Kreş mi kv mi?

emeli60

kızım, her şeyim..
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
56
19
88
36
Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor

bakımına güveniyorsanız en azından 2 yaşına kadar kv baksın, madem çalışma saatleriniz az. ancak yıpratıcı bir süreç olacaktır sabırlı olmanızı tavsiye ederim. kreş için hastalık konusunda tecrübeyle sabit sıkıntı yaşadığımdan çok küçükken öneremiyorum.

kv nin gelip sizinle yaşaması zor olacaktır, özellikle siz o kadar süre evde iken, daha yoğun çalışıyor olsanız belki arayı bulabilirdiniz diyeceğim de,
böyle daha zor geldi bana,
tabi evin sürekli yatılı misafire uygun olup olmaması da düşünülmeli,
2+1 bir evde çok sıkıntı çekersiniz örneğin.

1 yaş için kreş de zor olabilir, bakıcı düşünmez misiniz?

bakımına güveniyorsanız en azından 2 yaşına kadar kv baksın, madem çalışma saatleriniz az. ancak yıpratıcı bir süreç olacaktır sabırlı olmanızı tavsiye ederim. kreş için hastalık konusunda tecrübeyle sabit sıkıntı yaşadığımdan çok küçükken öneremiyorum.
İshal mikrobundan korkuyorum daha çok bu konuda bir aşı yaptırmak cunku

bence 1 yıl dayan kayınvaliden baksın tabi 2 yaşından sonra evden gönderebileceksen.. o kadar küçük bebeğin de kreşlerde sürünmesine kıyamam altını falan kimler değiştircek , ne kadar sevgi gösterebilirler ki diğeri iyi kötü babaannesi yani

Benim dusuncem de tabiki kresten yana ama dediğim gibi hastalanmasından korkuyorum kreste
Her çocuk mutlaka hastalanır, düşe kalka büyür. Kayınvalidenizle olduğu zamanda hastalanabilir. Çocuğun gelişimi el becerilerini geliştirmesi toplumla uzlaşması açısından kreş daha iyi

Bakic
kv nin gelip sizinle yaşaması zor olacaktır, özellikle siz o kadar süre evde iken, daha yoğun çalışıyor olsanız belki arayı bulabilirdiniz diyeceğim de,
böyle daha zor geldi bana,
tabi evin sürekli yatılı misafire uygun olup olmaması da düşünülmeli,
2+1 bir evde çok sıkıntı çekersiniz örneğin.

1 yaş için kreş de zor olabilir, bakıcı düşünmez misiniz?
İ bulamadım pek cevrem yok burda tanıdıklara sordum ama bi sonuç elde edemedim

Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz.

KREŞ :eek::spor::skandal:

arada bir evine nasıl gidecek? anne bugün git yarın gel de diyemezsin ki kv ye?
bir gün için gitmeye değmez gibi düşünüp hepten yerleşebilir.
ayrıca maddiyat için kreşe göndermeme fikriniz varsa, kv yol, harçlığı otomatikmen size kitlenir :işsiz:
çok şey mi istedim bu bayram seyranlarda bir eşarp,bir bluz alsın istedim, okadar çocuğuna bakıyorum :KK53: cümlelerine hazırlıklı olun.
çok mu kötüyüm :KK53:

bence 1 yıl dayan kayınvaliden baksın tabi 2 yaşından sonra evden gönderebileceksen.. o kadar küçük bebeğin de kreşlerde sürünmesine kıyamam altını falan kimler değiştircek , ne kadar sevgi gösterebilirler ki diğeri iyi kötü babaannesi yani
Bende bir yandan böyle düşünüyorum. Ben annesi olarak zaman zaman bunalabiliyorsam el çocuğa ne yapmaz

Kreş için çok erken canım.daha çok küçük.orda sürekli hastalancak ve kreşe gidemiycek yine kvnizi arıycaksınız çocuk hasta gel bak diye.bence kvniz baksın.sizde yüzüne gülün.karışırsada karışsın.çocuğunuz için katlanın bence.

ayrıca maddiyat için kreşe göndermeme fikriniz varsa, kv yol, harçlığı otomatikmen size kitlenir :işsiz:
çok şey mi istedim bu bayram seyranlarda bir eşarp,bir bluz alsın istedim, okadar çocuğuna bakıyorum :KK53: cümlelerine hazırlıklı olun.

canım bunu yapmak lazım bence zaten, o kadar gelip gidecek en azından maddi şekilde gönlünü yapmak gerek.

Yok kv öyle değildir isteyerek bakar ama şu dili olmasa anlasabiliyorum ama ona göre hep oğlu biricik ben kotuyum

canım bunu yapmak lazım bence zaten, o kadar gelip gidecek en azından maddi şekilde gönlünü yapmak gerek.
kesinlikle yapmak lazım.. yapmamak ayıp olur. kv vakitni ayırıyo yardımcı oluyor vs vs
ama bunu dile getirmekte yanlış..

Yok ben işin maddiyatinda değilim 5abiki hediye falan alınır edilir ben bebisimin mutluluğunu ve tabiki birazda evimin huzurunu dusunuyorum

canım şöyle diyim o zaman ben sana,
herkesin deneyimi farklıdır elbette,
benimki şöyle;

öncesinde kv ile bir kez sürtüşmemiz bile yoktu,
eşim bakıcı fikrine kesinlikle karşıydı,
ben de gün içinde neredeyse 11 saat evden ayrı kalacağım için kv fikrine sıcak baktım,
ayrıca evim dubleks...

geldi çocuğuma baktı sağolsun,
ama aramız kötü ayrıldık,
öyle kavga da etmedik ama,
aynı evde yaşamaya uygun iki kişi değildik,
çok zorlama oldu,
çok da izi kaldı ikimizde de.
ben o yüzden özellikle yatıya kalmalı şekilde hiç tavsiye etmiyorum.

Back
X