Kreş mi kv mi?

Kreşler işkence yerleri değil, kendi sorunu dediğiniz şeyler aile facialarına neden oluyor, sonu boşanmaya kadar gidiyor. Bu riski göze almaya değer mi ?
Kres tabıkı ıskence yerı deıl bende cocugumu krese cerıcem ana bunun zamanı cardır 1 yasında bebekten bahsedıyoruz ben hemşireyım el kadar bebekler gelıyor bagısıklık sıstemı cokmus ve sorguladıgınızda hepsının kucukken mıkrop aldıgı gözlenmıstır işkence yerımı dıye sorgulayacagınıza krese gondermenın be zararı var kı dıye sıraaydınuz daha nazıkce olurdu dıer sorunlara gelınce ben hıc bır zaman bı sorunun tek kısıden jaynaklandıgımı dusunmuyorum yasananları bılmıyorum ama emınım kı 2 taraftada hatalar vardır bebek ıcın 2 tarafında bıraz yapıcı olması gerekır dusman deıl sonucta bu ınsanlar

Ne kayınvalde nede kres bakıcı bulmaya çalışırdım...
Küçücük çocuk o ya kendi evinde ortamında olması en güzeli... Zaten çalışma süreleriniz çok kısa parttıme bir baklıcı bulursunz diye düşünüyorum hatta şimdiden deneme başlarsınız...
Böylelikle ne kaınvalde ile uğraşırsınız nede kreşte mikropmu kapar diye düşünürsünüz...

Kres tabıkı ıskence yerı deıl bende cocugumu krese cerıcem ana bunun zamanı cardır 1 yasında bebekten bahsedıyoruz ben hemşireyım el kadar bebekler gelıyor bagısıklık sıstemı cokmus ve sorguladıgınızda hepsının kucukken mıkrop aldıgı gözlenmıstır işkence yerımı dıye sorgulayacagınıza krese gondermenın be zararı var kı dıye sıraaydınuz daha nazıkce olurdu dıer sorunlara gelınce ben hıc bır zaman bı sorunun tek kısıden jaynaklandıgımı dusunmuyorum yasananları bılmıyorum ama emınım kı 2 taraftada hatalar vardır bebek ıcın 2 tarafında bıraz yapıcı olması gerekır dusman deıl sonucta bu ınsanlar
Mikrobu evde de kapabilir, parkta da kapabilir. Kreşe göndermenin ne zararı var diye sorma gereği duysam sorardım, Kreşler hakkında bilgim var. Kv her şeye konuştuğunda konu sahibi susmayı becerebilecekse yapıcı olmuş olur tek taraflı.

Bence ücretsiz izin. En olmadı çooook güvenilir bakıcı. Kv aynı şehir olsaydı iyiydi ama aynı ev çok zor olur. Ben de izindeyim hala. 28aylık olacak işe başladığımda o zaman bile kreş erken geliyor. 3yaşında gidecek ama o zamana kadar bir yol bulcaz artık

Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor
ikiside değil bakıcı(güvenilir referansı sağlam)

Mikrobu evde de kapabilir, parkta da kapabilir. Kreşe göndermenin ne zararı var diye sorma gereği duysam sorardım, Kreşler hakkında bilgim var. Kv her şeye konuştuğunda konu sahibi susmayı becerebilecekse yapıcı olmuş olur tek taraflı.
Sizinle aynı dili konusamadıgımız kesın kres konusında madem sizin kresler hakkında bılgınız var benımde krese gidipte mikrop kapıp acillere gelen çocuklar hakkında bilgim var!!!!

yoğun da değilmişsin esnek çalışabilecek bakıcı bulamaz mısın yani tanıdık güvenebileceğin birini kv risk memnun kalacağini sanmıyorum kreş içinde küçük en iyisi bakıcı olur

