Benim dusuncem de tabiki kresten yana ama dediğim gibi hastalanmasından korkuyorum kresteKayınvalideniz çocuğunuz için ne gibi bir gelişim sağlayabilir ? Kreş daha tercih edilesi.
İshal mikrobundan korkuyorum daha çok bu konuda bir aşı yaptırmak cunkubakımına güveniyorsanız en azından 2 yaşına kadar kv baksın, madem çalışma saatleriniz az. ancak yıpratıcı bir süreç olacaktır sabırlı olmanızı tavsiye ederim. kreş için hastalık konusunda tecrübeyle sabit sıkıntı yaşadığımdan çok küçükken öneremiyorum.
Her çocuk mutlaka hastalanır, düşe kalka büyür. Kayınvalidenizle olduğu zamanda hastalanabilir. Çocuğun gelişimi el becerilerini geliştirmesi toplumla uzlaşması açısından kreş daha iyiBenim dusuncem de tabiki kresten yana ama dediğim gibi hastalanmasından korkuyorum kreste
İ bulamadım pek cevrem yok burda tanıdıklara sordum ama bi sonuç elde edemedimkv nin gelip sizinle yaşaması zor olacaktır, özellikle siz o kadar süre evde iken, daha yoğun çalışıyor olsanız belki arayı bulabilirdiniz diyeceğim de,
böyle daha zor geldi bana,
tabi evin sürekli yatılı misafire uygun olup olmaması da düşünülmeli,
2+1 bir evde çok sıkıntı çekersiniz örneğin.
1 yaş için kreş de zor olabilir, bakıcı düşünmez misiniz?
Bende bir yandan böyle düşünüyorum. Ben annesi olarak zaman zaman bunalabiliyorsam el çocuğa ne yapmazbence 1 yıl dayan kayınvaliden baksın tabi 2 yaşından sonra evden gönderebileceksen.. o kadar küçük bebeğin de kreşlerde sürünmesine kıyamam altını falan kimler değiştircek , ne kadar sevgi gösterebilirler ki diğeri iyi kötü babaannesi yani
arada bir evine nasıl gidecek? anne bugün git yarın gel de diyemezsin ki kv ye?
bir gün için gitmeye değmez gibi düşünüp hepten yerleşebilir.
ayrıca maddiyat için kreşe göndermeme fikriniz varsa, kv yol, harçlığı otomatikmen size kitlenir
çok şey mi istedim bu bayram seyranlarda bir eşarp,bir bluz alsın istedim, okadar çocuğuna bakıyorumcümlelerine hazırlıklı olun.
çok mu kötüyüm
Yok kv öyle değildir isteyerek bakar ama şu dili olmasa anlasabiliyorum ama ona göre hep oğlu biricik ben kotuyumarada bir evine nasıl gidecek? anne bugün git yarın gel de diyemezsin ki kv ye?
bir gün için gitmeye değmez gibi düşünüp hepten yerleşebilir.
ayrıca maddiyat için kreşe göndermeme fikriniz varsa, kv yol, harçlığı otomatikmen size kitlenir
çok şey mi istedim bu bayram seyranlarda bir eşarp,bir bluz alsın istedim, okadar çocuğuna bakıyorumcümlelerine hazırlıklı olun.
çok mu kötüyüm
kesinlikle yapmak lazım.. yapmamak ayıp olur. kv vakitni ayırıyo yardımcı oluyor vs vscanım bunu yapmak lazım bence zaten, o kadar gelip gidecek en azından maddi şekilde gönlünü yapmak gerek.
Yok ben işin maddiyatinda değilim 5abiki hediye falan alınır edilir ben bebisimin mutluluğunu ve tabiki birazda evimin huzurunu dusunuyorumcanım bunu yapmak lazım bence zaten, o kadar gelip gidecek en azından maddi şekilde gönlünü yapmak gerek.
Yok ben işin maddiyatinda değilim 5abiki hediye falan alınır edilir ben bebisimin mutluluğunu ve tabiki birazda evimin huzurunu dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?