Hamur İşleri Krep Hamurunda Avcı Böreği (Resimli)

nefiss görünüyo canim hhmmmhhcokacimcoook
mutlaka deniycemvereliniortak
ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan

valla resimde süper görünüyo, bende yaptım canım ama çok yağlı oldu, heralde yağını fazla koydum...
Bide üstüne kızartınca yenilmeyecek kadar yağlı oldu (
Acemilik işte bi dahakine yağını çok az koyucam, o zaman resim eklerim şimdi yaptığımı beğenmedim
...

nefiss görünüyo canim hhmmmhhcokacimcoook
mutlaka deniycemvereliniortak
ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim güllerdiyarı, marifetli hatunlar bastı burayı Şenizkaydirigubbakcemile3

cimcimecim, yağı iyice kızdırdıktan sonra kızartman gerekiyor tatlım; sigara böreği gibi kısık ateşte yağ çekmesi normal yani; ben yaptığımda çok yağlı olmuyor canım; ben de yağlı yemek yiyemem çok çünkü. Bir de yağdan çıkarınca havluya koy, o da fazla yağını alır, resimdeki kendi yaptığım börek, hiçbir oynama vs yapmayı da bilmem:1no2: üzüldüm şimdi canım, emek harcamışsın, olmamış mafoldumben ama bak dediğim gibi yaparsan olacak Şeniz

önerin için saol tucecim, cahillik işte ne yaptığımı bi bilsen gülersin bana zaten...
Krepi teflon tavanın içine yağ koymadan döktüm :) sonra içine yapıştımı? Annem görmeden hemen tavayı yıkadım bu sefer yağ koydum ama yağını fazla fazla koydum krepte çok yağ çekiyor ondan oldu sanırım. Ama yinede lezzetli olacağına inanıyorum ben, çünkü benimkinin tek sorunu yağlı olmasıydı...

olur böyle kazalar cimcimem, umarım bir dahaki sefere sorun olmaz canım :1hug:a.s.

Mmmmmhhh harika gözüküyor.Kiymali börekleri cok severim.
ellerine saglik canim.

teşekkür ederim azeri kızı, böyle becerikli hatunlardan övgü almak beni çok mutlu ediyor.

Nazenncim, paçanga böreğinden daha iddalı bence bu börek canım, çünkü ondan daha fazla emek istiyor, kreplerini kendin pişiriyorsun canım alkisalkisalkisa.s.

tucem bu sicagiylami yense daha iyi olur yoksa sogukken tüketildigindede fena diilmi
yaada kizartip sunuma yakin firinda isitilabilirmi
bi fikrin varmi bebem???

tucem bu sicagiylami yense daha iyi olur yoksa sogukken tüketildigindede fena diilmi
yaada kizartip sunuma yakin firinda isitilabilirmi
bi fikrin varmi bebem???

tatlım ben yeni kızrmışken çok severim, sıcak ve çıtır çıtır oluyor; ama kalınca ertesi gün mikrodalgada ısıtıyorum, ilk anki kadar olmasa da yine de gayet güzel oluyor opuyorumnanaktan

tucem ellerine kollarına sağlık tam benlik harika görünüyo..ellerine sağlık..

tucem bugün bizim nikah yil dönümümüz ve kollari sivayip
aksam yemeginde senin avci böreklerinden yaptimmmmmmmm
tadi harika
citir citir süper oldu
zaten krepi cok seviyoruz
esim bayildi
sayende yeni bir tarif daha ögrenmis oldum
biara vaktim oldugunda resimleride paylasicam canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…