Kreş mi kv mi?

Sizinle aynı dili konusamadıgımız kesın kres konusında madem sizin kresler hakkında bılgınız var benımde krese gidipte mikrop kapıp acillere gelen çocuklar hakkında bilgim var!!!!
Aynen konuştuğunuz dil bu çünkü! !!!!!! Bol ünlem.
Bu durumda kreşe bende vericem demeyin bari.

sunu düşünün kreşten eve gelip biri baksın bu dahada iyi bence.biri illa cıkar arayın söyleyin etrafa nerede yasıyorsunz mesela

Hemsireyseniz cocugun bagisiklik sistemini nasil kazandigini kaybettiginiz eminimki benden iyi biliyosunuzdur (umuyorum)
cocuk mikrop kaptikca vucudu bununla savstikca sistem guclenir ve kucuk biseyden hasta olmaz (tabi bunun icin ilac tedavisi hemen uygulanmamali)
uzerinize alinmayin sizi elistirmek degil amacim ama Turkiyede annelerimiz cocuk hasta olmasin mikrop kapmasin hasta olursada ilaci dayariz dusuncesinden dolayi cocuklarin sistemi dusuyor
kres konusunda : benim kizim 17aylikdi basladiginda evet cok sk hasta oluyodu ama simdi sistemi guclu oldugundan cok sk hasta olmuyor Allah sukur
cocugunu krese birak gerisini Allaha :KK66:
17aylık bence ıyı bı yas ama kesınlıkle erken gondermeme kanısındayım

Normalde 1yaş için kreş evet küçük henüz olumsuz bakardım.
Ancak sizin sadece bir gününüz doluymuş yani bebeğiniz uzun saatler kalmayacak orada.
O nedenle kv nin gelmesi çok gereksiz çünkü saatleriniz az.
Ayrıca okulların açılmasına henüz bir ay var belki bakıcı bulabilirsiniz araştırmaya devam edin.
Ama bakıcı olmazsa da güvenilir bir kreş neden olmasın ki ?Bir de bebeklere özel sınıf oluyor zaten kreşlerde diğer çocuklarla irtibat halinde olmayacak.O nedenle sadece kreş hocasıyla birebir temas halinde olacak.

Tavsiyem milli egitime bagli bir kurum secmeniz ozeller rezalet lise mezunlarini aliyorlar formasyonsuz duzgun bir egitimde yok hep veli gözünü boyama...

Ozelde staj yapan arkadas vardı kamerali oldugu halde ogretmenlerin çocuklari hirpaladigindan bahsederdi bana bilginiz olsun

Mikrop açısından ben olsam kv. Derdini çekerim diye düşünüyrum. Ama kv. Gelip sizde kaldiginda 1-2 ay sonra cıkıp da kavga ettik vs. Gibi paylasimda bulunacaksaniz temiz bir kreşde bakabilirsiniz. Neden bakici dusunmuyorsunuz??

bulunduğunuz yerde güvenebileceğiniz biri varsa 9 ay baktırabilirsiniz.çalışma saatleriniz az olduğu için çocuğunuzla kendiniz daha çok ilgilenebilirsiniz.siz biraz fazla yorulursunuz.ama kv ile yaşamaktan iyidir.şayet güvenebileceğiniz bakıcı bulamazsanız çocuğunuz için kv ye katlanmak daha iyi.çünkü kreş için çok küçük.bende 1.5 yaşında verdim kreşe iki kızımıda.ama ilk haftalar çok zorlandım.çok ağladım.çocuklarım küçük olduğu için hemen alışılar.Güle oynaya gittiler hep.tek tesellim mutlu olmalarıydı.benim kv gibi bir şansım olsaydı (bakıcı bulamazsam) yavrum için dişimi sıkardım.

Aynen yemeğini düzgün yer kendi ev ortamında olur bunlar hep olması gereken şeyler ama işte bir sene kv çekilir mi çekilirse en az hasarla nasıl atlatılır ?
aradaki mesafeyi hep korursan hasar almazsın diye düşünüyorum. misafir olduğnu hissettr hep .

