- Emoji Skoru
- 37.642
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi byzaahuseyin
İyi de bu anlattıklarınız yaşamak mı oluyor şimdi? Yeme, içme , ısınma..ee?? Ölmekten bir tık öncesi600 tl ile ev geçindirmek hayal ürünüymüş gibi dalga geçtiğinize inanamıyorum ya. Asgari ücretle kiraydı 2 cocuktı ev geçindiren var. Evine et almayanlar var. Biz ilk ev aldığımızda yapılandırmadan önce 2300 ödüyorduk eşimin ilk maaşları 3000 tlydi. Evimize et almadığımız soğukta battaniyeyle oturduğumuz oldu. 1 sene sonra ben de çalışmaya başladım eşimin maaşı üç beş arttı üstüne yapılandırma yaptık yılımızı düşürüp ödediğimiz kredimizi artırdık ben de arabamızı aldım maaşımla üstelik ben asgari ücrete çok yakın maaş alıyordum. İnsan isterse her şeyr sahip olabilir yeter ki sabretsin şükretsin ve çalışsın. Yaşamadığınızdan imkansız geliyor. İmkansız değil ama çok zor. Bir gün olmadı ki eşimden bir şey istedim. Üstelik ailelerimizin durumu çok çok iyi ama kimseye yansıtmadık. Ayağımıza ayakkabı almadık üniversite zamanımızdan kalma ne kıyafet var ne ayakkabı varsa onlaro giydik. Bence bu konu sahibinin tek hatası buraya soru sormak. Fikirler çeşitli olabilir ams dalga geçerek konuşmak ayrı bir durum.