Evet canım işyerime yakın, sık sık gitmekte bebeğime uyum sorunu yaratır mı acaba
anladim canim. Allah yardimciniz olsunMalesef imkansız(
Aminanladim canim. Allah yardimciniz olsun
Haklısın canım o yönüde var.Valla bilemiyorum benimki daha 4 aylık. Ben olsaydım giderdim. Kreş çalışanları sizin denetleyen ve takipte bir anne olduğunuzu düşünsün ve bebeğinize ona göre davransın.
Benim bebeğime bakan yaş grubu farklı hocalarmış, o hocalar o yaş grubu ile ilgileniomuş. Benim bebeğimle 4 bebek ve 2 hoca
Umarım güzel olur, bi önceki konumda belirttim kısacık bi zamanda malesef bu kadar önemli bi konuda tez vakit çare bulmaya itildim. Bakıcıda inanın bulamadım kafama uygun, son çare olarak kreşti ve bunda da böyle kaygılarım oluştuKaygilarini calisan bi anne olarak cok iyi anliyorum.Bizim bakicimiz komsumuzdu ama oncesinde cok tanimiyoduk birbirinizi.Ilk yil hep kaygiliydim.Kizim konusmaya baslayinca rahatladim.Kadini seviyodu.Bu sene krese baslayacak.3 bucuk yasina geldi.
1 yas icin hic bilmiyorum ama ben bakici bulmaya calisirdim sanirim.Eve kamera falan dusunebilirsin.Umarim hersey guzel olur.
Diğer 3 bebekten en büyüğü 3 ay büyük benim bebeğimden, diğerleri ile de 1 er ay var. Gittim baktım hocalar ve bebekler hallerinden memnun gibidi, kreş yöneticisi bayan da baya yakın çıktı, işte böyle ama bilemiyorum yinedeMesela bebeği kreşe vermeden önce o hocalar ile tanışın. Diğer 3 bebeği şöyle bir gün içinde kreş de görme imkanınız var mı. Genel durumlarını değerlendirmek için. Diğer bebekler kaç aylık. Mesela geçen hafta arkadaşımla görüştük. 12 aylık bebeği vardı. Benimkine dokunmak istedi izin vermedik. Çünkü incitme ihtimali çok yüksek.
Yatak ve çarşaf konusu şöyle, yatağı beşik ahşap korunaklı,çarşafta kendileri ben demeden evden çarşafını getirin haftalık dediler, yemek konusunda liste verdiler bunları bunları verioruz die, alternatif başka yemeklerde koymuşlar, mevcut konusunda yapacağımız maximum 7 olur dediler.atlet değişimi de kıyafet olarakta yedek 2 takım 3 atlet koyun malum üzerine dökülür uykudan kalkar terli.olur değişmek gerekir dediler,;Nacizane tavsiyeler vereyim.sinif oyuncaklara bakin kucuk parcali lego vb varsa uyarin.kendi carsafinda ve yadtigindan emin olun.uykudan sonra atlet değişimi yapılsın.kakasini kontrol edin ne yemiş anlarsınız.hasta çocukları okula kabul ediyorlar mi yoksa salgını önlemek için göndermeyin mi diyorlar.sınıf mevcuduni kaça kadar çıkaracaklarını nlsorun asıl kayıtlar eylül de başlar.şu anda ki mevcut sizi az diye yanıltmasın.yemek listesinde hergun çorba var mi?sonuçta daha küçük tam cigneyemiyor.birde okulun sıcaklığı çok önemli kışın yeterli ısınıyor mu?son olarak bir kişi ayarlayın cocuk hasta olunca yollayamazsin o halde çalışıyorsunuz mecbur biri bakacak hangi bir gün gitmeyeceksiniz böyle acil durumlarda hastayken bakacak birini ayarlayın .
Yatak ve çarşaf konusu şöyle, yatağı beşik ahşap korunaklı,çarşafta kendileri ben demeden evden çarşafını getirin haftalık dediler, yemek konusunda liste verdiler bunları bunları verioruz die, alternatif başka yemeklerde koymuşlar, mevcut konusunda yapacağımız maximum 7 olur dediler.atlet değişimi de kıyafet olarakta yedek 2 takım 3 atlet koyun malum üzerine dökülür uykudan kalkar terli.olur değişmek gerekir dediler,;
iyi görünüyor o zaman umarim çok memnun olursunuzYatak ve çarşaf konusu şöyle, yatağı beşik ahşap korunaklı,çarşafta kendileri ben demeden evden çarşafını getirin haftalık dediler, yemek konusunda liste verdiler bunları bunları verioruz die, alternatif başka yemeklerde koymuşlar, mevcut konusunda yapacağımız maximum 7 olur dediler.atlet değişimi de kıyafet olarakta yedek 2 takım 3 atlet koyun malum üzerine dökülür uykudan kalkar terli.olur değişmek gerekir dediler,;
Diğer 3 bebekten en büyüğü 3 ay büyük benim bebeğimden, diğerleri ile de 1 er ay var. Gittim baktım hocalar ve bebekler hallerinden memnun gibidi, kreş yöneticisi bayan da baya yakın çıktı, işte böyle ama bilemiyorum yinede
kreş bakıcıdan daha iyidir emin ol, onlar eğitici etkinlikler yapıyorlar. ben abd'deyim, oglum 4 aylikken vermistik. hocalar egitimli falan. keske simdi de yeterli paramiz olsa da krese versem, hem guzel tuvalet egitimini alir, hem de ben doktora tezimi rahat rahat yazabilirim. ilk baslarda krese sık sık, olmadik saatlerde gidip tanimaya calis ortami ve ogretmenleri. ben ilk hafta gidip bir saat orda oglumla birlikte kaliyordum. ek gidaya bile baslamamisti, sutumu sagip birakiyordum. rahat ol, daha iyi bile olur.Arkadaşlar iyi akşamlar, önceki konumda da belirtmiştim ailevi sebeplerden dolayı 1 yaşındaki bebeğime bakıcı arıyordum, uygun birini bulamadık, bizde kreşe verdik üzüle üzüle, ama 1 yaşında ki yavruma, elde olmayan sebeplerden, bu kadar erken yaşta kreşe ne göndermem ne gibi etkiler yapar? Aynı durumu yaşamış arkadaşlar var mı ne gibi etkileri oldu, olumsuz bi etkisi bebeğimin gelişimi konusunda olursa nasıl tolere edebilirim? Cevap yazıcak arkadaşlar olursa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?