Her çocuk mutlaka hastalanır, düşe kalka büyür. Kayınvalidenizle olduğu zamanda hastalanabilir. Çocuğun gelişimi el becerilerini geliştirmesi toplumla uzlaşması açısından kreş daha iyi
Çocuğunuz yok belli ki. Bu kadar küçük bi bebek için öncelik güvenliği olmalıdır bence. Ne el becerisi yahu. Daha altı bağlanıp derdini tam olarak anlatamayan bi bebekten bahsediyoruz. Bence kesinlikle k. v

Günaydın sevgili hanımlar basliktanda anlaşıldığı üzere 1 yaşına girmek üzere olan bir kızım var ve ben eylül de işe başlayacagim öğretmenim ama yoğun olan bi branş degiljm. Haftanın her günü çalışmayacağım bazı günler sadece iki saat dersim oluyor. Size sorum bebeğimi krese mi vermeliyiz yoksa babaanne mi bakmali ? Kv ile aynı şehirde değiliz git gel yapacak ama her hafta değil ara da bir evine gidecek yani sürekli bizde kalması gerek bir de herşeye karışan ve sürekli laf sokma çabasında olan bi insan eşim derseniz annesine asla toZ kondurmaz. Kreş derseniz küçük olduğu için kiyamiyorum ya mikrop kaparsa diye. Bir de emiyor su anda. Siz ne yaptınız? Krese verir miydiniz? Yoksa bebisimin mutluluğu ve sağlığı için kv çekilir mi ? Bu arada kvme bebeğimin bakımı konusunda çok güveniyorum iyi bakıyor
Çocukta inanılmaz sıkıntı oluyor kedinlikle guvenilir kreş olmalı.Hele de problemli bir kv.ise bende var biliyorum :D

Ozelde staj yapan arkadas vardı kamerali oldugu halde ogretmenlerin çocuklari hirpaladigindan bahsederdi bana bilginiz olsun
Çocuğunuz yok belli ki. Bu kadar küçük bi bebek için öncelik güvenliği olmalıdır bence. Ne el becerisi yahu. Daha altı bağlanıp derdini tam olarak anlatamayan bi bebekten bahsediyoruz. Bence kesinlikle k. v
çok haklısın ama ben arkadasa anlatamayıp ugrasmamayı tercıh ettım:))

Söyle anlatayım bir günüm tam oluyor 8-3 diğer günler iki saat için gidiyorum okula ve en fazla 3 ya da 4 gün olur dersim büyük ihtimal uç gün olur okulda olduğum günler çok az o nedenle kvyi istemiyorum ama kızım için bencillik yapmak doğru gelmiyor bana
Ben bi ara işe başlayacaktım araştırmıştım bebek evleri vardı, bence çok mantıklı hem artık oyuna ihtiyacı var bebeğinin hemde yaşıtlarıyla oynar, benim oğlum 19 aylık daha başlamadım işe başlamaya yakın kreşe hazırlayacam direk annem beni bırakıp gitti demesin diye sende arada götürebilirsin kreşe bi dene bakalım sevecek mi

Canım benzer durumları ben yaşadım çocuğum 8 aylıktı işe başladım çok düşündük bakıcı mı yoksa benim kendi annem mi diye annem çok uzaktı bize otobüsle 10 saat uzakta bir ilde. :işsiz: Sağolsun geldi bir yıla yakın baktı çocuğumu büyüttü eşim de bende sıkıntı yaşamadık annem gerçekten çok uyumlu sessiz bi insandır. Sonra baktık annem gittiğinde çocuk hala küçük kendini ifade edemiyor kreş mi bakıcı mı yoksa bekar görümcem mi derken sırf çocuğumun iyiliği için görümcemi seçmek zorunda kaldım. Onlar da uzaktalar ve geldi bizde kaldı birkaç ay feci kavgalı ayrıldık. Sorun bende değildi eşim yüz kere söylemişti benim kardeşim çok sıkıntılı biri onunla aynı evde yapamayız diye ama yine de sırf çocuğum için gelsin demiştim. Evden gideli aylar oldu biz hala konuşmuyoruz . sonra bi komşum ben çocuğuna bakmak isterim dedi şimdi o bakıyor. Iyi baktığına inanıyorum ama seni de anlıyorum bu zor bir karar yine de geçmişe dönsem yine görümcem baksın derim çocuğum için herşeye göz yummaya hazırım ben böyle düşünüyorum.

Kreş içün çok küçük henüz doğru düzgün yürüyemez ve konuşamaz bile. Madem kv ile sorun yaşama ihtimaliniz var kreşe vermeyi düşündüğünüz ücreti bir bakıcıya ödeyin. Zaten sürekli tam gün çalışmayacakmışsınız. Eve kamera vs koyarsınız içiniz rahat eder.

Back
X