Keşke bende bakıcı yerine kreşe verseydim yavrumu oğlum şimdi otizm mi değilmi onun korkularini yaşiyorun butun gun tv açip karşisina oturtms şimdi kreşe verdim keşke daha önce verseydim bence en iyisini yapmışsın hem yaşı küçük çabuk adapte olur ama0-2 yaş ruhsatli olmasina dikkat et lutfenArkadaşlar iyi akşamlar, önceki konumda da belirtmiştim ailevi sebeplerden dolayı 1 yaşındaki bebeğime bakıcı arıyordum, uygun birini bulamadık, bizde kreşe verdik üzüle üzüle, ama 1 yaşında ki yavruma, elde olmayan sebeplerden, bu kadar erken yaşta kreşe ne göndermem ne gibi etkiler yapar? Aynı durumu yaşamış arkadaşlar var mı ne gibi etkileri oldu, olumsuz bi etkisi bebeğimin gelişimi konusunda olursa nasıl tolere edebilirim? Cevap yazıcak arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Öyle mi diosunuz,,yavrunuz adına çok üzüldüm, inşallah hiçbişeyciği yoktur kuzunun. Araştırdım ruhsatlı, referans ile gittim yöneticisi de tanıdık çıktı, ama işte ister istemez kaygılanıorum yeterli ilgi sevgi alır mı? İlerde hayatına eksi olarak yansır mı? Ayrıyeten ben kreşin vereceği ilgi alaka anlamında nsl tolere ederim. Bakıcı uygun tam anlamıyla güvenebileceğim bi kimse çıkmadı, ne bileyim ya kafam karman çorman.Keşke bende bakıcı yerine kreşe verseydim yavrumu oğlum şimdi otizm mi değilmi onun korkularini yaşiyorun butun gun tv açip karşisina oturtms şimdi kreşe verdim keşke daha önce verseydim bence en iyisini yapmışsın hem yaşı küçük çabuk adapte olur ama0-2 yaş ruhsatli olmasina dikkat et lutfen
Valla referans ile buldum. Çocuklarını daha öncesinde buraya vermiş annelerde bu tür konularda hassas insanlar. Ama işte kreşIyice araştırın. Özel bir kreşte çalışan bir arkadaş gelen bebeklerin hep ağladığını emziklerin biberonlarin hiç temizlenmedigini kendi bebeği olsa çalıştığı yere emanet edemeyeceğini söylemişti.
Orda bulundum, kameradan falan izledim o an bi problem yoktu, ama herzaman yanlarında deilsin kiKreşten.kreşe degisir diyeyim... 1 yasindaki bebek kreste nasil zaman gecirecek hic tum.gunu orada gecirdiniz mi? İcinize sindi mi? Bez falan nasil degistiriyorlar, itinali mi bastansavma mi?
Evet canım işyerime yakın, sık sık gitmekte bebeğime uyum sorunu yaratır mı acabaHaklısın. Bence kreşe gün içinde sık sık baskın yapıp kontrol edin. Bebeginizi yarim saatte olsa gorun. Emiyorsa emzirin. Tabi iş yerinize yakın olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten mi inşallah, daha çok minik ya bu kadar erken zamanda kreşle tanışmasıOlumsuz bi şey olmaz bence olumlu etkileri olur dil gelişimi vb
zor gercekten. Hani 3 yas falan olsa yine anlatir da. Kameradan firsat buldukca izleyin. Kisa kisa da olsa. Eve gelince kontrol edin mesela morluk falan var mi. Yani baska care yoksa da yapacak bir sey yok, cok dikkatli olmaktan baska.Orda bulundum, kameradan falan izledim o an bi problem yoktu, ama herzaman yanlarında deilsin kioff zor bi durum
Ben gönderdim ve çok pişman oldum.sürekli hastalandı çünkü daha cok küçük .bağışıklık kazanmamisti.herşeyi ağzına alıyordu.sonra kadın bulduk.2 yaşına kadar baktı.sonra tekrsr karedeArkadaşlar iyi akşamlar, önceki konumda da belirtmiştim ailevi sebeplerden dolayı 1 yaşındaki bebeğime bakıcı arıyordum, uygun birini bulamadık, bizde kreşe verdik üzüle üzüle, ama 1 yaşında ki yavruma, elde olmayan sebeplerden, bu kadar erken yaşta kreşe ne göndermem ne gibi etkiler yapar? Aynı durumu yaşamış arkadaşlar var mı ne gibi etkileri oldu, olumsuz bi etkisi bebeğimin gelişimi konusunda olursa nasıl tolere edebilirim? Cevap yazıcak arkadaşlar olursa çok sevinirim.
Kameradan ıp adresi verip ailelerin devamlı izlemesi yönetmelik gereği yasakmış, yönetmeliğe baktım evet yasak. Velilere video çekip gönderiorlarmışzor gercekten. Hani 3 yas falan olsa yine anlatir da. Kameradan firsat buldukca izleyin. Kisa kisa da olsa. Eve gelince kontrol edin mesela morluk falan var mi. Yani baska care yoksa da yapacak bir sey yok, cok dikkatli olmaktan baska.
Tam gün malesefBen gönderdim ve çok pişman oldum.sürekli hastalandı çünkü daha cok küçük .bağışıklık kazanmamisti.herşeyi ağzına alıyordu.sonra kadın bulduk.2 yaşına kadar baktı.sonra tekrsr karede
Verdik bu sefer h astalanmadi çok şükür.ben ve tam gün gidiyorsa hem sağlık açısından hemde psikolojik açıdan çok erken.daha yakın ilgi istiyor diğer çocukları çok kiskaniyordu
Malesef imkansızCanim 1 yasina kadar gelmis. Sen 1 yil calismasan da baksan, maddi acidan imkansiz mi acaba?
Benim bebeğime bakan yaş grubu farklı hocalarmış, o hocalar o yaş grubu ile ilgileniomuş. Benim bebeğimle 4 bebek ve 2 hocaBen gönderdim ve çok pişman oldum.sürekli hastalandı çünkü daha cok küçük .bağışıklık kazanmamisti.herşeyi ağzına alıyordu.sonra kadın bulduk.2 yaşına kadar baktı.sonra tekrsr karede
Verdik bu sefer h astalanmadi çok şükür.ben ve tam gün gidiyorsa hem sağlık açısından hemde psikolojik açıdan çok erken.daha yakın ilgi istiyor diğer çocukları çok kiskaniyordu
Deneyip bakarsiniz.insallah bebis için hayırlısı olurTam gün malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?