bence biraz bekle zaman geçsin açılır güzel durur canım
ten renginde önemli beyaz tenliysen hoş durabılır sarı. Ama bugday yada esmersen Çok kötü durur. Ama bence sarı en buyuk hatan olur çok ugraştırır yıpratır. Bence küllü kumral yaptır sarı çok ucuz duruyor zaten Senın saçalrın da uzun sarıya boyatırsa Belli bir boyutta kadar kısalır omuzun yukarısına kadar.. bende yaptırdım ondan biliyorum göğüsümün altındaki Saçlarım omzuma geldi.... Şimdi küllü kumralın braz koyusu Çok hoş duruyorslm :) saçıma krepe balyaj attırmak istiroum. ama nasıl olması gerektiği konusunda kararsızım. aslında ben dip rengim kaybolsun istemiyorum.
iki kuaföre sordumi bi tanesi platin kadar açık olmasa da açık bi sarı öneririm dedi. bi tanesi de direk platin sarı dedi. ama bi kaç paket saçının diplerini de boyamak gerek yoksa
dipleri koyu kalır dedi. o zaman da çok sapsarı olucak ve saçım rengarenk olucak endişeliyim açıkçası.
saçımda bi değişiklik istiyorum. ilk defa boyatıcam nası bişey önerirsiniz kızlar ?? :44:
saç rengim böyle:))
Eki Görüntüle 488542
ten renginde önemli beyaz tenliysen hoş durabılır sarı. Ama bugday yada esmersen Çok kötü durur. Ama bence sarı en buyuk hatan olur çok ugraştırır yıpratır. Bence küllü kumral yaptır sarı çok ucuz duruyor zaten Senın saçalrın da uzun sarıya boyatırsa Belli bir boyutta kadar kısalır omuzun yukarısına kadar.. bende yaptırdım ondan biliyorum göğüsümün altındaki Saçlarım omzuma geldi.... Şimdi küllü kumralın braz koyusu Çok hoş duruyor
beyaz tenliyim cnm. 4-5 kuaföre sormuştum balyaj attırmadan önce hepsi de açık sarı dediler. çünkü kendi saç rengimde açık zaten.
koyu boyayınca hiç bi fark olmadı. kimse anlamadı boyandığını. o derece yani:))
ben sarıyı sadece uçlarına attırcam o yüzden çok yıpratcağnı sanmıyorum. öyle yapan ark ım var çok memnun kalmıştı.
senin saçların nie kısaldı anlamadım :26: sen komple mi sarıya boyadın ?
saçların burdan koyu gözüküyor ondan dedim
Benimde dıpleri kullu kumral uçları platin oldu orayel kullnıyor İster istemez yıpranır ki sarı boya en çok yıpratan şeydir hepsi yıpratır ama kızıl ve sarıda oreyel var. Tabiki sen kullanıcaksın ben fikrimi söyledim boyatınca koy fotonuda bakalım
inşallah seninkilerde yanmaz canım çok kötü bir duygu çünkü..
resmi tıklayınca fark ettim senn saç renginle benki aynı fotolarımda evde çekildiğim için koyu gözükür ama aynı renkteyız.. ama hiç düzleştirii vs. kulanmıyorsan yanmaya bilir. çünküebn kullnıyorudm ozmanlar düzleştirici şimdi kullnmıyorum kendi kendine dalgalandı
Çook güzel olmuş tam istediğim gibi güle güle kullan saçını =)) bu tonun rengi ne oluyor?
Çok güzel olmuş. Açık olsada zıtlık yok kendi saç renginle bence. Güle güle kullan. Darısı başımıza.
bak mesela bu cok hoş canım
ve yeni balyajımm :)
bu seferki de baya açık oldu resmen sarışın oldum
ama belli oluyo en azından.
Eki Görüntüle 517107 Eki Görüntüle 517108 Eki Görüntüle 517109
baya açık bi sarı oldu
ve yeni balyajımm :)
bu seferki de baya açık oldu resmen sarışın oldum
ama belli oluyo en azından.
Eki Görüntüle 517107 Eki Görüntüle 517108 Eki Görüntüle 517109
baya açık bi sarı oldu
slm :) saçıma krepe balyaj attırmak istiroum. ama nasıl olması gerektiği konusunda kararsızım. aslında ben dip rengim kaybolsun istemiyorum.
iki kuaföre sordumi bi tanesi platin kadar açık olmasa da açık bi sarı öneririm dedi. bi tanesi de direk platin sarı dedi. ama bi kaç paket saçının diplerini de boyamak gerek yoksa
dipleri koyu kalır dedi. o zaman da çok sapsarı olucak ve saçım rengarenk olucak endişeliyim açıkçası.
saçımda bi değişiklik istiyorum. ilk defa boyatıcam nası bişey önerirsiniz kızlar ?? :44:
saç rengim böyle:))
Eki Görüntüle 488542
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?