Saç Rengi ve Saç Boyama krepe balyaj attım :)

ben bir yaptım evlere şenlik..
2 gün üst üste boyadım, tamda kapandı sayılmaz, bakır rengi oldu balyajlar..

ben de krepe balyaj yapmayı düşünüyorum ama aklıma takılan birkaç nokta var. benim saç rengim 8.1, açık küllü kumral yani. Ben uçların 9.1le balyaj yapsam nasıl olur sizce? oryelle yapmak istemiyorum çünkü turunculaşmasından korkuyorum. oryel şart mı bunun için?

Arakadaşlar ben birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim saçımı açık küllü kumrala boyattım fakat tam o renk olmadı diplerimde yıkadıktan sonra kına gibi durdu bu nasıl düzelebilir kuaförler mi anlamıyor bilmiyorum ki krepe balyaj attıracağım onunda turuncu olmaması için kuaföre ne demeliyim teşekkürler

Canım bende o sekılde sarı balyaj atmak ıstıyorum sacımı ılk olarak acık kullu kumrala boyatcam uclarına dogruda acıcı sursem sarı olur mu sanırım sende acıcıyla yapmıssın balyajını o yuzden dıkkatımı cektıde

Selam..
Aylar sonra bu konuyu tekrar gündeme getiriyorum. Benim istediğimde dipten kendi rengimle başlayarak uçlara doğru iyice sararması.
Şu an saçım doğal renginde: koyu küllü sarı veya orta küllü kumral. Sarı yansımaları var ve çocukken sapsarıydı. Haliyle sarartmam mümkün gözüküyor.
Bu nedenle açıcı kullanmak yerine Koleston Çok Açık Sarı ile deneyeceğim sanırım. Krepe yapacağım ben de bu şekilde.
İstediğim renk şunun gibi ama aralarda çılgın küllü doğal gölgeler bırakabilirim. Tutarsa 1. fotoğraf, tutmazsa da en azından 2. fotoğraftaki ortaya çıkar diye umuyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…