Ne bu eziyet ev meraklılığı
Evliliğin en güzel yılları ilk 8 yıl ben olsam ilerisi iyi olacak diye en güzel gunlerimi heba etmezdim.Diger masraflari hesaplayinca ucu ucuna yetiyor ama tabii sosyal aktivite gezme ve kendimiz icin biseylerden fedakarlık ettigimiz takdirde. Ama şöyle de bir durum var bu sıkılkla gidersek 8 yilin sonunda cok rahat ederiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?