- Konu Sahibi PurpleRain
-
teşekkür ederim bebişim kaydirigubbakcemile3ay süper görünüyor ya canım çekti valla
kızlaar içine başka bişey koysak olurmu ben kıyma sevmiyorum...
Garnitür yada peynir nasıl olur acaba??
bu neeeeeeeeeeeakannehir
harika bi goruntu,tadida eminim oyledir,biran once yapmam lazim,,,peynirlide olur dime,,,,cokacimcoookcokacimcoook
krebe bayılıyorum ki buda cok enfess duruyooo
Sumakçım canım çok teşekkürler, canım çekti diyince de kıyamıyorum ama ben mafoldumbentuceee ,ne yaptın sen allesen .:umursamaz:
cok canım cektı işte ,harika görünüyor valla cokacimcoook
Ya naptın sen yaa tuceeee mafoldumben
Bu saatte bana yaptırcanmı şimdi bunuuu :gitme:
çok teşekkür ederim canım, ikimiz de ankaradayız sanırım, buyrun gelin efendim, memnuniyetle opuyorumnanaktan
oyy kıyamam sana canım benim Şeniz krepli börekleri ben de çok seviyorum, galeta unuyla kızartınca sıcak sıcak harika oluyor, yine yorumunu beklerim tatlım denersen :1hug:
ömürüm canım beğendiğine çok sevindim, tariflerimi denemen de ayrıca çok mutlu etti beni a.s.Şeniz
Tucem yemek kitabım gibi oldun:kedi:
Neffis görünüyor,sağol canımm
offf çok güzel görünüyo ellerinize sağlık
ben de en kısa zamanda denemeye çalışcam
bence kerebin içine kaşar da çok yakışır, beyaz peynir nasıl olur bilmiyorum ama Eliscim, çıtır çıtır, dene bir an önce tatlım. teşekkürler bu arada opuyorumnanaktan
özellikle de galeta unuyla kızarmış çıtır çıtır bir krep muhteşem oluyor benceopuyorumnanaktan, bu krepler tatlı bile yapılabilir belki :uhm:
Üfff yavrum be, yesinler senicokacimcoook
tamam elisim, çok sevinirim kaydirigubbakcemile2tamam,yerimsenibendeniycem,burayada eklerim,unutmazsam tabikaydirigubbakcemile3
beni mi kaydirigubbakcemile3:kedi:Üfff yavrum be, yesinler senicokacimcoook
:dilcikar:bana mi dedinşakkıdıdelikafadulden
tuce ellerine sağlık çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?