Kreş mi kv mi?

Bakıcı bulun diyen sevgili hatunlara sesleniyorum burası küçük bi yer ve benim cevrem yok denecek kadar az öğretmenim ama arkadaşlarla pek samimiyetini yok olanlara sordum ama bi sonuç elde edemedim yani bakıcı bulamıyorum ben de vermek istemiyorum krese ama çaresiz kaliyorun

Arkadaş vs değil öğrenciler ile okul aile birliği ile görüş

Küçük yerde bulmak kolay

Okulun hizmetlisi çaycısı bekçisi vs haber sal

Büyük şehirde bu imkan yok bakıcıyı şirket aracılığı ile bulup bir de şirkete para verdik

siz herkese sorun hatta mahallenin muhtarına markete eczaneye

Küçük yerde bulduğunuz kişinin eşini dostunu bulmak da kolay olur sorar soruşturursunuz hem rahatça

Bakıcı bulun diyen sevgili hatunlara sesleniyorum burası küçük bi yer ve benim cevrem yok denecek kadar az öğretmenim ama arkadaşlarla pek samimiyetini yok olanlara sordum ama bi sonuç elde edemedim yani bakıcı bulamıyorum ben de vermek istemiyorum krese ama çaresiz kaliyorun

işkura başvurun
oradan yönlendirebililer.
komşulara haber salın
ev temizliğine gelen hanımlara tanıdıkları var mı diye sorun.

Arkadaş vs değil öğrenciler ile okul aile birliği ile görüş

Küçük yerde bulmak kolay

Okulun hizmetlisi çaycısı bekçisi vs haber sal

Büyük şehirde bu imkan yok bakıcıyı şirket aracılığı ile bulup bir de şirkete para verdik

siz herkese sorun hatta mahallenin muhtarına markete eczaneye

Küçük yerde bulduğunuz kişinin eşini dostunu bulmak da kolay olur sorar soruşturursunuz hem rahatça
Okulum köy okulu olduğu için ordan bulmam zor ama market eczane hiç aklıma gelmemişti gerçekten tesekkurler

Back
X