Saç Rengi ve Saç Boyama Krepe Balyaj (RESİMLİ) ben böyle istemiyodum

naniq09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
193
3
66
Şimdiii dertliyim kederliyim kızlar. 2 saattir konuyu açmaya çalışıyorum bi türlü olmuyor hayır banlanmış olamam kimsenin tavuğuna kış demedim ama anlamadım du bakalım bi daha denicem.
Ani bi kararla saçımı boyatmaya klarar verdim. baya sıkıntılı oldu. hayatımda ilk defa krepe balyaj yaptırdım ama malesef hayal kırıklığı yaşıyorum şuanda. İstediğim renk tutmadı. ben dipleri ile uçları arasında uçurum istemediğimi defalarca söyledim (ki her rengi bi seferde tutturduğunu söyledi arkadaşım oyüzden gönül rahatlığıyla gittim) adam benim istediğim saçı arkadaşıma arkadaşımın istediğinide bana yaptı.
Bana akıl verin nolur hem kendi saçımı hem ark.ın saçını ve de istediğim modeli koyuyorum.
Diplerini mi açtırmalıyım uçlarını mı koyultmalıyım?
Cila yaptı ama bir kez daha mı yaptırmalıyım?
$dip.webp $dış.webp $iç.webp $aa.webp $IMG_0123.webp

ilk üçü benim resimlerim. 4. arkadaşımın sonuncuda asıl istediğim renk

Bence güzel olmuş ya beğendim ben :26: öyle uçurum yokki, renk geçişi olmuş. bi kaç hafta sonra akar belki oturur :) arkadaşının bu boyandıktan hemen sonraki mi yoksa zaman geçtikten sonraki halimi?
sorularım olcak bide benim, bende istiyorum krepe balyaj :32:
1) hangi boyayla boyadı seninkini ve arkadaşınınkini?
2) ne kadara yaptırdın?

Kötü abes bi görünüm yok ole ama arkadaşım senin zemin rengin daha koyu olduğundan sorun.Ben yine şanslı olduğunu düşünüyorum çok çiğ sarılar yapanları da gördük kesinlikle dipleri aç bence hafif çok daha hoş olacaktır :)

Bence güzel olmuş ya beğendim ben :26: öyle uçurum yokki, renk geçişi olmuş. bi kaç hafta sonra akar belki oturur :) arkadaşının bu boyandıktan hemen sonraki mi yoksa zaman geçtikten sonraki halimi?
sorularım olcak bide benim, bende istiyorum krepe balyaj :32:
1) hangi boyayla boyadı seninkini ve arkadaşınınkini?
2) ne kadara yaptırdın?

Saçı yıkandı şekil verildi ben hemen fotoğrafını çektim.
Bende sordum markasını söylemedi bi kaç renk karıştırdım hepside bitkisel özlü boya dedi
Hem komple boyadı sonrada krepe balyaj yaptı bide sonunda kırık fön çekti total önce 80 dedi ama arada arkadaşım olduğu için 65 e indi :))

Kötü abes bi görünüm yok ole ama arkadaşım senin zemin rengin daha koyu olduğundan sorun.Ben yine şanslı olduğunu düşünüyorum çok çiğ sarılar yapanları da gördük kesinlikle dipleri aç bence hafif çok daha hoş olacaktır :)

Valla içime su serptiniz çok sağolun. Komple boyatsam mesela daha açık bi renge mesela bakır tonlarında uçtaki sarılar tam kapanmaz daha mı iyi olur diyede düşünüyorum... Arkadaşımın saçlarına bayıldım ama yaaa gitti ona yaptı bnm istediğimi :((

ben çoooook begendim acayip güzel olmuşş. koyu yerleree bi cila atsa daha güzel olur.

O cila kaç ton açık olursa güzel olur hiç bilmiyorum yaaa adam hesaplıda yapıyo ama ne biliim güvenimi kırdı resmen şimdide ya yine tutmazsa saç yıprandığıyla kalıcak diyorum

ilk üç renkte senin saç renginse ben bayıldım harika bence asla moralini bozma çünkü saçın gayet güzel olmuş :34:

valla bu saç işleri sans bende de hiç istediğim sonuç çıkmadı şimdiye kadar. ama saçların hayalindeki gibi olmamış olsada güzel görünüyo. ilk resim harika görünüyor. arkadaşınınki de güzelmiş
senin saçın kumral-sarı
arkadaşınkide karamel-sarı gibi

Sert bi gecis yok bence. Arkadasinin rengi guzel olmus ama senin saclarinda guzel. Ayrica krepe balyaj en iyi kullu kumral, orta kumral sacta kendini belli eder ki kuaforlerde ozellikle krepe yapilmayacak yere bu tonlari uygular. Istersen gorsellerde ya da video sitelerinle krepe balyaj ya da ombre diye arat icine daha cok siner.

bende cevap vereyim dedim cok guzel olmus cok begendim gule gule kullanin nerede yaptirdiniz acaba kuaforun adresini alabilir miyim?

bayıldım ya... keşke benimkide öyle olsa... bence bozma ya zamanla alışırsın belki şuan gözün alışmadığndan sevmemişsindir..yazık kıyma o saçlara bence:2:

krepe çok az yapmış bu yüzden böyle olmuş. tavsiyem akmasını beklemeniz. dipler biraz uzayınca röfle seti alın röfle başlığıyla saçınızı tutam tutam çıkarın, kalan tutamlara krepe yapın oryelle açın.az bekletmeyin roman kızları gibi sarı elde edersiniz.

Back
X