doğal saçına yaptır balyajını, açık tonlar istemediği ,saçına uygun renkte balyaj istediğini söyle..
illaki saçı orielle açıp boyayacaklar,platin sarısı balyajlar atacaklar..tek yapabildikleri bu...
Krepe balyajı ne kadara yapıyorlar acaba. Röfleden uygunmudur fiyatı. Yoksa röfle ile aynı şeymi. Kuaförle konuşmadan sizden de bilgi almak istedim. :)
bi kaç yere sordum cnm 100-120 arası yapıolar. tabi saçın daha kısaysa daha ucuz olur. röfle fiyatlarını bilmiyorum..
Balyajla röfle arasındaki fark nedir kızlar ? Hiç bilmiyorum..Şu an benim saçlarım röfleli..Balyaj daha mı iyi duruyor saçta ?
ilk ikisi çok hoşuma gitti. bende tam böyle istiyorum.
ilk defa boyatıcam için büyük bi deişiklik istemiyorum. dip rengim aynı kalsın. hoşuma giderse sonra açtırırım rengini :))
Zaten bunlar daha doğal duruyor. Aslında bende böyle istiyorum ama saçlarım kısa omuzlarımın biraz altına inse bile yeterdi. Ben boyatıyorum tamamen dip boya yaptırıyorum onun için. Ama kuaföre sormayı düşünüyorum yapabilirmi şu an diye. Diplerden doğal saçlarım görünsün. Her ay dip boyayla uğraşmayayım hemde daha doğal dursun. Çizgi çizgi dursun istemiyorum. Kötü duruyor. Onun için krepe balyaj diye üstüne basa basa söylemek lazım, bazı kuaförler anlamayabiliyorlar. :)
ilk ikisi çok hoşuma gitti. bende tam böyle istiyorum.
ilk defa boyatıcam için büyük bi deişiklik istemiyorum. dip rengim aynı kalsın. hoşuma giderse sonra açtırırım rengini :))
evt ya bazısı hiç anlamıo ve kendi dediğini kabul ettirmeye çalışıolar
ben bu fotoları göstercem aynen böyle olsun dicem umarım yapabilir :26:
sor bi cnm kuaförüne yapabilir bnce.
Canım bence diplerini hiç açtırma pişman olursun her ay uğraşmak yaptırmak sıkıyor insanı
Ben açtırdım pişmanım şimdi her ay her ay dip boyası yaptırıyorum yaptırmayınca hoş olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?