Sizinle aynı dili konusamadıgımız kesın kres konusında madem sizin kresler hakkında bılgınız var benımde krese gidipte mikrop kapıp acillere gelen çocuklar hakkında bilgim var!!!!
Hemsireyseniz cocugun bagisiklik sistemini nasil kazandigini kaybettiginiz eminimki benden iyi biliyosunuzdur (umuyorum)
cocuk mikrop kaptikca vucudu bununla savstikca sistem guclenir ve kucuk biseyden hasta olmaz (tabi bunun icin ilac tedavisi hemen uygulanmamali)
uzerinize alinmayin sizi elistirmek degil amacim ama Turkiyede annelerimiz cocuk hasta olmasin mikrop kapmasin hasta olursada ilaci dayariz dusuncesinden dolayi cocuklarin sistemi dusuyor
kres konusunda : benim kizim 17aylikdi basladiginda evet cok sk hasta oluyodu ama simdi sistemi guclu oldugundan cok sk hasta olmuyor Allah sukur
cocugunu krese birak gerisini Allaha ;)

Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor

Kres icin yasi daha cok kucuk. Anne baba ile tam guvenli bag kuramadan krese vermis olacaksiniz nerdeyse. Ne kadar zor da olsa kayinvalidenin bakmasi daha mantikli diye dusunuyorum. Cocugunuz kreste paylasmayi ogrenmeden kiskanmayi ogrenecek once... Kres ortamlari belli temeli ailede almamis cocuklar icin daha sikintili bir donem olabiliyor :/

o küçücük bebeği nolur kreşlere bırakmayın
evde büyüsün, bırakın bağışıklığını kreşlerde 3-4 yaşlarında kazansın...
Yazıktır gerçekten

Çok küçük kreş için yazık bebege 1 yıl sık dişini sonra verirsin

BENCEDE kv baksın bebeğin için susucan tertemiz bakar .senin için önemli olan bebeğin onun yaptıklarını yut otur.ben de kızım için kv demi okul açılınca getiricem benimki 6 yasında 1. sınıfa başlıyor öglencisabahtan öglene kadar bakacak ve okula babası bırakıp alacak.bende aksam geliyorum cıkıs saatşine gelirim zaten sadece 2 saat için gelsin minnettarım ve benimki öyle ne kahvaltı ne yemek kızıma yapmaz bakamaz banada yapmaz benden bekler o haldeyken.sadece yavrumun yanında durup dikkat etsin yeter diye razıyım.ve ben kayınvalidemle hiç anlasamam yani benim ki cins biri zaten kimse sevmez

ona ragmen kv kızım için daha iyi.ki senin ki küçük annesi
Evet daha 1 yaşında ben de kiyamiyorum bana da aynı soru yoneltilseydi bende asla kv değil kreş derdim ama insanın başına gelince kararsiz kalıyor bi kv diyorum bi kreş diyorum

Öğretmenler 15 saat çalışabiliyor. Bunu yapabilrseniz, bakıcı öneririm.

Bence araştırın iyi bakıcı illaki vardır hem yoğun çalışmıyormuşsunuz siz eve gelincede bayan ev işlerini yapar siz bebeğibizle ilgilenirsiniz ayrıca kayınvalide gelse kaç yıl kalacak 2,3 yıl mı çok uzun bi süre

Biraz daha büyük olsa kesinlikle kreş derdim ama çok küçük.derdini anlatamaz.kötü bir şey yaşandığında söyleyemez.kV aşırı cahil veya eli ayağı tutmuyorsa başka.onun dışında kesinlikle kv derim.gözünüzün önünde olsun çocuğunuz aile bireylerinden birinin

Eğer sen mutlu olmazsan bebeğin de olmaz
Zaten çok az çalışıyormussun ver kreşe
Ağzının tadı ile büyüt çocuğunu
Sürekli gergin bir annemi olmak istersiniz
Yoksa
Emin olduğunuz bir kreşe verip gunun geriye kalan vaktinde mutlu bir anne mi?
Karar sizin

Back
X