Hamur İşleri Krep Hamurunda Avcı Böreği (Resimli)

en üstteki resmi ben koymadım arkadaşlar, araba kullanan arkadaşı da tanımıyorum, bu nasıl bir hata, yoksa şaka mı anlamıyorum?

bu tarifi bende yapiyorum cok güzel oluyor, ellerine saglik
galiba adam böregin kokusunu duyunca atladi arabasina sana dogru geliyo dikkat etdelikafadulden:roflol:

o adam avcı böreğine adını veren avcı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
tucem yine muhteşem bir tarifffffff :lepi:

iste benimkiler tucem
kiymam yoktu
sadece mantarli
ve havuclu bezelye kattim icine
ama inanilmaz lezzetliydi
tekrar tsk ederim
ve herkeze tavsiye ederim

tahmin etmistim tucem
cünkü tarifi ilk eklediginde yoktu öyle bisey
canini SIKMA tatlim

öenmli değil canım arkadaşım benim, şaşırdım sadece, onun yerinde başka bir resmi vardı böreğin. neyse tatlım.

bu tarifi bende yapiyorum cok güzel oluyor, ellerine saglik
galiba adam böregin kokusunu duyunca atladi arabasina sana dogru geliyo dikkat etdelikafadulden:roflol:

bana da öyle geldi, bu böreği sık yapmamak lazım, trafik sıkışabilir kaydirigubbakcemile3

o adam avcı böreğine adını veren avcı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
tucem yine muhteşem bir tarifffffff :lepi:

evet de arkadaş avcıya da benzemiyor sen de yap kuzum, şimdiden afiyet olsun, öpüyorum Şeniz

iste benimkiler tucem
kiymam yoktu
sadece mantarli
ve havuclu bezelye kattim icine
ama inanilmaz lezzetliydi
tekrar tsk ederim
ve herkeze tavsiye ederim

her zamanki gibi muhteşemsin, ellerine sağlık canım, fotograf eklediğin için de ayrıca teşekkür ederim a.s.:1hug:

arkadaşlar ben yapmadım ama yemiştim süper bi tadı vardı, ama en yakın zamanda ben kendim yapacağım. yufkadan da yapılıyo ama ben krepli seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…