Kreş mi kv mi?

yani o kadar bebe arasında kaynar gider bir şeilde de bir de astalık etkeni de var... kv ye katlan azcık napçan :)
Kreşten çekindiğim mevzulardan biri hastalık biri de ellerin bakıyor olmasi tabi işin ucunda para olduğu için ve bu onların işi olduğu için belki iyi bakıyorlardı onu bilemiyorum

yaa bi de bir şey söylicem kreşe veriyonuz ya çocukları öğretmeleri de araştırın yaa... biizm bir yakınımız kreşte çalışıyordu ama dengesiz hareketleri vardı ev hayatında kreşteki halini bilemiyorum da bu tiplere emanet edilen çocukların hali nolur... şimdi psikolojik tedavi görüyor siz düşünün yani....

Kv ile yaşamak laf sokan herseye karisan cinstense zor olur. Huzurunuz esinle araniz bozulur bebek huzursuzluk icinde kalir. Kv eve alisirsa gitmek istemeyebilir. Esin kv ye alisirsa kres fikrine karsi cikabilir. Zaten calisma saatlerin azmis.
Önce krese verirsin. Bakici ararsin bir yandan. Bakiciyla idare edersin. Yada kresten 2 saat sonra alir. Mis gibi huzurlu evine gecersin. Bebek hasta illaki olacak dış dünyaya elbet alisacak.

Kreşten çekindiğim mevzulardan biri hastalık biri de ellerin bakıyor olmasi tabi işin ucunda para olduğu için ve bu onların işi olduğu için belki iyi bakıyorlardı onu bilemiyorum
bakıcı neden düşünmüyorsun.
saatlerin çok az.
değmez kv yi getirtmeye.
kreş için de küçük henüz.

Kesinlikle ucretsiz izin daha 1 yasina girmediyse size ihtiyaci var
Kres icin cok erken 2 yasinda olmadan yanlis diyor benim annelik tecrubem hakkinizda hayirlisi en iyisini siz bilirsiniz o sizin bebeginiz

Tabiki de kreş. Ne olursa olsun.
Kaynana zaten sorunlu bi tipmiş. evde ne işi var.

kv yatılı kalacakmış. hani okula giderken bırakıp, dönünce alsanız filan çok iyi olurdu. babaanne sonuçta güzel bakardı ama yatılı kalınacaksa bakıcı, oyun evi filan bulabilirsiniz. kreşlerde oyun saatleri filan oluyor onlara bir bakın dilerseniz.

kayınvalide tarafından bakıyorum olaya.ben de kreş diyorum.kadını yerinden yurdundan etmeyin.eşi ,başka çocukları yok mu,o da belki istemiyordur ama eşinizin hatırı için gelip kalacaktır.

kayınvalide tarafından bakıyorum olaya.ben de kreş diyorum.kadını yerinden yurdundan etmeyin.eşi ,başka çocukları yok mu,o da belki istemiyordur ama eşinizin hatırı için gelip kalacaktır.
Evet bi de o durumu var biz Rica ettiğimiz için gelecek belki dediğiniz gibi gönüllü değildir bilemiyorum onu

Ikisi de değil bakıcı

Haftada 15-20 saat bakacak diye 7/24 Kv ile yaşanmaz hem evine gidecek arada diyorsunuz kim bakacak o zaman

Öğretmensiniz o okulda yüzlerce öğrenci var haber salın bulunur bakıcı konu komşu soruşturun

Bakıcı süresi kısa sizinle geçireceği zaman çok maliyet de düşer

Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor

benim çocuğuma kv bakıyor ama çekilebilir ve öyle her şeye karışan biri olmadığı için. senin anlattığın gibi bi kv olsa bende kesinlikle kreşe verirdim. bir de sizde kalacak çocuğunun ve sizin evde huzursuz olmasını istemezsin bence.
benim bir arkadaşımın anne babası yok, kv si gelmiyor 1 yaşında kreşe vermek durumunda kaldı çok da memnun. normal kreşlerden biraz pahalıya bakıyorlar ama nerde olduğundan ve güvenliğinden eminsin. bakıcı tutsan aklın kalacak malum bu bakıcı terörlerinden.
ben senin yerinde olsaydım kreş seçerdim.

kv baksın ama çok yüz göz olma,kreş bebek için yıpratıcı olur.İdare et madem güzel bakıyor bnce ev ortamı herzaman iyidir,siz de işe gider kafa dağıtır eve gelince çocuğunla ilgilenirsin toplam günde 2-3 saat kv çekmek zorunda kalırsın o da çocuğunun sağlığından daha önemli değil dimi?

Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor
Durumumuz benzer ben de eylülde işe başlayacağım 9 ekimde kızım bir yaşında olacak ben de öğretmenim yoğun bir branşım yok boş günlerim var bazı günler 1-2 saat dersim olur bir farkımız kv evi bana yakın fakat aramız iyi değil ben kendisiyle çok mesafeliyim doğum sonrası beni çok çok üzdü eşimde annesine toz kondurmaz anneme uzağım malesef
Kv kızım için evime gelir çünkü ben gözümün önünde kızımı görmesini istiyorum. Bu yüzden tamamiyle ipleri koparamıyorum. Bir de kızımın annem babaannemle konuşmuyor gibi birşey kızımı etkilesin minicik kalbinde yer etsin istemiyorum.
Siz konu açtınız ben derdimi anlattım. 1 yaş kreş bence için küçük iyi bakacağına eminim demişsiniz bakım konusunda sizin dediklerinizi de özen gösterirse neden olmasın. Zaten hergün çalışmıyorsunuz. Bizim tatillerimiz diğer meslek gruplarına göre çok. Ama aynı evde yaşamak bilemiyorum..

Durumumuz benzer ben de eylülde işe başlayacağım 9 ekimde kızım bir yaşında olacak ben de öğretmenim yoğun bir branşım yok boş günlerim var bazı günler 1-2 saat dersim olur bir farkımız kv evi bana yakın fakat aramız iyi değil ben kendisiyle çok mesafeliyim doğum sonrası beni çok çok üzdü eşimde annesine toz kondurmaz anneme uzağım malesef
Kv kızım için evime gelir çünkü ben gözümün önünde kızımı görmesini istiyorum. Bu yüzden tamamiyle ipleri koparamıyorum. Bir de kızımın annem babaannemle konuşmuyor gibi birşey kızımı etkilesin minicik kalbinde yer etsin istemiyorum.
Siz konu açtınız ben derdimi anlattım. 1 yaş kreş bence için küçük iyi bakacağına eminim demişsiniz bakım konusunda sizin dediklerinizi de özen gösterirse neden olmasın. Zaten hergün çalışmıyorsunuz. Bizim tatillerimiz diğer meslek gruplarına göre çok. Ama aynı evde yaşamak bilemiyorum..
Evet aynı bende doğumdan sonra sogudum kendisinden bebeğim sutum olduğu haldee onun yüzünden sarılık oldu sütlerimi sağip sagip dokturdu bu nedenle ona kizginim ama kızım için katlanmak zorundayım bende kreş için küçük olduğunu düşünüyorum keşke aynı şehirde olsak hiç sorun olmaz ama gelmesi sorun olacak gibi

kv baksın ama çok yüz göz olma,kreş bebek için yıpratıcı olur.İdare et madem güzel bakıyor bnce ev ortamı herzaman iyidir,siz de işe gider kafa dağıtır eve gelince çocuğunla ilgilenirsin toplam günde 2-3 saat kv çekmek zorunda kalırsın o da çocuğunun sağlığından daha önemli değil dimi?
Haklisiniz aslında hasta olup hastanelerde yapmaktansa kvyi çekmek zor olsa da daha iyi

kres hasta felan oldugu durumlarda kv den destek almanızı tavsiye ediyorum

kreş için çok küçük yazık çocuğa ben olsam güvenemem. kayınvalideye bırak. kendini düşünüp kv bırakmazsan bu bencillik olur.

Back
X